• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Večernje novosti

18.08.2020

22:18

TRENER JAGODINE U KOMI! Lekari mu se bore za život nakon udara groma!

Fudbal

TRENER JAGODINE U KOMI! Lekari mu se bore za život nakon udara groma!

Podeli vest

Trener mlađih katerogija Jagodine Stefan Pavlović (28) nalazi se u komi nakon što ga je ovog utorka uradio grom na pomoćnom terenu gradskog stadiona u ovom gradu

Nalazi se na aparatima, a lekari Opšte bolnice u Jagodini bore se za njegov život. Doktori kažu da je veoma važno što su mu njegove kolege odmah dale veštačko disanje.

UŽAS U JAGODINI! Trenera UDARIO GROM dok je bio na terenu SA DECOM!

- Na terenu sam bio sa još četvoricom trenera i preko 50 dece. Trenitrali smo, jer nije bilo grmljavine, ni nevremena. Stefan je trenirao decu uzrasta od 9 i 10 godina. Odjednom je udario samo jedan grom i to pravo u Stefana. On je odmah pao. Svi smo bili u šoku, ali smo brzo reagovali. Pritrčali su svi treneri i neki roditelji, davali su mu veštačko disanje i ukazali prvu pomoć. Roditelji su utrčali na teren da bi uzeli svoju decu, a deca su potrčala ka roditeljima. Hitna pomoć je došla za pet-šest minuta i odmah su ga odvezli u Opštu bolnicu – navodi za „Novosti“ trener mlađih selekcija FK Jagodina Goran Jović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Višnja iz Gračaca je popadija i blogerka! Evo kako izgleda priprema za najradosniji praznik Vaskrs u porodičnoj kući Kostića!
Društvo

Višnja iz Gračaca je popadija i blogerka! Evo kako izgleda priprema za najradosniji praznik Vaskrs u porodičnoj kući Kostića!

Višnja Kostić iz Gračaca kod Vrnjačke Banje je majka četvoro dece, profesorka srpske književnosti i jezika i popadija! Uloga popadije u jednoj parohiji nije mala. Osim što što vodi računa da porodica sa četvoro dece živi u skladu sa tradicijom i pravoslavnim običajima, svom suprugu svešteniku Milanu Kostiću, pomaže u crkvenim poslovima i humanitarnom radu, a u tom cilju koristi društvene mreže...

03.05.2024

14:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija