• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.09.2020

09:46

TRANSFERI UŽIVO (17. SEPTEMBAR)! Iguain u Interu!

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO (17. SEPTEMBAR)! Iguain u Interu!

Podeli vest

I danas ćemo iz minuta u minut pratiti dešavanja sa letnje fudbalske pijace

22.00 - Juventus se oprostio od Gonzala Iguaina koji nastavlja karijeru u Interu iz Majamija.

Foto: Tanjug

20.30 - Junajted traži alternativu za Nemanju Matića! Mančester je zainteresovan za Samija Kediru!

18.31 - Tijago Alknatara, novo je pojačanje Liverpula!

Foto: Reuters

18.20 - Srpski defanzivac Nemanja Antonov moga bio da napusti Muskron, preneli su belgijski mediji!

Foto: Starsportphoto©

17.18 - Albanac Maraš Kumbula (20) novi je igrač Rome koja je i zvanično predstavila dosadašnjeg igrača Verone kao novo pojačanje. 

15.55 - Preokret! Luis Suarez je sleteo u Italiju, privatnim letom je aterirao u Peruđu, gde bi tokom popodneva trebalo da polaže test italijanskog jezika kako bi aplicirao za pasoš Evropske unije i time stekao status "domaćeg igrača". Urugvajac bi time ispunio prvi uslov pred transfer u Juventus. Izgleda da ipak neće ostati u Barseloni.

 

 

 

15.38 - Pošto se Inter i Bajern nisu dogovorili oko obeštećenja, Perišića su sad pojurili Lajpcig, Bajer Leverkuzen i Herta. Inter ne odustaje od toga da dobije 15.000.000 evra.  

15.25 - Aleksandar Veselinović od nedelje neće biti šef stručnog štaba Čukaričkog, a njega će na tom mestu naslediti dosadašnji pomoćnik Dušan Đorđević. Veselinović je dobio i prihvatio ponudu Al Dafre, kluba iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. U upravi Čukaričkog su mu izašli u susret i omogućili mu da ponovo dokazuje svoje trenersko umeće van granica Srbije.

14.56 - Hrvatski portal Index.hr prenosi  će Dinamo staviti ce tim na  transfer listu, odnosno svi će biti na prodaju! Dinamo je poput Crvene zvezde ispao u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto je Ferencvaroš slavio sa 2:1!

14.42 - Luis Suarez je bio nadomak odlaska iz Barselone, ali mogao bi da ostane, što je nagovestio  Ronald Kuman. 
- Suarez će biti ravnopravan kandidat za prvi tim ako ostane. Razgovarao sam sa Luisom, čekamo da vidimo šta će biti u pregovorima s klubom. Poštovaćemo njegov i ugovor svakog igrača Barselone, ako bude ostao – biće deo prvog tima.

Foto: reuters

Luis Suarez

11.55 - Juventus i Sami Kedira pregovaraju o raskidu ugovora, a navodno njihov rastanak čeka Mančester junajted. "Đavoli" ne žele da troše novac za ovaj transfer i samo će razmatrati njegov dolazak ako bude slobodan igrač. 

11.50 -  Austrijski mediji javljaju da srpski napadač Andrija Pavlović definitivno napušta Rapid iz Beča, ali da se ime kluba sa kojim je dogovorio posao drži u tajnosti.

11.01 - U Real Madridu je ludnica! Pre samo nekoliko dana "Marka" je pisala da će Luka Jović dobiti novu šansu i da je vreme da pokaže šta zna, posle nita krizika na račun Srbina, ali je usledio novi preokret. Navodno sada Luka Jović želi da napusti Real Madrid u ovom prelaznom roku, tvrdi "Marka". Isti izvor navodi da je Jović nezadovoljan jer želi veću ulogu i klub koji će mu to omogućiti.

Foto: Reuters

 

 

10.50 - Dijego Kosta je na radaru Fenerbahčea, pošto više nije u najozbiljnijim planovima Dijega Simeonea.

10.45Tijago Alkantara je Liverpulov! Kako tvrde Englezi klubovi su se dogovorili oko obeštećenja od 30.000.000 evra! 

 

 

09.45 - Pao je dogovor Gereta Bejla i Totenhema! Velšanin se vraća u klub iz kojeg je pre sedam godina stigao u Real Madrid. Bejl će na  jednogodišnju pozajmicu u Totenhem, plata će mu biti 13 miliona funti, od čega će deo servisirati Real.

 

 

 

09.45 - Turski ofanzivac Čengiz Under uskoro će pojačati Lester. Lisice" će se pojačati na poziciji krilnog napadača, a Under stiže na jednogodišnju pozajmicu. Engleski klub će imati pravo otkupa na kraju sezone.

TRANSFERI UŽIVO (12. SEPTEMBAR)! Milan kupio Hrvata, nekadašnji ljubimac "partizanovaca" ponovo u Srbiji!

TRANSFERI UŽIVO (6. SEPTEMBAR)! Sprema se bomba u Torinu, Srbin zaobišao Partizan!

 

09.44 - Milan pokušava da se reši Lukasa Pakete, sad Skaj Sport Italija piše da bi izlaz mogao da bude u – Lionu. 

09.44 - Dobro došli u još jedan dnevni blog u kojem ćemo se baviti najvažnijim dešavanjima sa fudbalske pijace.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija