• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

18.11.2020

07:42

BRUTALNO! KOLAROVA JE TREBALO OTERATI! Ćiro Blažević OPLEO po Srbinu jer nije želeo da igra i šutira penal!

Fudbal

BRUTALNO! KOLAROVA JE TREBALO OTERATI! Ćiro Blažević OPLEO po Srbinu jer nije želeo da igra i šutira penal!

Podeli vest

Aleksandar Kolarov (35) ne samo da je odbio da igra za Srbiju u meču protiv Škotske nego nije želeo ni da uđe u igru u 119. minutu kako bi izveo penal, a Ćiro Blažević kaže da je trebalo da ga oteraju iz tima

Legendarni hrvatski stručnjak Miroslav Ćiro Blažević kaže da je šokiran činjenicom što je Aleksandar Kolarov odbio da šutira penal protiv Škotske i da je trebalo još ranije da ga oteraju iz reprezentacije.

Stručnjak koji je 1998. sa reprezentacijom Hrvatske bio treći na svetu kaže da je Kolarova trebalo izbaciti iz nacionalnog tima odmah posle utakmice sa Škotima.

- To je neodgovorno i nemoralno! Pravo razočaranje. Zamisli molim te, on je odbio da igra i da šutira penal?! Kako neko može da odbije poslušnost?! I još kapiten?! Kad si u reprezentaciji, to je kao da si u ratu, samo čekaš komandu šta da radiš! On nije trebalo da ode iz tima, trebalo ga je oterati! Ko nema odgovornost i svest da od njega zavisi raspoloženje nacije, nema pravo da obuče dres reprezentacije - kaže Blažević za Informer.

Foto: Starsportphoto

 

Kapiten se uplašio kao devojčica! Srbija je u četvrtak nakon jedanaesteraca poražena od Škota sa 5:4 u meču za plasman na Evropsko prvenstvo, a iskusni levi bek je tri sata pred početak duela sa Škotima naprasno odlučio da ne igra. Navodno je to učinio po naređenju trenera Intera Antonija Kontea, koji je smatrao da se srpski fudbaler još nije oporavio od povrede mišića. Italijanski mediji, međutim, juče su objavili da "nero-azuri" ništa nisu zabranili defanzivcu, već je on sam odlučio da ne igra.

Srušena priprema

 

Foto: Starsportphoto

 



- Kolarov je tri sata pre utakmice direktoru reprezentacije Vladimiru Matijaševiću rekao da su mu iz Intera zabranili da igra. Matijašević je o tome obavestio selektora Tumbakovića, pa je ovaj morao da menja sastav. Igrači su bili u šoku zbog postupka kapitena, što se i videlo na terenu. U 119. minutu, selektor je želeo da ubaci Kolarova u igru kako bi izveo jedanaesterac, jer je poznat kao odličan šuter. Međutim, Kolarov je čak i to odbio - objašnjava izvor blizak Fudbalskom savezu Srbije.

Dan posle utakmice sa Škotima Kolarov je napustio kamp reprezentacije i vratio se u Italiju. Nezvanično, niko od igrača Srbije nije želeo da ga vidi u svojoj blizini posle onoga što je uradio.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Abe

pre 3 godine

Srbija ima jednu od najskupljih reprezentacija koja kao reprezentacija ne vredi pišljivoga boba. Da su tamo u reprezentaciji bili neki novi mladi klinci iz domaćih klubova, u želji da se dokažu, odigrali bi mnogo bolje. Nisu nama u reprezentaciji potrebna zvučna imena već kvalitetan fudbal.

goran

pre 3 godine

lupa Ćira ko maksim po diviziji a i ovi koji ga podržavaju. A umesto kog igrača je trebao da uđe Kolarev. Sigurno ne umesto centarfora odnosno Mitrovića. I? Uđe Kolarev, da gol iz penala, dođe na red mitrović i desi se to što se desi i Srbija poražena. Dzabe je kolarev ulazio.

Partizan

pre 3 godine

Naravno da nije istina a i sta da je usao Mitar bi ga svakako šutao, shvatite ljudi pa morao ga je neko promasiti, nije problem u penalima nego u igri koja je dovela do penala...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija