• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.09.2020

19:59

(VIDEO) LUDA UTAKMICA U REJKJAVIKU!  Srpski sudija svirao dva penala u 90. i 93. minutu, vadio crvene kartone, poništio gol...

Fudbal

(VIDEO) LUDA UTAKMICA U REJKJAVIKU! Srpski sudija svirao dva penala u 90. i 93. minutu, vadio crvene kartone, poništio gol...

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Engleske savladala je Island u Rejkjaviku sa 1:0 u prvom meču A grupe Lige nacija

 

Srpski sudija Srđan Jovanović imao je tu čast da sudi jedan od derbija prvog kola Lige nacija na Islandu gde je domaća selekcija dočekala Englesku.

(FOTO) NASTAO JE OZBILJAN SKANDAL! Rusi morali da se izvinjavaju Srbima posle utakmice - OVO JE RAZLOG!

"Gordi albion" slavio je pogotkom Sterlinga u 90. minutu iz penala, ali je duel dve reprezentacije bio prilično zanimljiv i dramatičan.

Foto: Reuters

Prvo je srpska sudijska trojka poništila, čini se, čist gol Harija Kejna u prvom poluvremenu, ali je ostatak duela odsudila odlično.

Kajl Voker dobio je dva žuta kartona, kao i Islanđanin Ingnason koji je u 90. minutu igrao rukom u svom šesnaestercu i napravio penal koji je u pogodak pretvorio pomenuti Sterling.

 

 

Ni tu nije bio kraj drame pa je Džo Gomez srušio rivala u svom kaznenom pa su domaći u 92. minutu imali priliku da dođu do remija, ali je Bjarnason promašio pa su sva tri boda otišla u Englesku.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija