• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.12.2020

11:28

SRAMOTA! MESI, OVO OD TEBE NISMO OČEKIVALI! Novakovi navijači kipte od besa!

Fudbal

SRAMOTA! MESI, OVO OD TEBE NISMO OČEKIVALI! Novakovi navijači kipte od besa!

Podeli vest

As Barselone Lionel Mesi pošteno je iznervirao navijače Novaka Đokovića, prvog tenisera sveta

U intervjuu za La Sekstu, Mesi je otkrio kojim se sportistima divi, među kojima je i njegov najveći rival na terenu, Kristijano Ronaldo. Dotakao se i tenisa, ali se navijačima Novaka Đokovića neće dopasti njegove reči.

Mesi je spomenuo da se divi Federeru i Nadalu, dok Novaka nije pominjao. Priznaćete, malo čudno, s obzirom na to da je Srbin jedan od najboljih svih vremena i baš morate da se potrudite da se pravite da ne postiji. 

Foto: ap photo

Novak Đoković mu ovo neće zaboraviti

- Mnogo je sportista kojima se divim. Rafael Nadal, Federer, Lebron... U svim sportovima postoji sportista koji se ističe i kojem se divim. Kristijano u fudbalu... - kazao je Mesi.

Rafael Nadal i Rodžer Federer trenutno imaju 20 grend slem titula, dok ih Novak Đoković prati sa 17.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rale

pre 3 godine

Nije ništa čudno ako se ima u vidu da je Mesi iskompleksiran preko svake mere je ima 1.5 metar sa skokom!

Sladjan

pre 3 godine

Voleo bi da vidim mesija u italijanskoj ligi,engleskoj gde se takva mala deca jedu za dorucak,I namerno povredjuju!!!bolji je ronaldo,cak I levandovski,sada trenutno.....

laki

pre 3 godine

Kao, Mesi je merodavan za rangiranje o stalih sportista. Prvo zna se da su fudbaleri sa najnizim IQ -em. Drugo, Mesi je sujetan i ne moze da podnese da je Djokovic godinama sportista godine , sto on moze samo da sanja. Trece, fudbaleri ukljucujuci i Mesija, ne mogu da izdrze na terenu ni 120 minuta. Padaju po terenu i valjaju se od grceva kad se igra vise od 90 minuta, a da pri tome ni dres nisu okvasili. Cetvrto, kad bi Mesi uradio ono na terenu sto uradi Djokovic oli bilo koji teniser, odneli bi ga sa terena i zavrsio bi na ortopediji. Prema tome to sto je Mesi pravi rang listu je neozbiljno i nije merodavno. On moze ko malo dete da nekoga voli ili ne voli.

Stojan

pre 3 godine

On moze da voli koga hoce a kao sto je citatelj vec napisao nije on merodavan za rangiranje sportista. Samo je veoma cudno da su se svi zaljubili u tog Svajcarca.

Bane

pre 3 godine

Mesi, najveća prevara u istoriji fudbala, bez trofeja, obraza i mozga, utajivač poreza, nije neko ko ima pameti za rangiranje sportista...

Vns

pre 3 godine

E moji Srbi,ubiće nas sujeta....čovek može da ima mišljenje o svakom... Pitajte Đokovića ko mu je omiljen muzičar....ako kaže Bora Drljača,Era Ojdanić...ja vas časti. Svako ima pravo da se divi kome hoće....šta se palite i prozivate Mesija????

Aca

pre 3 godine

Da pa? Covek ima svoje misljenje. ne mozes naterati nekoga da na silu nekoga voli, ceni i postuje.

Selim

pre 3 godine

e.... gospopdine upravo si sam sebe osporio. Pa sta imaju drugo svi ovi koji pisu komentare nego svoje misljenje. Iz tog jdnostavnog razloga i pisu upravo svoje misljenje kao sto je to i gospodin Mesi uradio. Demokratski je da svako kaze ono sto misli i sta veruje pa makar se to tebi ili bilo kom drugom svidelo ili ne.

mire

pre 3 godine

Frustrirani patuljak. Jesi li ti skoro nesto osvojio? Nisi naravno!!!!

ŽESTOKO! PALA TEŠKA PROZIVKA!
Fudbal

ŽESTOKO! PALA TEŠKA PROZIVKA!

Poljski golgeter Robert Levandovski i zvanično je najbolji fudbaler za 2020. godinu. Konkurencija napadaču Bajerna bili su Lionel Mesi i Kristijano Ronalndo, a nagrada je na kraju otišla u prave ruke, iste one koje su podigle pehar Lige šampiona u Lisabonu

21.12.2020

17:37

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Podrška članstvu Kurtijeve vlade je sramna mrlja! Đurić o sramnom koraku Dore Bakojani: Ovo nije u interesu ni srpskog i grčkog naroda
Politika

Podrška članstvu Kurtijeve vlade je sramna mrlja! Đurić o sramnom koraku Dore Bakojani: Ovo nije u interesu ni srpskog i grčkog naroda

U pokušaju da pred grčkim i srpskim narodom i širom evropskom javnošću drsko prikrije inkriminišuće činjenice o eklatantnim prekršajima režima premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija, izvestilac Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za prijem tzv. Kosova Dora Bakojani je preduzela još jedan sramotan korak, izjavio je danas ambasador Srbije u SAD Marko Đurić.

01.05.2024

18:11

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!
Politika

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!

Danas je mandatar nove Vlade Republike Srbije, gospodin Miloš Vučević, u Narodnoj skupštini Republike Srbije, predstavio svoj program i buduće članove Vlade. Sastav Vlade je fantastičan. Svi poslanici su pre početka sednice dobili Program mandatara Miloša Vučevića. Izvanredni i detaljni Program g. Vučevića se proteže na 65 strana, a ja ću izdvojiti ono što se meni čini najvažnijim. Sa ogromnim zadovoljstvom ću glasati za izbor nove Vlade koju predlaže mandatar Miloš Vučević.

01.05.2024

17:08

TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu!
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu!

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija