• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Nedeljković

05.12.2020

12:28

MAMIĆ ZA INFORMER! Ne bih voleo da izvučemo Zvezdu, ne bih podneo poraz od nje!

Fudbal

MAMIĆ ZA INFORMER! Ne bih voleo da izvučemo Zvezdu, ne bih podneo poraz od nje!

Podeli vest

Posle pet kola grupne faze Lige Evrope Crvena zvezda i zagrebački Dinamo su obezbedili plasman u noakut fazu, a u ponedeljak, 14. decembra, bi žreb mogao da ih spoji u šesnaestini finala. Ipak tome se ne nada predsednik šampiona Hrvatske Zdravko Mamić i to nije krio u razgovoru za "Informer"

Dinamo će grupnu fazu okončati kao pobednik grupe K, dok će Zvezda biti druga u grupi L. To faktički znači da postoji 6,67 odsto šanse da će se sastati u prvom kolu nokaut faze.

Mamić se plaši

Međutim, takvom ishodu na žrebu se ne nada alfa i omega "modrih" Zdravko Mamić.

- Ne bih voleo da se sretnemo u nokaut fazi, jer želim da i oni i mi stignemo što dalje u Ligi Evrope. Pored toga, koliko god bih se radovao pobedi protiv Zvezde, toliko ne bih voleo da rizikujem da Dinamo izgubi od nje - rekao je Mamić za Informer.

Nastavio je Mamić u dahu.

- Ipak, radujem se Zvezdinom uspehu iz prostog razloga što sam srećan zbog uspeha svih klubova sa prostora bivše Jugoslavije. To se posebno odnosi na Zvezdu, koja je tako veliki klub. Sada je već konstantna da crveno-beli igraju značajnu ulogu u Evropi.

Prijatelj s Terzićem

Foto: Printcreen

 

On je najavio i da će u slučaju ove utakmice tražiti od nadležnih u Srbiji da mu garantuju bezbednost, da bi uživo gledao utakmicu sa prijateljima iz Beograda.

- Zvezdu vodi moj veliki prijatelj Zvezdan Terzić. Prijatelji su mi i Dejan Stanković i Mitar Mrkela. Sa svima njima sam povremeno u kontaktu. Oduvek sam imao dobre odnose sa rukovodstvom Zvezde, još od vremena Vladimira Cvetkovića i Dragana Džajića. Uvek smo radili na normalizaciji odnosa između klubova i srećan sam zbog toga - poručio je Mamić u razgovoru za Informer.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 3 godine

Mamic je obican prevarant i veliki muljator. On je opasan i kada soava. Njemu nikada ne treba vjervati. Na srpskoj mrznji je opstao u Dinamu i njen vlasnik postao i na toj mrznji pridobio BBB koje je stvorio. Nadan se da Terzic ili Dzajic ipak ne vjruju u njegovu prijareljsku namjeru jer bi to bilo pogubno za Zvezdu. Ovaj vuk dlaku mjenja ali cud nikada.

Ivan

pre 3 godine

Pa jeste čovek je pošteno reko. I ja bih voleo isto da i Zvezda i Dinamo doguraju što više u Ligi Evropa. Pa Mamić je uvek bio diplomata.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija