• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.08.2020

23:40

DA LI SE SLAŽETE SA LEGENDARNIM VENGEROM!? Po njemu, ovo su favoriti za osvajanje pehara Lige šampiona!

Fudbal

DA LI SE SLAŽETE SA LEGENDARNIM VENGEROM!? Po njemu, ovo su favoriti za osvajanje pehara Lige šampiona!

Podeli vest

Čuveni francuski trener, i dugogodišnji menadžer londonskog Arsenala, Arsen Venger, saopštio je ko su po njemu favoriti za osvajanje ovogodišnje Lige šampiona

Francuski stručnjak već vidi timove koji su najbliži “ušatom“ peharu, izdvojio je dva, mada jedan tek treba da potvrdi plasman u četvrtfinale.

KUDA ĆE SADA!? Lendejl doneo odluku, slobodan je kao "ptica na grani"!

 

 

– Kada igrate jedan meč protiv ekipa kakve su Atalante ili Atletiko iz Madrida, sve je moguće. Ipak, po meni su glavni favoriti Mančester Siti i PSŽ. Smatram da su i ove ekipe mnogo slabije nego pre tri ili četiri godine, a takođe je i Liga šampiona bila tada bila jača. Kvalitet fudbala je generalno opao, ali su Siti i PSŽ i dalje dve od tri najjače ekipe u Evropi- rekao je Venger.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija