• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.01.2021

17:46

SLOBODNI SU! Mesi i Alaba idu za DŽABE! Evo desetorice NAJSKUPLJIH igrača kojima ističu UGOVORI! /FOTO/VIDEO/

Fudbal

SLOBODNI SU! Mesi i Alaba idu za DŽABE! Evo desetorice NAJSKUPLJIH igrača kojima ističu UGOVORI! /FOTO/VIDEO/

Podeli vest

Fudbalska pravila jasno ukazuju da igrači koji ulaze u poslednjih šest meseci ugovora mogu da pregovaraju sa klubovima! Ovo je deset najskupljih fudbalera po "Transfermarktu" koji su slobodni u izboru nove sredine

Leo Mesi (100.000.000 evra / Barselona) - Treba li išta više govoriti! Oduvek najtraženija, ali i nedostižna roba svim klubovima, sada je rešena da napusti Barselonu i svoju sreću potraži van Katalonije. Cena mu je procenjena na 100.000.000 evra, ali obzirom da je ušao u poslednjih šest meseci ugovora slobodan je u izboru novog kluba! Kao potencijalni kandidati pominju se Mančester siti, Pari Sen Žermen, ali i Inter. 

Foto: Tanjug

David Alaba (65.000.000 evra / Bajern Minhen) - Kada je postalo jasno da se nije dogovorio sa Bajernom za produžetak saradnje postao je jedan od najtraženijih fudbalera. Alaba je univerzalac kakvog bi svaki trener voleo u timu. U redu za njegov potpis stoje Mančester junajted, Čelsi i Real Madrid, ali utisak je da je Liverpul trenutno u "pol poziciji" i da mi Austrijanac mogao da se oproba u dresu "redsa".  

Foto: Reuters

Đanluiđi Donaruma (60.000.000 evra / Milan) - Već četiri godine "napuša Milan", ali je još uvek među stativama "rosonera", te ne bi čudilo da tako ostane i sada. Ugovor mu ističe 30. juna, ali klubu sa "San Sira" ide fantastrično na svim frontovimam, a pregovori sa njegovim agentom su u toku. Šansu ukoliko do dogovora ne dođe vreba Juventus koji Donarumu vidi kao dugoročno rešenje na golu. 

Foto: Reuters

Memfis Depaj (45.000.000 evra / Lion) - Rizikovala je uprava Liona kada je rešila da ne proda Depaja tokom leta i tako ostane bez evra obeštećenja naredne godine. Holanđanin je bio ogromna želja Barselone, a to se nije ni sada promenilo. Ipak, pitanje je da li želi u tako "opasnu" atmosferu kakva je trenutno u katalonskom gigantu. Liverpul je takođe zainteresovan za njega, ali velika gužva u napadu prvaka Engleske pravi problem.

Foto: Reuters

Žoržinjo Vajnaldum (40.000.000 evra / Liverpul) - Još jedan kojeg lovi Barselona, pouzdani vojnik Ronalda Kumana iz dana u reprezentaciji Holandije. Vajnaldum je ušao u poslednjih šest meseci ugovora sa Liverpulom, "redsi" su izuzetno zainteresovani da produže saradnju sa njim. Ipak, stameni vezista još uvek nije rešio da li želi da ostane na "Enfildu" ili će krenuti u novu avanturu. Uprava je obaveštena, a Vajnaldum će konačnu odluku doneti do kraja januara. 

Foto: Tanjug/AP

Hakan Čalhanoglu (35.000.000 evra / Milan) - Da godina Milana nije bila ovako uspešna sigurno da bi Čalhanoglu već znao da li ide ili ostaje. Ipak, "rosoneri" igraju sjajno tokom prethodnih 12 meseci, glavni su kandidati da prekinu Juventusovu dominaciju, a jedan od glavnih aduta Stefana Piolija je i Čalhanoglu. Turčin je napokon dobio traženi prostor u Milanu, pomeren je na svoju poziciju, te je počeo da pruža partije kakve se od njega očekuju. Problem predstavlja pvećanje plate koju traži 26-godišnji kreativac. Milan za sada nije spreman to da plati, a šansu u tome vreba Mančester junajted. 

Foto: Reuters

Serhio Aguero (35.000.000 evra / Mančester siti) - Sada već legenda Mančester sitija ušla je u poslednjih 6 meseci ugovora. Poslednjih godinu dana igrao je izuzetno malo, ogromni problemi sa povredama i čini se da je došlo vreme za rastanak. 

Foto: Reuters

Floran Tuvan (32.000.000 evra / Marselj) - Jedna od mogućih bombi tokom narednih šest meseci. Francuz je izvanredan u Marselju, najbolji je igrač kluba sa Azurne obale i čini se da je prerastao klub u kom igra. Milan je jedan od kandidata koji mu se nada, a tu je i Sevilja koja je umela da "ubode" sa pojačanjima "za džabe".

Anhel Di Marija (32.000.000 evra / PSŽ) - Smena trenera u Parizu mogla bi da ubrza ili uspori odlazak Di Marije sa "Parka Prinčeva". Poketino je rešen da na njegovu poziciju dovede Dele Alija i Kristijana Eriksena što bi moglo da znači da PSŽ neće produžiti ugovor sa argentinskim fudbalerom. Ipak, treba videti kako će igrati za sunarodnika, a dobre partije mogle bi da mu pruže produžetak saradnje. 

Foto: Reuters

Julijan Draksler (24.000.000 evra / PSŽ) - Slična situacija kao i sa Di Marijom. Dolazak Poketina koji bi mogao da mu pruži novu šansu svakako je prilika da Draksler počne da igra u kontinuitetu, ali i stekne novi ugovor. Arsenal i Lids su se tokom jeseni raspitivali za njega, te bi i to moglo da se dogodi. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija