• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.12.2020

10:56

PIKSI SELEKTOR SRBIJE! Evo šta o tome kaže Slaviša Kokeza!

Fudbal

PIKSI SELEKTOR SRBIJE! Evo šta o tome kaže Slaviša Kokeza!

Podeli vest

Dragan Stojković Piksi mogao bi na klupi reprezentacije Srbije da nasledi Ljubišu Tumbakovića

Nije to potvrdio, ali ni demantovao legendarni fudbaler. Nema sumnje navijači Srbije rado bi ga videli kako predvodi "orlove" u borbi odlazak na Svetsko prvenstvo.

O Draganu Stojkoviću oglasio se i prvi čovek FSSEvo šta o tome kaže Slaviša Kokeza!, ali bio je zakopčan do grla.

- Radi se o velikom imenu i velikom autoritetu za igrače – diplomatski je kazao za Žurnal Slaviša Kokeza. 

Foto: tanjug

Čeka ga trenerska palica Srbije - Dragan Stojković Piksi

Stojković je poručio da bi odveo Srbiju na Svetsko prvenstvo u Katar.

Da li ću biti selektor ili neću, videćemo. Ne mogu da kažem ni da ni ne. Neko ko me želi mora da me želi kompletno. Morate svi da me želite da se oseti podrška, želja, volja. Videćemo. Osećam podršku od ljudi koji su tu, ali treba još neke stvari da se poklope. Znam da bih nas odveo u Katar. Znam jer verujem u to i izvukao bih iz igrača maksimum, maksimuma. Ne mogu da ti neki igrači u utakmici koja je najbitnija, budu najgori. To se u poluvremenu reši - rekao je Piksi.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srbijanac

pre 3 godine

Osim sto je poznat u svetu on nema kao trener rezultate koji bi ga preporucili za selektora. Mislim da nas Kokeza zamajava i da opet nista nece postici...

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17