• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.11.2020

08:52

PRAVO U METU! Ćiro Blažević OPLEO po "orlovima"! Evo zašto Srbija ponovo ne ide na EURO

Fudbal

PRAVO U METU! Ćiro Blažević OPLEO po "orlovima"! Evo zašto Srbija ponovo ne ide na EURO

Podeli vest

Legendarni trener tvrdi da je Srbija kvalitetnija od Škotske, ali da je bez plasmana na Evropsko prvenstvo ostala zbog pristupa izabranika Ljubiše Tumbakovića

- Lepi moji, pa šta vam bi?! Ražočarali ste... Podbacili... Očekivao sam jednu bolju Srbiju. Nije vas bilo, kao da to nije bio onaj tim koji je razbio Norvešku. Ne znam šta vam se desilo. Igrali ste daleko ispod svojih mogućnosti - rekao je Blažević za "Kurir".

Foto: Srđan Stevanović

 

Zna tačno Ćiro šta je glavni problem.

- Škoti su pokazali koliko su nezgodna ekipa. Srbiji ima mnogo više talenta, ali to niste pokazali na terenu. Iskreno sam mislio, obećavali ste, da će Srbija doći na poziciju koji je adekvatan vašoj nadernosti. I dalje tvrdim da su igrači sa našeg i vašeg podneblja najbolji na svetu. Srbija ima mnogo igrača koji igraju u velikim klubovima, ali su izgleda olako shvatili meč, kao da je neka zajebancija - poručio je slavni stručnjak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MilosObilic1389

pre 3 godine

Тако је то Ћиро када "ТАТНИ СИНОВИ" носе дрес са националним грбом... Тако је то када једна "кукавица" ( у суштини...!) одређује стратегију и тактику пре утакмице ... - "мали миш" који се боји своје сенке... Онда се не треба ни много чудити што : " мали мишеви" никако не пролазе...

NEBOJŠA

pre 3 godine

ОД ЧИЧЕ МИЉАНИЋА,ПА НА ОВАМО,СТРУКА УРНИШЕ НАШ ФУДБАЛ.СВЕ СУ ТО ЊЕГОВИ ПУЛЕНИ,СА НАФДУБЉИМ МИСЛИМА О ФУДБАЛУ,КОЈЕ СЕ СВОДЕ НА ''ЈЕ.ЕШ ФУДБАЛЕРА АКО НЕМА НОГУ 46 БРОЈ''.ТОТАЛНО НЕСПОСОБНИ ТРЕНЕРИ У МЛАЂИМ КАТЕГОРИЈАМА,ПА МИ НИСМО СТВОРИЛИ 10КУ ОД ПИКСИЈА ПА НАОВАМО.О МОФИЈИ ИЗ ФСС ЈЕ ИЗЛИШНО ГОВОРИТИ.НЕ САМО ОВОЈ ДАНАС НЕГО И ПРЕ ОВИХ.ПРАВИ ТРЕНЕРИ НЕМОГУ ДОЋИ НА МЕСТО СЕЛЕКТОРА!!!!

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija