• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.08.2020

22:46

TRANSFERI UŽIVO (23. AVGUST)! Partizanu mnogo 400.000 za pojačanje, Arsenal krade pojačanje Liverpulu!

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO (23. AVGUST)! Partizanu mnogo 400.000 za pojačanje, Arsenal krade pojačanje Liverpulu!

Podeli vest

Budite i danas uz informer.rs pošto ćemo i danas ipratiti dešavanja na fudbalskom tržištu

 

22.45 - Kako je rekao menadžer Mino Rajola, Pol Pogba ove sezone neće menjati klub te će i dalje nositi dres Mančester junajteda.

22.10 - Barselona je označila Paola Dibalu kao prioritet u letnjem prelaznom roku. Ukoliko Lionel Mesi napusti Kataloniju, Španci će odmah krenuti po ofanzivca Juventusa.

21.45 - Mančester junajted i Totenhem u trci su za Bruksom iz Burnmauta. Britanci pominju cenu od 45.000.000 evra.

 

 

21.10 - Partizanu je mnogo 400.000 evra za pojačanje iz Švajcarske, a o kome je reč pogledajte OVDE.

20.44 - Veliko pojačanje za Olimpijakos. Nekadašnji defanzivac Bajerna, Brazilac Rafinja, pojačao je šampiona Grčke.

 

 

20.10 - Naš reprezentativac Adem Ljajić dobio je ponudu iz Saudijske Arabije od ekipe Al Nasr. Videćemo u narednih nekoliko dana da li će napustiti Bešiktaš.

19.32 - Nekadašnji kapiten Crvene zvezde i zvanično ima novi klub! O tome čitajte OVDE.

18.30 - Tijago Alkantara bi umesto u Liverpul mogao u Arsenal. Tako bar piše britanski "Dejli mejl".

17.55 - Barselona bi mogla da dobije čak 700.000.000 evra za Lionela Mesija. Koji klub je spreman toliko da plati saznajte OVDE.

17.20 - Viljareal je blizu dogovora oko dolaska Hosea Kaljehona na "Madrigal". Nekadašnji igrač Napolija je slobodan igrač.

 

 

16.40 - Partizan ipak neće dobiti pojačanje iz Rusije. Više o tome OVDE.

15.40 - Lids nije odustao od veziste Rendžersa, Rajana Kenta. Navodno će naredne nedelje na Ajbroks poslati novu, pojačanu ponudu od oko 15.500.000 evra.

15.39 - Mediji u Sloveniji pišu da je sin Zlatka Zahovića, Luka, na pragu Vitorije iz Gimaraeša. Za Maribor je ove godine dao 10 golova na 24 meča, što je bilo dovoljno za inostrani poziv.

15.11 - Prema informacijama koje poseduje Mundo Deportivo, novi trener Barselone, Ronald Kuman, vidi Filipea Kutinja u svom timu za narednu sezonu.

15.10 - Dogovoreno! Pepe Reina će u naredne dve sezone braniti gol Lacija.

14.43 - Srpski defanzivac Nikola Milenković  je na ceni. Milan već duže vreme pokušava da ostvari transfer bivšeg đaka Partizana iz Fiorentine. Do sada mu nije uspevalo jer klub iz Firence potražuje 40 miliona evra bez ikakve razmene, nakon što je Milan koristio Lukasa Paketu.

 

Foto: tanjug/Cafaro/LaPresse via AP

 

14.40 - Argentinski fudbaler sa hrvatskim pasošem Luis Ibanjez mogao bi uskoro da se vrati u Srbiju. Kako prenosi Mondo, Ibanjez je u pregovorima sa Čukaričkim i Voždovcem i postoji mogućnost da se vrati u Beograd. Ipak, da bi se to ostvarilo mora da raskine ugovor sa Zrinjskim koji mu važi još godinu dana.

 

Foto: crvenazvezdafk.com

 

13.57 - Trener Monaka, Niko Kovač, zainteresovan za Marija Gecea, koji je slobodan igrač otkako je napustio Dortmund.

13.33 - Trener Vulverhemptona Nuno Espirito Santo mogao bi da proda Adamu Traorea, nakon što mu je iz uprave Vukova saopšteno da će morati da sakupi novac od prodaje igrača ukoliko bude želeo da dovodi pojačanja

12.58 - Namerava Atalanta da naplati dobro Duvana Zapatu. Njega hoće Atletiko, Barselona, Juventus i dva engleska kluba, a cena je fiksirana, 55 miliona evra.

12.57 -  Parma je otpustila trenera Roberta D'Aversu, planira se angažman Fabija Liveranija.

12.50 - Aston Vila priprema ponudu od 30.000.000 evra za Seltikovog Odsona Eduarda. Klubu iz Birmingema je preko potreban novi napadač, Samata i Vesli se nisu proslavi prethodne sezone, a Eduard bi mogao da bude rešenje. 

12.13 - Sportski direktor Benfike, Rui Košta, potvrdio je u razgovoru za GoI da je Benfika i zvanično odustala od Edinsona Kavanija. - Ne želimo da čekamo Kavanija. Svi znaju da je Benfika bila zainteresovane i da je poslala ponudu, učinili smo sve što je bilo do nas. Ne možemo da uradimo više od onoga što smo do sada uradili. Nećemo ponovo pokretati pregovore sa Kavanijem, za nas, oni su okončani. Okrećemo se drugim rešenjima - izjavio je Portugalac.

 

 

11.40 - Nikoli Kaliniću ugovor sa Atletikom ističe 2021. godine, a kako nije u planovima Čola Simeonea, Bešiktaš veruje da ni obeštećenje neće biti veliko. Bešiktašu se žuri, jer želi da reši pitanje napadača pre meča sa PAOK-om u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

11.39 - Arsenal završio posao oko štopera. Defanzivac stiže iz Lila. Gabrijel Magaljeas bi engleski tim mogao da košta oko 30 miliona.

 

 

11.09 - Španski mediji prenose da je trener Napolija Đenaro Gatuzo zatražio od predsednika Aurelija de Laurentisa da po svaku cenu zadrži Fabijana Ruiza u timu. Španac je ugovorom vezan za jug Italije do 2023. godine, a Napolitanci već duže vreme rade na tome da saradnju produže do 2025. godine. Navodno bi ga Napoli popustio jedino u slučaju da na San Paolo stigne ponuda između 80.000.000 i 90.000.000 evra. Pominje se interesovanje Barselone i Reala.

 

 

11.05 - Tirana će napasti Crvenu zvezdu sa novim špicem, u pitanju je Derik Sasraku. Radi se o fudbaleru iz Gane, a Tirana će uspeti brzo da registruje za utakmicu,koja je na programu već u utorak u 20 časova.

Foto: printscreen

 

10.22 - Trener fudbalera Ajntrahta, Adi Hiter, rekao je da ne vidi Dejana Joveljića u planovima. Hiter smatra da je najbolje za Joveljića da ode na novu pozajmicu, iako je prethodnu polusezonu proveo u Anderlehtu.

10.10 - Situacija u Interu je alarmantna posle poraza u finalu Lige Evrope od Sevilje (3:2). 
Trener Antonio Konte je rečima da je "bilo lepo u Interu" najavio mogućnost odlaska i to je goruća tema svih sa stadiona "Đuzepe Meaca".

Foto: reuters

 

 

09.53 - Legendarni kapiten Partizana Saša Ilić otkrio je turskim medijima da bi voleo da bude trener baš u Turskoj. Ilić je dve godine proveo u Galatasaraju, na 59 mečeva je dao 22 gola za ovaj klub.Sada vodi reprezentaciju Srbije do 16 godina, a otkrio je da ne bi imao ništa protiv da se okuša u Turskoj.

Volim Tursku, igrao sam fudbal tamo, znam kakva je fudbalska struktura. Voleo bih da treniram neki turski tim, verujem da bih bio uspešan - izjavio je Ilić za novisku agenciju Ihlas.

09.33 - Lepa vest za navijače Rome! Danijele de Rosi će se najverovatnije vratiti na Olimpiko! Ali, ne kao igrač, već u odelu ili kao deo stručnog štaba Paula Fonseke. 

 

 

09.32 - Barselona sprema rekonstrukciju tima. Na listi želja je napadač Evertona Rišarlison. Ipak, kako engleski klub ne želi da se odrekne najboljeg igrača istakao je visoku cenu za Rišarlisona od astronomskih 150 miliona evra.

 

 

09.29 -  Dobro jutro i dobrodošli na blog našeg portala posvećen transferima na fudbalskoj "pijaci". Šta se dešavalo u subotu možete da pogledate OVDE.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija