• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.08.2020

18:55

FUDBALER VOJVODINE KAŽE DA JE BIO PENAL, A IMA I DOKAZ ZA TO! Vukadinović poručuje: Imam raskotinu, nije mi pomogao ni kostobran!

Fudbal

FUDBALER VOJVODINE KAŽE DA JE BIO PENAL, A IMA I DOKAZ ZA TO! Vukadinović poručuje: Imam raskotinu, nije mi pomogao ni kostobran!

Podeli vest

Fudbaler Vojvodine Miljan Vukanović, strelac izjednačujućeg gola u pobedi nad Partizanom (3:2) rekao je nakon utakmice da je fauliran od strane golmana Popovića u šestom minutu meča

Vukadinović smatra da ga je Popović faulirao, a za to, kako kaže, ima i dokaz.

(VIDEO) KAKVA DRAMA I POBEDA VOJVODINE U DERBIJU! Novosađani gubili do 90. minuta, a onda usledio veliki preokret! Suma i Milošević zaradili isključenje!

– Biću iskren, uspeo sam da se izborim za loptu između dva štopera i da pobegnem. Proturio sam loptu kroz noge golmanu Popoviću i on me je udario. Postoji rasekotina na nozi koja o tome svedoči. Nije mi pomogao ni kostobran. Ne želim da grešim dušu, ali rasekotina na nozi sve govori. Sudija je odlučio da ne pokaže na penal i o tome on sam odlučuje. Nije sviran penal ni kada je Banjak rukom odbranio gol, ali to ostavljam sudijama. Ne znam zbog čega je Savo onako reagovao, ali to je problem Partizana. Suma je zaslužio crveni karton, saigrači su mi rekli i da je pomoćnik sa desne strane video njegovo udaranje laktom u glavu Drinčić - rekao je Vukadinović za "Maxbetsport".

Foto: Starsportphoto

Vukadinović je čestitao crno-belima na igri sa igračem manje.

– Čestitam Partizanu na dobroj igri sa igračem manje. Nisam u prvi mah dobro video situaciju, ali sam posle pogledao snimak na kom se vidi da je Suma laktom udario u glavu Drinčića. Dobio je zasluženo crveni karton i to je prelomilo utakmicu. Posle sam ja dao gol za izjednačenje. Prava je šteta što Čović nije iskoristio jednu od dve velike šanse da ranije povedemo. Moram da pohvalim šefa Lalatovića, pogodio je sa izmenama, Stojković je dao gol, mladi Zukić je probio i asistirao mu. Đorđević je dodao meni, ja sam postigao gol, a sve su to momci koji su ušli sa klupe. Sve smo karte otvorili, pobedili, prišli smo Zvezdi na četiri boda i drugoplasiranom Spartaku na bod.

Vojvodina će u utorak dobiti rivala u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Foto: Starsportphoto

 Neka bude što “ekskluzivniji” i bogatiji klub. Da dođe u Novi Sad i ispostavi se da imaju koronu, pa da prođemo sa 3:0. Šalim se naravno, jedan je meč, mislim da tako možemo svakoga da prođemo, pogotovo ako budemo igrali na našem terenu. Malo je ovih momaka osvajalo trofeje, pa smo uzeli Kup Srbije. Niko sem Drinčića i mene nije igrao 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope. Igrao sam plej-of, u Češkoj kad sam bio. Znamo našu snagu, postavili smo neki cilj i borićemo se da stignemo do grupne faze. Pravo na borbu ne može niko da nam oduzme - zaključio je prvotimac Vojvodine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde je prijavljen netanak! (VIDEO)
Live TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde je prijavljen netanak! (VIDEO)

Broj nestanaka maloletne dece iz godine u godinu je u porastu. Najveći procenat je onih koji sami odu od kuće. Ipak, među nestalima ima i sasvim male dece, ali srećom, njihov broj je izuzetno mali. Porodice nestale dece na prvom mestu obraćaju se državnim organima, ali odgovore traže i od astrologa, vračara, a konkretnu pomoć od privatnih detektiva. Gost "Info jutra" bio je Braca Zdravković, privatni detektiv.

29.03.2024

10:35

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija