• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.09.2020

22:46

IZMISLILI SU, NIJE TO ISTINA! Matić konačno progovorio i sve demantovao!

Fudbal

IZMISLILI SU, NIJE TO ISTINA! Matić konačno progovorio i sve demantovao!

Podeli vest

As Mančester junajteda Nemanja Matić rešio je da stavi tačku na famoznu priču

Meštani Vrela u kojem je rođen Nemanja Matić hvale poznatog srpskog fudbalera i ističu da uvek brine o njemu. Tako su se pojavile brojne glasine da po dolasku kući iz inostranstva Matić ode u lokalnu prodavnicu i plati sve dugove koje su njegovi zemljaci napravili.

U intervjuu za YouTube kanal "Djotafreestyle", Matić je rekao da to ipak nije tačno.

- Ne. Nije, to su izmislili, ne mogu da kažem da nisam pomagao i crkvi i školi, ali mislim da bi to bilo poniženje i za te ljude da ima plaćam u prodavnici. Ne znam odakle je to krenulo, u jednom intervju sam i rekao da to nije istina - kazao je Matić.

DA SE SRBIJA PONOVO UJEDINI! Sportisti u akciji da se spasi život bebe Lane koja ne može da hoda!

TUMABKOVIĆ PRIZNAO U MOSKVI! Nedostajaće nam on u Rusiji!

 

Šta je Tadić rekao o odlasku Matića iz reprezentacije pročitajte OVDE.

Nemanja je najaviogde će završiti karijeru.

- Obećao sam mom treneru u Vrelu da ću kada završim karijeru da se registrujem i da igram samo domaće utakmice, da ne moram da putujem. Poslednja registracija će mi biti tamo gde sam počeo. Gde sam počeo, tu ću i završiti... Videćemo kada će to biti, moj stric je igrao do 60. godine.

Kada leti dođe u Vrelo, Matić sa sinom vozi traktor i uživa. Planira da i svog naslednika nauči da vozi tu mašinu.

- Leti kada sam u Vrelu sin i ja se uvek malo provozamo. Mogu da ih naučim da voze traktor, napraviću im školu za obuku, samo ću da vidim koliko ću da im naplaćujem - nasmejao se Matić.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija