• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.12.2020

22:03

ON ĆE BITI NOVI SELEKTOR, ŠANSE SU 99 ODSTO! Piksi definitivno odbio, sve će biti poznato do 10. JANUARA!

Fudbal

ON ĆE BITI NOVI SELEKTOR, ŠANSE SU 99 ODSTO! Piksi definitivno odbio, sve će biti poznato do 10. JANUARA!

Podeli vest

Fudbalski savez Srbije trebalo bi najkasnije do 10. januara da imenuje novog selektora. Skoro je izvesno da će to biti Savo Milošević, pošto je Dragan Stojković Piksi i definitivno odbio da preuzme "orlove"

Kao što je Informer prvi objavio, Piksi nije spreman da raskine ugovor sa Gvangžuom RF i odrekne se skoro devet miliona evra, koliko bi trebalo da zaradi do kraja 2021.

- Praznici neće mnogo uticati na ritam pregovora, pogotovo što je zbog korone specifična situacija i skoro da nema klasičnih godišnjih odmora. A i nema vremena da se bilo šta odlaže. Svesni su u vrhu FSS da je potrebno što pre imenovati selektora. Posle neformalnih razgovora koje su rukovodioci vodili među sobom prethodnih dana očekuje se da najkasnije do 10. januara bude poznato ko je naslednik smenjenog Ljubiše Tumbakovića. Kako sad stvari stoje, to će biti Savo Milošević - kaže naš izvor blizak FSS.

Foto: Starsportphoto

Savo Milošević najbliži klupi Srbije


Doskorašnji trener Partizana nema angažman otkako je otišao iz Humske, a već je obavio nezvanične razgovore s čelnicima FSS.

- Bilo je spekulacija da li bi Savo prihvatio ili ne zbog izjava kako neće više da radi u srpskom fudbalu. Međutim, vrlo brzo su razrešene te dileme u razgovoru s najvišim predstavnicima FSS i naravno da bi Miloševiću bila čast da preuzme reprezentaciju. On je slobodan i u ovom trenutku šanse su 99 odsto da bude novi selektor "orlova". Ne znam šta može da se dogodi u narednim danima, pa da neko drugi iskoči u prvi plan - dodaje naš izvor.

Novi selektor debitovaće 25. januara na klupi nacionalnog tima, i to u prijateljskom meču protiv selekcije Dominikanske Republike u Santo Domingu. Šest dana kasnije "orlovi" će biti gosti i ekipe SAD. Međutim, novi selektor na raspolaganju neće imati najjači sastav, već ekipu skrojenu od igrača iz Superlige Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Selekom

pre 3 godine

Bože šta još nećemo dočekati.Vratite Drulovića, dok je on vodio ekipu počinjalo je da liči na nešto..

mix

pre 3 godine

li, moze on to,samo od starta da svakom pojedinacno da odrzi lekciju! Medjutim, Savo nema neko veliko trenersko iskustvo ,mada ne treba podceniti njegovu igracku karijeru ,cak i iz tog izvora. Prosao je on kao igac mnogo trenerskiguticaja ,pa je sigurno ponesto od svakog "zakacio"! Ipak, ja FSS-u pedlazem da mu dodaju npr. Kosana,on je zaista trenerski vuk i mogao bi mu mnogo pomoci!

Bojan

pre 3 godine

Super nam je Savez kad repku neće niko da vodi

Milan

pre 3 godine

Nije znao voditi jedan fudbalski klub,a sad je strucnjak za reprezentaciju,ajte molim vas ne pravite sprdnju od reprezentacije.Kokeza razmisli sta radis nisi ni ti nezamenjiv.

Profi

pre 3 godine

Pod 1. Drago mi je za legendu evropskog i svetskog fudbala sto se nije prihvatio ćorava posla u trulom i prljavom srpskom fudbalu, i još prljavijem FSS gde se ni o čemu i ni za šta ne bi pitao, a ponajmanje za startnih 11 Bio si i ostao legenda Piksi kralju. PAMETNA ODLUKA. Kakvi ugovori kakvi milioni to su insinuacije ovog krezubog portala. Pod 2. Podsećanje za sve one sa kratkim pamćenjem. Kakav veleobrt. Zar ovaj novopečeni strucnjak "primat" nije odlazeći sa mesta šefa s.š. blizanca nije šutnuo mikrofon na "Karadjordju" psovao, ponašao se krajnje bezobrazno i neprofesionalno i pretio Savezu, kako sve zna, kako će sve reći??? Od tada do nadans naravno nista ptičica nije propevala. I gle čuda taj isti "primat" danas prvi i jedini kandidat za selektora. Da nije tužno bilo bi zalosno. Kakva država, takav sport, kakav sport (fudbal) takvi selektori, kakvi selektori takvi rezultati. A u medjuvremenu će nas trpati škotlandjani, madjari, azerjbejdžanci, lihtenštajnci i ostali amateri. Za bolje i nismo.

Predraglo

pre 3 godine

Kad se sad nisam slogirao necu nikad! Ovog kokezu izbaciti I to naglavacke

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važno je da se čula istina! Maja Gojković: Podrška predsedniku Vučiću, koji se argumentovano i hrabro borio za interese Srbije u SB UN!
Politika

Važno je da se čula istina! Maja Gojković: Podrška predsedniku Vučiću, koji se argumentovano i hrabro borio za interese Srbije u SB UN!

Dajem punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, koji se argumentovano i hrabro borio za interese Srbije u Savetu bezbednosti UN, najvišem forumu svetske politike. Naša zemlja je u prethodnom periodu suočena sa izuzetno teškim pitanjima samo zbog posvećenosti slobodoljubivoj i samostalnoj politici i zbog apsolutne odlučnosti da odbrani interese svoje države i naroda, koji je izložen najvećim izazovima decenijama unazad.

23.04.2024

09:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(FOTO) Pogodili ga Rusi! Moćno oružje SAD hitno vraćeno iz Ukrajine! Fotografije iz Pensilvanije otkrile sve: Oštećeno je...
REMONT

(FOTO) Pogodili ga Rusi! Moćno oružje SAD hitno vraćeno iz Ukrajine! Fotografije iz Pensilvanije otkrile sve: Oštećeno je...

Na društvenim mrežama su se u proteklih nekoliko dana pojavile slike oštećenog vučnog lansera M903 sistema PVO "patriot", koji je iz Ukrajine prebačen u SAD radi popravke. Kako se navodi, lansirna platforma je na američki kontinent transportovana uz pomoć aviona An-124, koji je petog aprila poleteo iz poljskog grada Žešov i sleteo na aerodrom Harisburg u Pensilvaniji.

23.04.2024

10:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija