• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.12.2020

07:45

LJAJIĆ SE NE TREZNI ZBOG SOFIJE! Ne može da je preboli, OPIJA SE, LUMPUJE DO ZORE, pao je u DEPRESIJU!

Fudbal

LJAJIĆ SE NE TREZNI ZBOG SOFIJE! Ne može da je preboli, OPIJA SE, LUMPUJE DO ZORE, pao je u DEPRESIJU!

Podeli vest

Adem Ljajić nedavno je lumpovao do zore sa prijateljima u svom domu u Istanbulu, pa su se njegove komšije žalile upravi Bešiktaša. Mnogo pije otkako nije sa Sofijom Milošević, piše uticajni "Hurijet"

Fudbaler Bešiktaša Adem Ljajić ne trezni se otkako ga je ostavila dugogodišnja devojka Sofija Milošević, pišu turski mediji! Uticajni dnevni list "Hurijet" piše da je naš povremeni reprezentativac nedavno lumpovao do zore sa prijateljima u svom domu u Istanbulu, pa su se njegove komšije žalile upravi Bešiktaša.

Krilni napadač ove sezone retko dobija šansu u timu Bešiktaša, a i kad se nađe na terenu, igra prilično loše. Turci tvrde da je razlog za to depresija izazvana raskidom sa Sofijom. Ljajić i manekenka bili su tri godine u vezi, a raskinuli su 2018.
Depresivan

Ako ne prestane da se opija i ne izvuče se iz depresije u kojoj se nalazi, ozbiljno će ugroziti karijeru i život
"Hurijet"

Pije zbog Sofije

Ona se u međuvremenu udala za Ljajićevog saigrača iz nacionalnog tima Luku Jovića, s kojim je ove godine dobila i sina Alekseja. Prema tvrdnjama turskih novinara, Adem je to veoma loše podneo.

- Čelnici Bešiktaša su ove sezone često imali problema sa Ljajićem, uglavnom zbog njegovog ponašanja van terena. Ljudi bliski njemu kažu da se mnogo promenio otkako nije sa Sofijom i da mnogo pije. Nedavno je organizovao žurku u svojoj kući. Lumpovalo se do jutra uz alkohol i glasnu muziku. Komšije nisu spavale celu noć. O svemu su obavestile upravu Bešiktaša - navodi najtiražniji turski list "Hurijet".

Foto: Starsportphoto

Adem Ljajić i Luka Jović



Ljajić je ove sezone na terenu proveo ukupno 203 minuta, a trener Šergen Jalčin izgubio je strpljenje za njega.

Sofija: Luka, srećna sam što te imam


Dok Ljajić pati, njegova bivša devojka Sofija Milošević uživa u ljubavi sa Lukom Jovićem. Ona je nedavno svom izabraniku poručila da je srećna što ga ima.
- Ljubavi, Aleksej i ja smo neizmerno srećni što te imamo. Hvala ti što si najbolji otac, ne bih mogla ništa bez tebe, hvala ti što si najbolji verenik, najbolji prijatelj i što me spontano svakodnevno zasmejavaš. Radujem se svim budućim nezaboravnim uspomenama koje ćemo zajedno da stvaramo - napisala je lepa Sofija.

Rukovodioci kluba upozorili su Ljajića da mora da promeni ponašanje, ali on je ostao potpuno ravnodušan. Nije pokazao da je zabrinut ili nešto slično, samo je želeo što pre da okonča razgovor. Trener Jalčin je veoma ljut na njega i već je razgovarao sa predsednikom Bešiktaša Ahmetom Nur Čebijem o tome kako da reše problem sa Ademom - piše "Hurijet".

Opijanje će mu uništiti karijeru

Turski mediji upozoravaju da će krilni napadač morati iz korena da promeni ponašanje ako ne želi sebi da uništi i karijeru i život.

- Ljajić je bio fantastičan mladi fudbaler, imao je neke sjajne partije u italijanskoj Seriji A i u Bešiktaš je doveden kao pojačanje. Međutim, ako ne prestane da se opija i ne izvuče se iz depresije u kojoj se nalazi, ozbiljno će ugroziti karijeru i život. Reč je o relativno mladom fudbaleru i ako se promeni, može još mnogo toga da ponudi - zaključuju turski mediji.

Foto: printscreen instagram/Reuters/montaža

Luka Jović i Sofija Milošević uživaju u ljubavi dok Adem pati


Adem Ljajić nije odgovarao na pozive Informera. On je nedavno igrao za reprezentaciji Srbije zajedno sa Lukom Jovićem, a pred meč s Mađarskom u Beogradu njih dvojica su se čak i zagrlili tokom intoniranja himne.
 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija