• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.09.2020

23:01 >> 20:04

TRANSFERI UŽIVO (5. SEPTEMBAR)! Zvezda "merka" novog napadača, Vulvsi oborili rekord!

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO (5. SEPTEMBAR)! Zvezda "merka" novog napadača, Vulvsi oborili rekord!

Podeli vest

Pratili smo dešavanja dešavanja sa letnje transfer pijace

 

22.45 - Toliko od nas za danas, tu smo ponovo i sutra!

22.05 - Još jedan napadač na radaru Zvede. Čitajte o tome OVDE.

21.15 - Fudbaler koji je bio blizu Zvezde sada je potpisao za Porto, a plaćen je 10.000.000 evra. Više o tome OVDE.

20.03 - Juventus je pronašao napadača za narednu sezonu, a u pitanju je Alvaro Morata koji je već nosio dres "stare dame". Malo je reći da bi njegov povratak u Torino bio iznenađenje.

 

 

19.20 - Gotovo! Vulverhmpton je predstadion novog napadača Fabiana Silvu.

 

 

19.07 - Lids želi da dovede Rafinju iz Barselone, piše španski "Sport".

 

 

18.05 - Štoper Real Madrida koji je proveo godinu dana na pozajmici u Sevilji, Serhio Regiljon ponuđen je Mančester junajtedu.

 

 

17.26 - Ekipa Vulverhemptona dobija pojačanje vredno 40.000.000 evra. U pitanju je 18-godišnji napadač Porta Fabio Silva.

 

 

16.50 - Zvezda je i zvanično ostala bez Miloša Vulića. On je predstavljen kao novi igrač Krotonea. Više o tome OVDE.

15.33 - Bivši fudbaler Rada i Partizana Nemanja Mihajlović, karijeru nastavlja u redovima turskog drugoligaša Boluspora. Ugovor je potpisao na dve godine. Prethodnih nekoliko dana je proveo na treninzima sa Teleoptikom. Zbog toga su odmah počele spekulacije o njegovom povratku u Humsku, ali od toga nema ništa.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nije uvek lako , ali je uvek lepo .Napred Boluspor! Ileri Boluspor! ?⚪️

A post shared by Nemanja Mihajlovic (@n.mihajlovic_7) on Sep 5, 2020 at 6:11am PDT

 

15.15 - Argentinac Kristijan Romero, doskorašnji fudbaler Juventusa, seli se u Bergamo. Ovaj štoper je ponikao u Belgranu, a zatim je jednu sezonu proveo u Đenovi. Otkupio ga je Juventus, vratio na pozajmicu u Đenovu, a sada se seli na dvogodišnju pozajmicu u Atalanti.Za to će tim iz Bergama platiti dva miliona evra, uz još dva kroz eventualne bonuse, a mogu i da otkupe defanzivca za 18 miliona! 

 

 

15.00 - Sveta Marković blizu je povratka u Partizan. Mladi štoper je potvrdio da su pregovori u toku, a ostao je samo još jedan detalj da se sredi pre nego što se vrati u Humsku. Više o ovoj vesti možete da pročitate OVDE.

Foto: Starsportphoto

 

14.40 - Luis Suarez i Juventus su se dogogorili, a Urugvajac bi trebalo da zarađuje 10 miliona evra godišnje. Suarez će naredne nedelje polagati ispit iz italijanskog jezika, kako bi dobio državljanstvo Italije. Ostaje samo da raskine ugovor sa Barselonom, pre nego što potpiše za staru damu.

Foto: Reuters

 

14.29 -Tutosport piše da Pogba ne namerava da produži ugovor sa Mančester junajtedom, koji bi želeli da se osiguraju, kako ne bi došli u sličnu situaciju kao Barsa sa Mesijem, koji sledećeg leta može da ode bez obeštećenja. Francuz ima ugovor do 2022. godine, prema pisanju Italijana, želi da se vrati u Juventus.

14.13 - Kako tvrde mediji u Italiji Kalidu Kulibali vrlo je blizu Mančester sitiju, a transfer bi mogao da iznosi 77.000.000 evra.

14.00 - Olimpik iz Marselja traži napadača za Ligu šampiona.Pominju su Mario Mandžukić, Erik Čupo Moting, Žan Kevin Ogusten, Jonas Vind...

13.14 - Sevilja bi rado zadržala Serhija Regilona, ali Real Madrid za njega posle blistave sezone na pozajmici traži 30.000.000 evra. Sevilja ne može da plati toliko i nada se novoj pozajmici s opcijom otkupa za 20.000.000 evra.

13.13 -  Everton zvanično predstavio Alana! Brazilac stiže iz Napolija. Karamele su za vezistu platile 25 miliona evra uz 3 miliona dodatnih bonusa kroz klauzule.

 

 

13.11 -  PSŽ je otkupio Serhija Rika od Sevilje.Golman je posle pozajmice od godinu dana otkupljen od Sevilje za 6 miliona evra i potpisao je ugovor na 4 godine.

 

 

12.22 - Osijek je i zvanično potvrdio Nenada Bjelicu kao novog trenera. Podsećanja radi, Bjelica je doneo Dinamu evropsko proleće posle pola veka, osvojio duplu krunu u prvoj sezoni, odbranio titulu u drugoj, obezbedio plasman u Ligu šampiona....

 

 

Od tada su Bjelicu povezivali sa kijevskim Dinamom, Fenerbahčeom, Betisom, govorilo se da ima ponude iz Nemačke i Austrije i niko nije mogao ni da pretpostavi da će ostati u hrvatskom fudbalu.

12.20 - Lacio želi španskog napadača Luisa Karbonelja koji igra za Saragosu.Rimljani nude 100.000 evra za pozajmicu plus 1.000.000 evra za opciju otkupa ugovora.

11.47 - Srpski trener Vladimir Ivić samo što je preuzeo engleskog drugoligaša Votford, a već se suočava sa problemima. Kako prenosi Dejli mejl ivić je navodno u sukobu sa igračima. Više možete da pričitate OVDE.

 

 

11.24 - Male su šanse za transfer Džejdona Sanča u Mančester Junajted. Ostrvski mediji navode da je potrebno mnogo napretka u pregovorima da bi se transfer završio, a da tog napretka trenutno nema.

11.20 - Ronald Kuman odbio je mogućnost povratka Tijaga Alkantare u Barselonu jer želi Žoržinja Vajnalduma sa kojim su pregovori u završnoj fazi.

10.58 - Njukasl je ponudio od 15.000.000 evra za levog beka Džamala Luisa koju je Norič prihvatio. Ostaje da se klub sa severa Engleske dogovori sa reprezentativcem Severne Irske.

10.45 - Bajer Leverkuzen i Everton su najozbiljniji kandidati za dovođenje Valensijinog golmana Jaspera Silesena. Slepi miševi za Holanđanina traže 10.000.000 evra.

10.21 - Urugvajac Gabrijel "Toro" Fernandez na meti je Crvene zvezde. Šampion Srbije pokušava da ga dovede na pozajmicu, prva ponuda je odbijena, zainteresovano je još dosta klubova iz Španije, pa je sada već izvesno da će Dejan Stanković za vrelo gostovanje na Kipru u napadu morati da bira "staro rešenje". Više možete da pričitate OVDE.

Foto: printscreen

 

10.00 -  Bivši napadač Crvene zvezde Abiola Dauda (32) ima novi klub. Karijeru nastavlja u atinskom Apolonu, članu druge lige Grčke. Ovo mu je već četvrti grčki klub posle angažmana u Atromitosu, AEL-u i Panetolikosu.

09.59 - Dolaskom novog trenera Aleksandra Stanojevića, Partizan je ubacio u brzini, te juri pojačanja kako bi crno-beli jači dočekali nastavak takmičenja u Superligi i Ligi Evrope 
Grčki mediji javljaju da je u pitanju još jedno Partizanovo dete Svetozar Marković, ali i bivši krilni napadač niškog Radničkog Nikola Čumić. Obojica nisu u trenutnim planovima trenera tamošnjeg šampiona Pedra Martinsa i traži se najbolje rešenje.

09.48 -  Italijanski Skaj prenosi da je bivši trener Intera Andrea Stramaćoni blizu povratka u iranski Estagal. On je bez poslao otkako je napustio taj klub krajem prošle godine...

09.41 - Edinson Kavani obarao je Gremio iako ga je tražilo pola Evrope. Čelnici kluba iz Porto Alegrea su bili najkonkretniji i pobedili su Atletiko iz Madrida, Benfiku, JUventus, Lids i Inter u trci za dovođenje iskusnog 33-godišnjeg napadača.

09.40 - Dobar dan i dobro došli na naš blog posvećen fudbalskim transferima. Šta se dešavalo u petak  pogledajte OVDE.

 

 

 

Bonus video




sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija