• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.09.2020

21:37

TRANSFERI UŽIVO (1. SEPTEMBAR)! Srbin ide u Seriju B, Partizan cilja povratnika, Zvezda našla napadača?

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO (1. SEPTEMBAR)! Srbin ide u Seriju B, Partizan cilja povratnika, Zvezda našla napadača?

Podeli vest

Provedite još jedan dan uz Informer.rs i naš blog u kojem ćemo se baviti najvažnijim dešavanjima sa transfer pijace

21.35 - To bi bilo sve za danas, transfer tržište se tek zagreva...

20.51 - Bilo je glasina da Brozović ide iz Intera, sada se oglasio.- Dragi neroazuri, zbog velikog poštovanja koje imam prema ovom dresu nisam komentarisao stvari napisane o meni prethodnih nedelja, i neću ni sada. Jedino što mogu da kažem je da sam uvek davao sve od sebe za ovaj dres i grad koji osećam svojim domom. Mislim i da se razvila neka uzajamna emocija, kao radost koju smo delili u derbiju. Mnogo volim ovaj dresi i Milano i radujem se narednim bitkama sa neroazurima još dugo vremena. Forza Inter - napisao je Brozović poruku na Instagramu.

20.15 - Kako prenose španski mediji, Mesijev otac, koji je takođe i njegov agent, trebalo bi da se u toku ove sedmice sastane sa čelnicima Barselone iako se u klubu nadaju direktnom sastanku sa igračem!

19.05 - Partizan želi da u svoje redove vrati Miloša Jojića!

Foto: Starsportphoto©

19.01 - Fudbaler Fiorentine Aleksa Terzić u narednoj sezoni igraće u Seriji B.Mladi levi bek je pozajmljen Empoliju

18.23 - Vreme je za povratak! Ivan Rakitić vraća se u svoj omiljeni klub! On će posle Barselone još jednom obući dres Sevilje.

17.35 - Pojačanje za Inter! Svi ugledni italijanski mediji objavili su da je postignut dogovor sa Arturom Vidalom, pa će se Čileanac uskoro vratiti u Seriju A u kojoj je igrao za Juventus!

17.10 - Zvanično! Arsenal je dobio pojačanje!

 

 

12.45 - Sad je definitivno, valjda! Makeda je sa Panatinaikosom dogovorio novi ugovor i tako je stavljena tačka na sve druge spekulacije. Italijanski transfer guru Đanluka di Marcio objavio je da je Makeda sa atinskim Zelenima dogovorio novu trogodišnju saradnju koja će mu doneti ukupnu zaradu od 3.000.000 evra! Odnosno, milion evra godišnje.

Foto: Tanjug/AP

 

 

11.52 - Fudbalski klub Fiorentina želi da zadrži srpskog napadača Dušana Vlahovića, preneli su italijanski mediji.Navodno su Roma i Verona zainteresovani za 20-godišnjeg fudbalera, Fiorentina je bila spremna da ga proda, ali je odustala od toga. Tutomerkato je preneo da ga trener Đuzepe Jakini ima u planovima za narednu sezonu.

11.20 - Bogdan Planić (28) bio je na pragu potpisivanja višegodišnjeg ugovora sa Geztepeom, ali je transfer u Tursku propao u poslednji čas! Planić je dogovorio sve uslove sa Geztepeom i trebalo je da im se pridruži kao slobodan igrač, ali su se Turci povukli zbog toga što se i dalje sudi sa bivšim klubom Steauom.

10.59 -  Doni van de Bek je na lekarskim pregledima u Junajtedu, pa ga samo još zvanična promocija deli od "Old Traforda". Ajaks bi trebalo da zaradi oko 40 miliona evra!

 

 

10.25 - Timoti Kastanj će biti novi igrač Lestera! Kako prenose mediji Kastanj prelazi iz Atalante u Lester za 24.000.000 evra!

10.14 - Katalonski Sport javlja da Mančester siti sprema Lionelu Mesiju platu od neverovatnih 600.000.000 evra za pet godina. Plan "građana" je da Argentinac za tri godine na Etihadu zaradi oko 350 miliona evra, a ostatak igrajući dve sezone za "bratski" klub Njujork sit. Više možete OVDE da pričitate.

Foto: reuters

 

10.01 - Vidal i Inter su dogovorili dvogodišnju saradnju, uz još jednu godinu opcije, a godišnja plata biće mu 6.000.000 evra, prenose italijanski mediji. To Vidala stavlja u rang najplaćenijih igrača u timu, a Antonio Konte će posle Aleksandra Kolarova dobiti još jedno pojačanje po svom ukusu.

 

 

 

09.49 - Kako prenose mediji Mančester junajted u narednim danima će dobiti zvaničnu ponudu Rome za Krisa Smolinga, a novac od njegove prodaje, pošto se očekuje suma od 20.000.000 evra, biće iskorišćena da se Hariju Megvajeru dovede pouzdani partner u odbrani.

09.47 - Seltik je konačno postigao dogovor oko Brajtonovog štopera Šejna Dafija. Škotski klub će da plati 2.500.000 evra samo za pozajmicu Dafija, dok će Brajton plaćati više od polovine Dafijeve plate koja iznosi 45.000 funti sedmično.


09.45 - Dobro jutro  i dobro nam došli u još jedan dnevni blog posvećen dešavanjima na fudbalskoj transfer pijaci. Šta se dešavalo u ponedeljak možete da pogledate OVDE.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija