• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.11.2020

23:18

(VIDEO) FRANCUZI PONIŽENI U SRED PARIZA! Golčina kakvu dugo niste videli! Remi Holandije i Španije!

Fudbal

(VIDEO) FRANCUZI PONIŽENI U SRED PARIZA! Golčina kakvu dugo niste videli! Remi Holandije i Španije!

Podeli vest

Ekipe koje su već izborile plasman na Evropsko prvenstvo, ili nemaju šanse da izbore isto, dane kada su na programu baraž mečevi u okviru Lige nacija iskoristile su da odigraju prijateljske utakmice i tako dodatno uigraju timove pred nastavak reprezentativne pauze

Nema mesta za Donija Van de Beka u Mančester junajtedu, ali u Holandiji ima! Ponovo je letošnje pojačanje „crvenih đavola“ zaigralo od prvog minuta, a večeras je protiv Španije bio i srelac u 47. minutu kada je postavio konačnih 1:1.

Špance je u dođstvo doveo Serhio Kanales u 19. minutu posle sjajne asistencije Alvara Morate.

Iako Italija protiv Estonije nije imala pomoć selektora, ekipa koju je izeo pomoćnik Avani lako je izašla na kraj sa Estoncima. Vinđenco Grifo pogodio je u 17. i 75. minutu , Bernardešći u 27., a konačnih 4:0 za Italiju postavio je Orslonili sa bele taške pet minuta pred kraj meča.

Izmešao je karte Joakim Lev na utakmici protiv Češke, ali ni to nije smetalo „Pancerima“ da dođu do pobede. Valdšmit postigao je jedini pogodak na meču već u 13. minutu. Na kraju pobeda nemaca 1:0!

Nisu Portugalci izabrali protivnika po meri kada su za prijateljski meč izabrali Andoru. Selekcija Fernanda Santoša deklasirala je Andoru sa 7:0, a strelci su bili Neto, Sančez, Ronaldo, Žoao Feliks i Paulinjo dva puta, a Garsija je postigao autogol.

Od favorita jedino iznenađenje viđeno je u Parizu gde je Francuska izgubila od Finske sa 2:0. Meč je bio rešen već posle prvih 45 minuta. Mrežu „galskih petlova“ načeo je Fors u 28., a tri minuta kasnije Valakari je postavio konačnih 2:0.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija