• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.12.2020

23:45

SKANDAL! Uhapšen nekadašnji reprezentativac Nemačke!

Fudbal

SKANDAL! Uhapšen nekadašnji reprezentativac Nemačke!

Podeli vest

Nemački fudbaler kurdskih korena Deniz Naki (31) uhapšen je, zbog sumnje da je predvodio kriminalnu organizaciju iz Ahena

Nemačka savezna policija sumnja da je kriminalna grupa ovog fudbalera bila umešana u iznuđivanje i trgovinu drogom da bi finansirala RPK.

Deniz Naki je Nemac kurdskog porekla. U profesionalnoj karijeri igrao je za Sankt Pauli i Paderborn, pre nego što je prešao u redove turske ekipe Ameda. Upravo je u Turskoj osuđen u bekstvu na tri godine, zbog podrške separatističkoj RPK, a Fudbalski savez Turske mu je pre nekoliko godina izrekao doživotnu zabranu igranja fudbala u ovoj evro-azijskoj državi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija