• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.08.2020

22:45 >> 21:12

TRANSFERI UŽIVO (18. AVGUST)! Napadač ne dolazi u Zvezdu, Englezi poludeli za Liverpulovim klincem!

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO (18. AVGUST)! Napadač ne dolazi u Zvezdu, Englezi poludeli za Liverpulovim klincem!

Podeli vest

Pratili smo još jedan interesantan dan na transfer pijaci

 

22.45 - Poštovani čitaoci to je sve za danas. Družimo se ponovo i sutra!

22.10 - Predsednik Barselone Đozep Marija Bartomeu potvrdio je da će Ronald Kuman biti novi trener Katalonaca, ako se ne desi nešto nepreviđeno. On kaže da se Holanđanin idealno uklapa jer poznaje filozofiju kluba.

21.30 -  Fulam bi tokom sutrašnjeg dana trebalo da i zvanično dobije prvo pojačanje za sledeću sezonu i to levog beka Entonija Robinsona koji stiže iz Vigana po povoljnoj ceni - 1,9 miliona funti. Sve je već dogovoreno.

20.42 - Zvezda je zvala, ali nekadašnji štoper crveno-belih trenutno je najbliži Izraelu. Više o tome OVDE.

20.02 - Kristijano Ronaldo napušta Juventus? Koliko Italijani traže za njega pogledjte OVDE.

19.30 - Atletiko Madrid želi da se reši Dijega Koste. Ponudili su ga Milanu, ali Italijani ne žele Španca u svojim redovima.

 

 

18.55 - Hose Holebas novi je igrač Olimpijakosa, potvrdio je grčki šampion. On je došao kao zamena za Cimikasa koji je pojačao Liverpul.

 

 

18.30 -  Ofanzivni vezista Liverpula Rijan Bruster trebalo bi sledeće sezone da se preseli na novu pozajmicu, a posle Čempionšipa kaliće se u Premijer ligi. Za njega se zanimaju Njukasl, Fulam, Kristal Palas, Barnli, Aston Vila, a trenutno se nalazi sa Crvenima na pripremama u Austriji.

17.55 - Novi napadač Mančester sitija potvrdio je da neće ovog leta preći u Crvenu zvezdu. Pogledajte OVDE koje su mu dve moguće destinacije.

Foto: Starsportphoto

17.20 - Nakon Kike Setjena još jedan otkaz u Barseloni! Više o tome pročitajte klikom OVDE.

16.55 - Gotovo! Totenhem ima novog golmana. Čitajte o tome OVDE.

15.40 - Kako prenosi Korijere delo Sport, Siti je Napoliju za Kulibalija ponudio 70 miliona evra plus bonuse, ali je gazda Napolija odredio cifru od 90 miliona evra i od nje ne odustaje. 

15.24 - Nakon što su ostali bez dogovorenog pojačanja u vidu Davida Silve, Lacijali su se okrenuli novom rešenju i igraču sličnih karakteristika - Džejmsu Rodrigezu, na koga u realu ne računaju. 

15.08 - Urugvajskom napadaču Edinsonu Kavaniju ugovor sa Pari Sen Žermenom je istekao ovog leta. Iskusni golgeter trenutno nema klub, ali zainteresovanih za njegove usluge ime i te kako. Čini se da ni Kavani ne bi imao ništa protiv da pojača portugalskog velikana - Benfiku.

Foto: Reuters

 

- Benfika je odličan tim, takmičarski. Imali su mnogo sjajnih igrača. Kada bih otišao, bio bih srećan. Trenutno odmaram i spremam se za let ka Evropi, gde ćemo videti šta će se dogoditi u novog fazi mog života. Kada se sve potvrdi, ljudi će biti obavešteni - istakao je Kavani.

14.46 - Fudbaler Ajaksa Doni van de Bek mogao bi da bude prvo pojačanje Kumana u Barsi. Portal le10Sport piše da je holandski trener odredio Van de Beka kao glavnu transfer metu.

14.28 - Klaudio Bravo je napustio Siti posle četiri godine. On je drugi igrač koji napušta Siti posle ispadanja iz Lige šampiona od Liona, prvi je David Silva, koji je odmah i potpisao za Real Sosijedad.

 

 

14.20 - Asmir Begović že se po svemu sudeći trajno preseliti u Milano pošto je ubedio čelnike Rosonera da je dovoljno dobra rezervna opcija za Điđa Donarumu. Pepe Reina sigurno ide. Španac je drugi deo sezone proveo u Aston Vili na pozajmici, a  navodno ga žele za stalno. Traži se dogovor Bornmuta i Milana za Begovića.

13.50 - Veleobrt! Džo Hart je navodno došao nadomak lekarskih pregleda u Totenhemu, mediji su brujali da je  transfer praktično završen, a sada Turci pišu da se engleski čuvar mreže načelno dogovorio sa novajlijom u turskom šampionatu - Karagumrukom! 

13.31 - Filipe Kutinjo bi mogao da ostane u Barsi, sa dolaskom Ronalda Kumana. Tako bar piše "Mundo Deportivo", koji će razmotriti tu opciju. Brazilac ima ugovor sa Barselonom do leta 2023. godine, ali je veliki broj klubova koji se dovodio u vezu sa kupovinom Kutinja.

Foto: ap photo

 

13.13 - Britanski Skaj prenosi da je Votford odbio i drugu ponudu od 40.000.000 evra za Abdulaja Dukurea! Ali, Karlo Anćeloti i Everton ne odustaju.

13.10 - Hesus Valjeho ostaje u Granadi na još jednoj pozajmici, potvrdio je Real Madrid putem zvaničnog sajta.

12.35 - Jang Bojs je osvojio novu titulu šampiona Švajcarske, a Miralem Sulejmani je trebalo da napusti klub s obzirom da mu je istekao ugovor. Ipak, čelnici kluba su procenili da im je bivši fudbaler Partizana neophodan i Sulejmani je potpisao novi, dvogodišnji ugovor.

Foto: Starsportphoto

 

12.12 - David Luiz je imao turbulentnu prvu sezonu u Arsenalu. Francuski mediji pišu da je štoper u pregovorima sa francuskim Renom! Francuski klub bi mogao da ponudi i višeogodišnji ugovor 33-godišnjem defanzivcu koji je krajem juna produžio ugovor do kraja naredne sezone.

11.55 - Francuski mediji spekulišu da će trener Liona Rudi Garsija krenuti u poteru za Bakajokom. Fudbaler Čelsija je proteklu sezonu proveo na pozajmicu u Monaku, pre toga sezonu u Milanu koji ga ponovo želi na pozajmicu.

11.41 - Bibars Natho je propustio poslednje dve utakmice Partizana, a pojedini klubovi prate situaciju u crno-belom taboru i spremaju se za napad. Dva kluba su zainteresovana za jednog od najboljih igrača kluba iz Humske.Jedan je navodno Makabi Haifa, koji želi da se dobro pojača sa ciljem da skine sa trona Makabi iz Tel Aviva. Vide o ovome možete da pročitate OVDE.

11.34 - Marina Granovskaja, Čelsijeva direktorka i najbliža saradnica Romana Abramoviča, dala zeleno svetlo Frenku Lampardu za dovođenje Bena Čilvela, Džona Stounsa i Luisa Danka! Videćemo da li će zaista trojica engleskih fudbalera stići na "Stamford bridž".

 

11.09 - Liverpul je potpisao novi petogodišnji ugovor sa talentovanim desnim bekom Nekom Vilijamsom.

 

 

 

 

10.49 -  Sokratis Papastatopulos mogao bi da postane višak u Arsenalu, a situaciju pomno prati Napoli, kako bi ekspresno reagovao. 

10.45 - Ćavi Ernandez smatra da su Gvardiolu u Mančester sitiju potrebna tri “izuzetna pojačanja” kako bi Siti imao šampionski sastav.

10.00 - Bajern Minhen dovodi pojačanje iz škotskog Hartsa, a dolazi 18-godišnji desni bek Aron Hiki. Dobiće petogodišnji ugovor, a njegovom dosadašnjem klubu trebalo bi da legne uplata od 2.000.000 evra, plus bonusi. 

09.40 - Posle blamaže protiv Bajerna (8:2), čelnici Barselone smenili su Setijenu i na njegovo mesto doveli Ronalda Kumana. Kuman napušta selektorsko mesto u Holandiji, a baš tamo bi mogao da počne da radi slavni Francuz Arsen Venger."Foks sport" prenosi da se Venger već javio čelnicima FS Holandije i ponudio se za selektora.

09.17 - Kako tvrdi Skaj Sport eksperati zaduženi isključivo za španski fudbal tvrde da bi Mesi zaista mogao da ode iz Barselone. Ali, i ugi su samo dva kluba- PSŽ i Mančester Sitija. 

Foto: AP PHOTO

 

08.59 - Čelsi je pronašao novu metu za poziciju levog beka - Aleksa Sandra. Tako barem tvrdi Korijere delo Sport, koji navodi da bi transfer mogao da iznosi oko 40.000.000 evra. S obzirom da Juventus nema rezervnu opciju na levom boku, teško nam je da poverujemo da će ga šampion Italije tek tako pustiti.

08.53 - Nigerijski fudbaler Džon Obi Mikel potpisao je ugovor sa engleskim Stoukom, navodi ze na zvaničnom sajtu kluba. Mikel je stigao u Stouk kao slobodan igrač jer se sporazumno rastao sa turskim klubom Trabzonom.

08.50 - Holandski Herenven će se pojačati sa srpskim golmanom Miletom  Svilarom iz Benfike, prenose mediji u Portugalu. Svilar koji inače ima pasoš Belgije,  je prošle sezone igrao mečeve sa Benfikom B.  Mladi golman igra za Benfiku od 2017. godine, koja ga je preuzela od Anderlehta za 2,5 miliona evra. Odigrao je i četiri međunarodne utakmice za Belgiju U21.

08.45 - Roma je potvrdila  da je klub  američkom biznismenu Denu Fredkinu za 600 miliona evraDen Fredkin je postao predsednik kluba umesto sunarodnika Džejmsa Palote. Korporacija Fredkin je kupila 86 odsto osnovnog kapitala kluba. Den Fredkin ima 54 godine, predsednik je holding grupe od desetak kompanija, sa sedištem u Hjustonu. Njegovo bogatstvo se procenjuje na četiri milijarde dolara, prema magazinu Forbs.

08.40 - Dobar dan i dobro došli na novi transfer blog, šta se dešavalo u petak možete da pogledate OVDE.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija