• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.08.2020

16:20

DOŠLO JE VREME ZA RASTANAK! Kuman rekao VELIKOJ ZVEZDI Barselone da ne računa na njega!

Fudbal

DOŠLO JE VREME ZA RASTANAK! Kuman rekao VELIKOJ ZVEZDI Barselone da ne računa na njega!

Podeli vest

Novi trener Barselone Ronald Kuman odlučio je da napravi prvi veći rez u katalonskom klubu. Holanđanin je saopštio Luisu Suarezu da više ne računa na njega

Dok se čeka rasplet oko Lionela Mesija, "Mundo Deportivo" piše da će prvi Luis Suarez napustiti ekipu Barselone i potražiti novi angažman.

DA LI JE NA POMOLU TRANSFER VEKA? Mesi ima ponudu Real Madrida!

To je odluka novog trenera Ronalda Kumana koji u svojim planovima ne vidi Urugvajca koji već šest godina nosi dres tima iz Katalonije. Tada je u transferu vrednom više od 80.000.000 evra stigao iz Liverpula.

Foto: Reuters

- Tužan kraj za jednog od najboljih napadača koji je nosio dres Barselone i sa kojom je osvojio čak 13 trofeja - četiri šampionata Španije, četiri Kupa kralja, Ligu šampiona, FIFA Svetsko klupsko prvenstvo, evropski Superkup i dva španska Superkupa - zaključuje svoj tekst Mundo deportivo.

Za Barselonu je Urugvajac odigrao 283 utakmice, postigao 198 golova i upisao 109 asistencija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija