• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.11.2020

14:23

SRBIJA, BRE! FSS UĆUTKAO ITALIJANE! PLATIĆEMO KAZNU za Vlahovića i Milenkovića... I Ronaldo je otišao, pa šta je bilo?

Fudbal

SRBIJA, BRE! FSS UĆUTKAO ITALIJANE! PLATIĆEMO KAZNU za Vlahovića i Milenkovića... I Ronaldo je otišao, pa šta je bilo?

Podeli vest

Kako tvrde Italijani srpski reprezentativci Nikola Milenković i Dušan Vlahović mogli bi da se nađu u problem kad se vrate u Fiorentinu, jer su napustili karantin i došli u Beograd, ali iz Fudbalskog saveza Srbije poručuju das naši igrači ne moraju da brinu jer ih štite UEFA i FIFA

 

Srpski fudbaleri su u ponedeljak veče došli u Beograd i biće na raspolaganju selektoru Ljubiši Tumbakoviću za meč sa Škotskom (četvrtak, 20.45) u baražu za plasman na Evropsko prvenstvo.

Foto: fss.rs

 

Italijani sada bruje da su na svoju ruku napustili Italiju i da će biti kažnjeni.

- Ma pustite Italije! Ko sada o njima razmišlja? Ne mogu Italijani da naprave problem Vlahoviću i Milenkoviću, jer su sve dozvolili FIFA i UEFA. Trazili smo da se FIFA i UEFA uključe u ceo slučaj, pa je tako FIFA još u ponedeljak tokom dana zvaničnim putem, pismeno, obavestila Fudbalski savez Italije da Milenkoviću i Vlahoviću mora biti odobreno da se priključe reprezentaciji. U svakom slučaju, mi smo kao Savez apsolutno uz naše igrače i pružićemo im svaku vrstu zaštite i pomoći - rečeno je za Informer.rs u Fudbalskom savezu Srbije.

Foto: fss.rs

 

Naši igrači bi mogli da budu kažnjeni kada se vrate u Italiju.

I Ronaldo je otišao na svoju ruku, pa šta je bilo? Platio je kaznu. Mi stojimo iza naših fudbalera, to smo im rekli. Ako bude trebalo platićemo kaznu - poručili su iz FSS.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 3 godine

Latini su uvek bili valarice, Neka im. Opet salju avione pomoc i Djokobic milione.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija