• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.10.2020

12:41

BRITANCI BRUJE! Luka Jović NA KORAK od velikana, samo JEDAN DETALJ koči posao!

Fudbal

BRITANCI BRUJE! Luka Jović NA KORAK od velikana, samo JEDAN DETALJ koči posao!

Podeli vest

Menadžer Luke Jovića potvrdio je za San da srpski reprezentativac očajan i da želi da napusti Real Madrid

Kako navode britanski mediji napadač Real Madrida Luka Jović veoma je zainteresovan za prelazak na jednogodišnju pozajmicu u Mančester junajted.

Takođe, menadžer sprskog igrača, San ne navodi o kome se radi, ali agent našeg asa je Falji Ramadani, uspostavio je kontakte sa "crvenim đavolima" i jasno im stavio do znanja da Jović ima veliku želju da dođe na "Old Traford". 

Foto: printscreen

 

Klubovi su veoma blizu dogovora, a ostalo je samo da Real Madrid reši da li želi da da još jednu šansu 22-godišnjem napadaču ili će ga pustiti da sreću potraži na Ostrvu.

Posao može da zakomplikuje dobro izdanje Jovića protiv Valjadolida (1:0) u kojoj je Jović bio izuzetno opasan po gol rivala, ali je opet falio gol. 

Ukoliko dođe do transfera biće to jednogodišnja pozajmica, a Ole Gunar Solskjer insistira da se ugovoru doda i opcija otkupa na kraju sezone. To međutim ne odgovara Madriđanima, jer ne žele potpuno da se odreknu Srbina. 

Od kako je nekadašnji napadač Crvene zvezde prešao iz Ajntrahta u kraljevski klub kuburi sa formom i na 29 utakmica postigao je svega dva gola.  

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija