• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.12.2020

15:32

LJAJIĆ PONOVO U ITALIJI? Evo ko želi srpskog reprezentativca!

Fudbal

LJAJIĆ PONOVO U ITALIJI? Evo ko želi srpskog reprezentativca!

Podeli vest

Kako pišu turski mediji sve je izvesnije da će srpski fudbaler Adem Ljajić napustiti Bešiktaš, a da će mu nova adresa biti Đenova

Đenova je na dobrom putu za ispadanje iz Serije A i hitno su joj potrebna pojačanja! Na listi želja je srpski reprezentativac  Adem Ljajić, koji nije baš najpoželjniji u Bešikštašu.

Ljajić je izgubio mesto u timu crno-belih i sve je bliži rastanakKako piše Hurijet, Đenova bi dovela Ljajića na pozajmicu na šest meseci, sa opcijom otkupa na leto. Verovatno ako ostane u ligi. Bešiktaš, za sada, ne bi pristao na tu varijantu, jer želi da vrati uloženo u Ljajića, kojeg je doveo za 6.500.000 evra u leto 2019. godine.

Foto: reuters

Ljajić ponovo u Italiji?

Pored toga, srpski fudbaler ima i godišnju platu od 3.200.000 evra do juna 2022. godine, što je još jedna poteškoća za turskog velikana, koji je u velikoj finansijskoj krizi. Prodaja Ljajića otvorila bi prostor i da se dovede neko pojačanje koje želi trener Sergen Jalčin.

Ljajić je najveći deo karijere proveo u Italiji, gde je igrao za Fiorentinu, Romu, Inter i Torino, tako da ne bi bilo čudno da ode u zemlju gde je dobro poznat i cenjen.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija