• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.08.2020

22:51

TRANSFERI UŽIVO (17. AVGUST)! Zvezda ima 4 ponude, Junajted našao alternativu Sanču!

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO (17. AVGUST)! Zvezda ima 4 ponude, Junajted našao alternativu Sanču!

Podeli vest

Pratili smo još jedan zanimljiv dan na transfer tržištu


22.50 - Današnji dan zavšavamo objavom da je nekadašnji vezista Čelsija Džon Obi Mikel postao novi igrač ekipe Stouka. Budite sa nama i sutra!

 

 

22.10 - Golman reprezentacije Srbije Mile Svilar provešće godinu dana na pozajmici u Herenvenu.

21.30 - Zvezda i Egipćanin. Pročitajte dokle se stiglu u pregovorima.

20.55 - Vensan Kompani odlučio je da je vreme za penziju. Više o tome OVDE.

20.31 - Mančester junajted je odlučio da nakon neupelog angažmana Džejdona Sanča krene u napad na Daglaša Koštu.

 

 

19.50 - Zvezda prodaje napadača, a već su stigle 4 PONUDE!

18.45 - Zvezda je završila ogroman posao, a o čemu je reč pročitajte OVDE.

18.20 - Totenhem je angažovao novog golmana, a u pitanju je nekadašnji reprezentativac Engleske Džo Hart.

 

 

17.50 - Još jedan fudbaler Barselone blizu je odlaska iz Španije. Arturo Vidal ima ponudu Pari Sen Žermena, prenose francuski mediji.

16.45 - Barselona ima novog trenera! Više o tome OVDE.

15.37- Pjer Emerik Obamejang će najverovatnije ostati u Arsenalu, piše Skaj Sport. Produžiće ugovor s londonskim klubom. Ranije se sjajni napadač povezivao s nekoliko velikana, a pominjala se cena od 50.000.000 evra, jer mu ugovor traje do narednog leta.

15.18 - Marko Nikolić konačno je dobio pojačanje u napadu. Lokomotiva je predstavila Fransou Kamanoa! Krilni napadač rodom iz Gvineje potpisao je ugovor do juna 2025. godine, a Bordou će pripasti 5.000.000 evra obeštećenja i još 500.000 evra kroz bonuse.

 

 

15.13 - Italijanska Gazeta javlja da je Ronaldo od uprave Juventusa zatražio dovođenje Karima Benzeme. Njih dvojica su bili tandem u Realu, a Portugalac želi posao da nastave u redovima "stare dame".

Foto: reuters

 

14.45 - Katalonski Sport tvrdi da Barselona sve pokušava da dovede Nejmara iz PSŽ-a.  Prva ponuda biće ugovor Antoana Grizmana i 60.000.000 evra u kešu. Sve opet zavisi od Nejmara i njegove želje da ponovo zaduži opremu Barselone. Takođe, u klubu se tiho najavljuje totalna rasprodaja gde će otići Samuel Umtiti, Ivan Rakitić, Usman Dembele, Arturo Vidal i još neki.

Foto: reuters

 

14.35 Pedro Rodrigez je novi fudbaler Rome. Pedro je dobio sjajne uslove u Večnom gradu. Ugovor na tri godine, vredan zagarantovanih 3.000.000 evra po sezoni. Ukoliko odradi ugovor do leta 2023, kao što je predviđeno, inkasiraće najmanje 9.000.000, verovatno i celih 10.000.000 evra, zavisno od timskih rezultata i individualnog učinka.

 

 

 

14.06 - Čengiz Under, kako prenosi "Gazeta" bi mogao u Napoli. Bio bi samo deo trampe, jer postoji mogućnost da u Romu ode Nikola Maksimović, kao i da bi Napoli Rimljanima doplatio još 10-15 miliona evra za taj posao.

13.40 - Drama! Transfer Davida Silve u Lacio sve dalji od realizacije. Navodno Lacio i dojučerašnji as Mančester Sitija imaju dogovor oko dužine trajanja i visine ugovora, klubu iz Rima isprečio se novi problem - Davidova supruga Melani. Ona traži od Silve da prihvati poziv Valensije da se vrati na Mestalju. Silva želi u Romu zbog učešće u Ligi šampiona, ali i čeka ga ugovor od 10.000.000 evra za tri godine.

Foto: reuters

David Silva

 

 

13.25 -  Kalčomerkato piše o novoj mogućoj razmeni Juvea i Barse. Dibala ide u Barsu, Grizman u Juventus? Nakon što je ranije u prelaznom roku viđeno nešto slično u transferima Pjanića i Artura, sad navodno Juve želi Grizmana, ali Barsa traži 100 miliona evra. Klub iz Torina ne želi toliko da plati, ali je spreman da ponudi razmenu za Argentinca Paula Dibalu.

Foto: REUTERS/Kim Kyung-Hoon

 

13.14 - Kavani je blizu prelaska u Benfiku, a Mundo Deportivo prenosi da je Urugvajac rekao "da" lisabonskom klubu. Njemu je istekao ugovor sa PSŽ-om i dolazi u Benfiku kao slobodan igrač.  Ipak, još nije sve potvrđeno zvanično.

12.50 - Brojni mediji potvrđuju da su informacije o interesovanju Ajaksa za Luisa Suareza, a koje su se u Urugvaju pojavile tokom jučerašnjeg dana tačne. Edvin van der Sar i njegovi saradnici već su razgovarali sa Suarezovim agentima i predstavili im plan saradnje.

Foto: reuters

 

12.34 - Vinsent Kompani završio karijeru, posvetiće se trenerskom poslu u Anderlehtu.. On je prošle sezone imao ulogu trenera-igrača.

11.14 - Arkadijuš Milik ne želi u Romu zbog Juventusa! Italijanski Skaj tvrdi da je Roma poslala Napoliju 20.000.000 evra i ugovor Džengiza Undera za Milika, ali je Poljak čeka poziv "stare dame".

 

 

11.11 - Džo Hart je novi igrač Totenhema. Navodno su dogovoreni svi detalji transfera bez obeštećenja, a pošto se ovaj posao bude završio Totenhem kreće i u pregovore sa Ugom Lorisom za novi ugovor.  

10.48 - Hajduk iz Splita bi mogao da ostane bez trenera i to zbog Andree Pirla lično! Juventus je zainteresovan da u svoje redove dovede Igora Tudora!

10.40 - Engleski mediji prenose da će Mančester junajted ponovo ulagati u odbranu. Na skeneru je odlični Ben Vajt, Englez je igrač Brajtona - prošle sezone je zasijao u Bijelsinom Lidsu. avodi se da je Liverpul takođe u trci a da su ponude Čelsija i Lestera od 20 miliona funti već odbijene. 
Brajton želi pedeset miliona funti za svog mladog defanzivca, "galebovima" nije problem da ostane još jednu sezonu, računaju da će cena samo ići na gore.

Foto: ap photo

 

10.14 - Dolazak Bena Čilvela u Čelsi, kako prenosi Skaj Sport, je vrlo blizi. Lester još čeka zvaničnu ponudu sa Stamford Bridža, a i da Čilvel zatraži odlazak, jer to još nije učinio. Lester i dalje ne odustaje od sume od 90.000.000 evra.

09.55 - Mančester siti je ispao iz Lige šampiona protiv Liona, a sada tabloidi na Ostrvu pišu da bi ovog leta Pepa Gvardiolu na mestu menadžera mogao da zameni Maurisio Poketino!

Foto: ap photo

 

09.23 - Nekoliko italijanskih medija upravo javlja da je Holanđanin Hans Hatebur definitivno postigao dogovor o ličnim uslovima sa Juventusom. Atalanta traži za njega 25.000.000 evra, taj dogovor neće lako biti postignut.

09.22 - Havi Martinez želi da dođe u Fiorentinu, ali je problem njegova velika plata. To usporava ovaj posao, a Španac baš i ne bi da se odrekne polovine primanja.

09.21 - Barselona je brzo reagovala posle smene Kikea Setijena zbog katastrofalnog poraza od Bajerna (8:2) u četvrtfinalu Lige šampiona. Legendarni fudbaler Barselone Ronald Kuman, trenutno na funkciji kao selektor Holandije, doputovao je u Kataloniju na završne pregovore. On je privatnim letom stigao iz domovine u Barselonu, gde nije mogao da prođe nezapaženo.

Mundo deporitvo uverava da je između 57-godišnjeg stručnjaka i Đozepa Marije Bertomeua utanačena saradnja i da će ugovor potpisati na dve godine.Barsa će navodno platiti samo simbolično obeštećenje za selektora Lala. Doduše, ne pominje se koliko.

 

 

 

09.19 - Dobar dan i dobro došli na novi transfer blog, šta se dešavalo u petak možete da pogledate OVDE

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija