• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.01.2021

10:56 >> 20:54

TRANSFERI UŽIVO (2. JANUAR)! Gotovo je, Poketino preuzeo PSŽ! Mitre, traži novi klub

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO (2. JANUAR)! Gotovo je, Poketino preuzeo PSŽ! Mitre, traži novi klub

Podeli vest

Pratite uživo uz Informer.rs dešavanja tokom zimskog prelaznog roka

22:16 - Novi ugovor za Vlahovića je spreman, a srpski napadač će u Fiorentini na godišnjem nivou inkasirati gotovo tri puta više nego ranije. Nova plata će mu iznositi 1.200.000 evra godišnje u odnosu na 450.000 koliko sada dobija. 

21:03 - Borusija iz Dortmunda izuzetno je zadovoljna kako je prošla kada je dovela Džejdona Sanča kao tinejdžera iz Engleske i sada želi da ponovi to iskustvo. "Milioneri" su zainteresovani za Džejdena Brafa iz Mančester sitija. 

20:04 - Sve glasnije su priče o povratku Stefana El Šaravija u Evropu, tačnije u Romu. "Vučica" je spremila ponudu koja glasi šestomesečna pozajmica, ali Kinezi nisu spremni za takav dogovor. Ipak, El Šaravi ima veliku želju da se vrati na "stari kontinent" kako bi se izborio za mesto u reprezentaciji pred Evropsko prvenstvo. 

Foto: Reuters

19:43 - Italijanski vezista Rikardo Saponara mogao bi da ode i na četvrtu pozajmicu od kako je potpisao za Fiorentinu! "Viola" ne računa na nekadašnjeg fudbalera Milana, a za njegove usluge zainteresovana je Specia.

19:00 - Trener Fulama, Skot Parker otrkio je da će londonski klub u januaru pokušati da angažuje još jednog napadača! Ovo može da znači da je vreme Aleksandra Mitrovića u Fulamu isteklo i da će Srbin morati da traži novog poslodavca. 

17:40 - Kristal Palas uključio se u trku sa Liverpulom i Lesterom za potpis Ozana Kabaka, defanzivca Šalkea - piše Dejli Mejl. Roj Hodžson nije zadovoljan izdanjem svoje odbrane zbog čega želi da je osveži novim štoperom. Iskusni stručnjak misli da je Kabak pravi izbor.

17:00 -Trener Atletiko Madrida Dijego Simeone ,izjavio je da u dogovoru sa upravom i dalje razmatra da li će u ovom prelaznom roku uopšte tražiti napadača. Poznato je da se Atletiko nedavno rastao sa Dijegom Kostom.

16:50 - Everton želi da zadrži Robina Olsena, švedskog čuvara mreže koji je trenutno na pozajmici na Gudisonu. Spreman je trogodišnji ugovor i 6.500.000 evra obeštećenja. Ut to, čeka se i odgovor Rome, koja je zainteresovana za krilnog fudbalera Evertona, Bernarda.

16:40 - Lacio je blizu postizanja dogovora sa italijanskim trenerom Simeonom Inzagijem oko nastavka saradnje. Kako pišu tamošnji mediji, Inzagi bi prema novom ugovoru trebalo da zarađuje 2.300.000 evra godišnje uz bonuse od 500.000 u slučaju plasmana u Ligu šampiona.

Foto: ap photo

Inzagi će najverovatnije produžiti vernost Laciju

16:21 - Sada je i zvanično! Maurisio Poketino je preuzeo Pari Sen Žermen! Opširnije OVDE!

15.39 - Argentinski stručnjak Mauriso Poketino stigao je u sedište Pari Sen Žermena na završne pregovore, javljaju svi relevantni evropski mediji! Uskoro se očekuje ovaničenje saradnje.

15.30 -  Atletiko će u januaru pojuriti Olivijea Žirua kao zamenu za Dijega Kostu. Tako tvrdi  Rai. S obzirom na to da je Žiru najbolji strelac Čelsija u 2020. godini, teško da će ga Frenk Lampard pustiti, bez obzira na to što mu ugovor ističe za šest meseci.

14:20 Francuski Ekip piše da sportski direktor PSŽ, Leonardo, planira čistku ove zime, ali ne po svaku cenu. U izlogu će se naći igrači poput Julijana Drakslera, Leonarda Paredesa, Idrise Geja, te Andera Erere i Tila Kerera, za koje će klub iz Pariza tokom januara da čeka zvanične ponude.

13.42 - Mesutu Ozilu na leto ističe ugovor sa Arsenalom. Radi se o jednom od najvrednijih ugovora u svetu fudbala, ali i najneisplativijem zato što Mesut Ozil uopšte ne igra za "tobdžije".  Ozil nije bio ni na jednom meču za Arsenal u atkuelnoj sezoni. Poslednji put je na terenu bio 3. jula kada je upisao čak i asistenciju u pobedi nad Vest Hemom. Mesut nije ni registrovan za mečeve Lige Evrope i Premijer lige i izvesno je da je završio svoju epizodu u Arsenalu.

13.16 - Memfis Depaj će i tokom zimskog prelaznog roka biti u centru pažnje. Interesovanje za kapitena Liona je veliko, Barselona i PSŽ su za sada prvi u redu za potpis. Prvi čovek Liona Žan Mišel Ola se u poruci na društvenim mrežama zahvalio Depaju za sve što je uradio za klub, čime je nagovestio da se rastanak bliži.

 

 

13.00 - Vest Hem planira da ove zime pojača napad, a jedna od opcija je Gracijano Pele. Italijanski napadač je slobodan pošto mu je poslednjeg dana 2020. istekao ugovor s Šandongom.

12.30 - David Alaba od narednog leta  nosiće dres Reala iz Madrida u koji će doći iz Bajerna kao slobodan igrač! Tako tvrdi španska “Marka”, koja je na naslovnu stranu stavila da je dogovor između Alabe i Reala postignut, te da će fudbaler potpisati ugovor na četiri godine težak 10 miliona evra po sezoni.

Alabu je navodno tražio i Mančester junajted, ali je klub sa Old Traforda odustao usled nerelalnih fionansijskihg zahteva igrača koji je od svoje 16. godine u Bajernu.

Foto: Reuters

 

11.25 - Pregovori Reala i Serhija Ramosa oko novog ugovora su se odužili i traju već nekoliko meseci zbog pandemije virusakorona. Ramos je ušao u poslednjih šest meseci ugovora, a iako ima 35 godina traži da mu se plata ne menja, iako ona iznosi 13.000.000 evra godišnje. U klubu se nadaju da će Ramos da prihvati manje novca.

11.15 - Arsen Venger je pre dve i po godine napustio Arsenal i od tada se više puta spekulisalo da li će preuzeti neki klub ili reprezentaciju. Sada se odjednom ponovo "preporučuje" Arsenalu. Unai Emeri se nije snašao, potom je došao Mikel Arteta, ali mladi španski trener ne uspeva da izvuče najviše iz ekipe i trenutno se nalaze u donjem delu tabele Premijer lige.

-Ako sam potreban Arsenalu - vratiću se - rekao je Venger nedavno. 

10.55 - Dani Aleksandra Mitrovića na "Krejven Kotidžu" su odbrojani, te je najrealnije da će već u januaru promeniti sredinu. 

- Tanki smo u napadu. Ostali timovi u Premijer ligi imaju veću 'dubinu' u toj liniji tima. Pokušaćemo da uradimo nešto u januaru kako bismo se pojačali - rekao je trener Fulama Skot  Parker. 

Foto: Reuters

 

10.53 - Na prvoj prozivci Dejana Stankovića posle pauze biće bar četvorica novajlija, stigli su Aksel Bakajoko, Slavoljub Srnić, Ričard Odada i Nikola Stanković iz Grafičara, a trener Crvene zvezde najavio je još pojačanja Dejan Stanković je bacio navijače u trans, najavio je iznenađenje.

- Radimo na pojačanjima - kazao je za RTS Stanković.

10.52 - Počeo je zimski prelazni rok a o najvažnijim vestima možete da se informišete na našem portalu. 

10.50 - Dobro jutro i dobrodošli na blog našeg portala posvećen transferima na fudbalskoj "pijaci".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija