• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.01.2021

08:41

NEMA KRIZE, MESI KUPIO STAN OD 8.000.000 EVRA! Leo spreman za selidbu, navijači već u agoniji!

Fudbal

NEMA KRIZE, MESI KUPIO STAN OD 8.000.000 EVRA! Leo spreman za selidbu, navijači već u agoniji!

Podeli vest

Lionel Mesi umao je napustio Barselonu prošle godine, ali je ipak i pored silnih problema ostao veran Kataloncima

Ipak, sve više se spominje odlazak u Sjedinjene Američke Države, posebno zbog jedne činjenice.  Radio stanica "Kadena Ser", ima informaciju da će Mesi produžiti ugovor sa Kataloncima.

- Želi da ostane u Barseloni, a onda da 2023. godine ode u Inter iz Majamija gde će njegova deca ići u srednju školu pre nego što odu na koledž -  objasnio je dobro upućeni novinar Hose Antonio Ponseti planove Lea Mesija.

Foto: reuters

Lionel Mesi spreman za odlazak

Inter iz Majamija, koji je u vlasništvu Dejvida Bekama, raspitivao se i ranije za Mesija, a izgleda da je u pitanju dugoročni plan koji je Argentinac odavno stavio na papir.

Isti novinar je objavio i da je Mesi pre pola godine kupio stan u luksuznom soliteru "Porsche Design Tower". U pitanju je kraj u kome živi veliki broj ruskih Jevreja i pravoslavaca, pa su svuda okolo čak i marketi koji prodaju proizvode iz Rusije.

- Ako me pitate za detalje, cena nije ispod osam miliona evra. Takođe, u toj zgradi možete liftom da se automobilom popnete do svog stana - dodao je Ponseti.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija