• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.11.2020

08:39

ZIDAN PRAVI ČISTKU, Jović prvi na UDARU, neće stati dok ga ne OTERA!

Fudbal

ZIDAN PRAVI ČISTKU, Jović prvi na UDARU, neće stati dok ga ne OTERA!

Podeli vest

Fudbaler Real Madrida Luka Jović najverovatnije će u zimskom prelaznom roku napustiti "kraljevski klub"

Španska "Marka" piše da je trener Madriđana Zinedin Zidan saopštio srpskom reprezentativcu da ne računa na njega u nastavku sezone i da bi najbolje bilo da ode negde na pozajmicu.

Foto: AP PHOTO

 

Zidan je, pored Jovića, istu poruku imao i za napadača Marijana Dijaza. Madriđani smatraju da je za Jovićevo dobro najbolje da napusti klub i povrati samopouzdanje u klubu u kome će imati šansu da češće igra. Nadaju se da će se tako vratiti na nivo i formu koju je imao u dresu Frankfurta i da bude njihovo pojačanje za sledeću sezonu.

 

Srpski napadač u Real je stigao u leto 2019. iz Frankfurta za 60 miliona evra, ali je do sada na 31 utakmici postigao svega dva pogotka.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija