• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.12.2020

16:03

PAVKOV U NEMILOSTI!? Šta se dešava sa golgeterom Zvezde? /ANKETA/OCENE/

Fudbal

PAVKOV U NEMILOSTI!? Šta se dešava sa golgeterom Zvezde? /ANKETA/OCENE/

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde posle velike borbe savladali su Rad u osmini finala Kupa Srbije sa 2:1 (1:1)

Spuštena je zavesa na 2020. godinu bar što se tiče Crvene zvezde! Udarena je još jedna recka, ispunjen još jedan cilj zacrtan za ovu godinu, teže nego što se očekivalo, ali pobedi se u zube ne gleda! 

Foto: Starsportphoto

Zvezda je pobedila, ali je u oči upao detalj sa poluvremena kada je Milan Pavkov ostao u svlačionici uprkos partiji koja bi zadovoljila prosečnog gledaoca. Pred meč Zvezdan Terzić je govorio da je Pavkov postao kao "penzioner" i utisak je da nešto između njega i trenera ne funkcioniše. 

Pitamo Vas da li je Milan Pavkov zaslužio više minuta kod Dejana Stankovića?

Anketa

Ocene:

Zoran Popović (7) - Što je bilo do njega uradio je! Kod gola Radunovića nije mogao ništa, skinuo dve dobre prilike Rada i sačuvao Zvezdu velike drame i eventualnih penala!

Marko Gobeljić (6) - Danas igrao na poziciji štopera i dobro se snašao. Ipak, vidi se da Gobeljiću mnogo više prijaju ofanzivni nego defanzivni poslovi. 

Miloš Degenek do 45. minuta (5) - Katastrofa! Jedna od najslabijih partija reprezentativca Australije od kako je zadužio crveno-beli dres! Tri puta mu je lopta bežala što je dovodilo Rad do ozbiljnih prilika, Stanković ga je na poluvremenu ostavio u svlačionici što je bilo razumljivo!

Strahinja Eraković (7) - Tako se raste i postaje lider! Popularni Čupa danas je bio najbolji u defanzivnoj liniji Zvezde, sredinom prvog poluvremena spasio je gol Zorana Popovića, imao i jedan pokušaj posle prekida. Nije odugovlačio i rizikovao, danas bez greške!

Foto: Starsportphoto

Seku Sanogo (6,5) - Bilo je teško za očekivati da će Sanogo imati ovoliko posla protiv Rada, ali je Zvezdin zadnji vezni danas pošteno zaradio dnevnicu! Veliku borbu je vodio sa Riznićem i Busnićem i u većini duela izlazio kao pobednik. 

Veljko Nikolić do 64. minuta (6) - Navikao je Nikolić javnost da igra toplo-hladno, ali na Banjci bilo je ovo drugo! Nije bilo konkretnog napadačkog učinka iako je dobio odrešene ruke u napadu. Smetao mu je i Spiridonović koji se gurao svuda, ali mora Nikolić bolje na proleće.

Srđan Spiridonović do 83. minuta (6,5) - Sigurno da je imao jedan pedagoški razgovor sa Stankovićem! Videlo se danas da je Spiridonović rešen da zaradi ostanak u Zvezdi i posle nove godine, bilo ga je svuda, nekada i previše, postigao je lep gol i sprečio da Zvezda upadne u paniku. 

Foto: Starsportphoto

Andrija Radulović (7,5) - Danas najbolji igrač na terenu! Izludeo je odbranu Rada, prolazio je gde je hteo i na kraju krunisao partiju lepom asistencijom za Krstovića! Velika budućnost je pred Radulovićem!

Veljko Simić do 64. minuta (5,5) - Iznenada je dobio šansu i umalo da je iskoristi već posle prvog minuta, ali nije bilo sreće za nekadašnjeg veznjaka Bazela. Onaj ko nije slušao prenos, već je samo gledao utakmicu pomislio bi da je Simić već tada napustio teren, večeras najgora karika u napadu crveno-belih! Ipak, ocena za pola ide gore zbog malog broja utakmica, teško da je mogao bolje.

Ričmond Boaći (6,5) - Želeo je Boaći, verovatno, oproštajni gol u crveno-belom dresu, ali nije bilo sreće! 

Foto: Starsportphoto

Milan Pavkov do 45. minuta (bez ocene) - Upao je Pavkov u nemilost Stankovića od kako je pred kraj prošle sezone počela priča o njihovom sukobu! "Našminkano" je rešenje onim video klipom, ali vidi se da među golgeterom i trenerom postoji jaz... Bio je opasan po gol rivala u prvom poluvremenu, učestvovao je u većini napadačkih akcija, ali je na poluvremenu ostao u svlačionici, neobjašnjivo!

Foto: Starsportphoto

Izmene:

Radovan Pankov od 45. minuta (6) - Počeo je isto kao Degenek, mnogo grešaka za malo vremena, ali se u nastavku konsolidovao!

Aleksa Vukanović od 83. minuta (bez ocene) - Ušao da smiri utakmicu, premalo vremena za konkretan učinak!

Mirko Ivanić od 64. minuta (bez ocene) - Premalo vremena za konkretan učinak! 

Milan Gajić od 64. minuta (bez ocene) - Premalo vremena za konkretan učinak!

Nikola Krstović od 45. minuta (7) - Budućnost Crvene zvezde sigurno leži i u talentovanom napadaču! Danas je pogodio na asistenciju Radulovića i nagovestio da bi na proleće bar u prvenstvu mogao da bude od koristi!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ma daj

pre 3 godine

kako je to Erakovic zasluzio 7... pa koliko je pogresnih lopti opet dodao i koliko ih je izgubio...? Popovic promasio loptu na 3 metra od gola i pogodili su precku zato ne moze ni za njega 7... nemojte te stelovane ocene da dajete... Sonogo odigrao najbolje a uz njega Radulovic i Krstovic .

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija