• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.01.2021

09:23 >> 23:56

TRANSFERI UŽIVO (3. JANUAR)! Inter i Juventus u borbi za napadača Kaljarija

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO (3. JANUAR)! Inter i Juventus u borbi za napadača Kaljarija

Podeli vest

Pratite uživo dešavanja sa zimske transfer pijace uz Informer.rs

23.56 - Nikola Maksimović neće biti prodat u januaru, ali će na leto napustiti Napoli kao slobodan igrač.

23.21 - Vezista Totenhema Hari Vinks nalazi se na meti Valensije. "Slepi miševi" se nadaju da bi Englez mogao da dođe na "Mestalju" kao pozajmljeni igrač "pevaca", ali je pitanje koliko je to realno s obzirom na to da on ima zadovoljavajuću minutažu kod Žozea Murinja.

22.43 - Napadač Kaljarija Leonardo Pavoleti je velika želja Intera i Juventusa, ali trener Kaljarija Euzebio Di Frančesko tvrdi da njegov golgeter neće napustiti klub ove zime.

21.47 - Krilni napadač Atalante Amad Dijalo objavio je Instagram stori na kom se vidi da je u avionu za Rim gde će utanačiti sve detalje prelaska u Mančester junajted.

21.10 - Napadač Napolija Arkadijuš Milik je na meti madridskog Atletika, Intera i Juventusa. "Napolitanci" su spremni da ga puste, a traže 15 miliona evra.

20.42 - Novi fudbaler CSKA iz Sofije uskoro će postati štoper Liona Mapu Janga-Mbiva, koji je u karijeri igrao još za Romu, Monpelje i Njukasl junajted.

 

20.03 - Fudbaler madridskog Reala Takefuša Kubo je prvi deo sezone proveo na pozajmici u Viljarealu, a na proleće će kao pozajmljeni igrač nositi dres Hetafea, prenose španski mediji.

 

19.28 - Arsenal je zainteresovan za Juliana Brandta iz Borusije Dortmund.

18.56 - Maurisio Poketino je obavio razgovor sa Dele Alijem koji je zainteresovan da dres Totenhema zameni za opremu Pari Sen Žermena.

18.13 - Inter je ponudio Kristijana Eriksena madridskim rivalima, Realu i Atletiku.

17.47 - Arsen Venger flertuje sa Arsenalom. Legenda "tobdžija" je na mogućnost povratka u London izjvaila:

- Ako sam potreban, rado ću pomoći.

 

17.24 - Sautempton je zainteresovan za Demaraja Greja kome na kraju sezone ističe ugovor sa Lesterom. "Sveci" ne planiraju da ga dovedu u januaru, već imaju ideju da na leto stigne kao slobodan igrač.

16.45 - Totnehem sprema novi ugovor za Harija Kejna, ali će u njemu pisati da Pep Gvardiola i Maurisijo Pokertino neće moći da šalju ponude za engleskog napadača!

16.22 - Real Madrid namera da vrati Danija Sebaljosa iz Arsenala. U Madridu nisu zadovoljni minutažom koju Španac dobija te će on biti vraćen na "Santjago Bernabeu". 

14.05 - Napadač Briža Mihail Krmenčik  bi najkasnije do sutra trebalo da stigne u Solun kako bi ozvaničio prelazak u PAOK. Čeh bi trebalo da stigne na pozajmicu do kraja sezone uz mogućnost otkupa.

14.00 - Lids priprema novi ugovor Patriku Bamfordu. Engleski napadač igra sjajnu sezonu, u dosadašnjem delu prvenstva već je postigao deset golova, a pošto mu ugovor ističe na leto 2022. godine, Lids ne želi da ga izgubi. Sigurno će mu ponuditi platu veću od 35.000 funti nedeljno, koliko trenutno ima.

13.00 - Crvena zvezda je za sada ponudila najbolje uslove za Duška Tošića. Posao bi mogla da pokvari turska Antalija koja se uključila u trku za Tošićev potpis, ipak, prednost beogradskog kluba mogla bi da predstavlja činjenica da su za defanzivca spremili dvogodišnji ugovor, dok je Antalija spremna na jednogodišnji uz mogućnost produžetka na još godinu dana ukoliko klub ostane u ligi. 

Tošić se vratio iz Dubaija u Beograd što bi moglo da znači da pregovori ulaze u završnu fazu.

 

Foto: printscreen instagram

 

12.11 - Britanski Miror prenosi da će Mančester Junajted prodati Pola Pogbu narednog leta. Crveni đavoli su u oktobru aktivirali klauzulu kojom su produžili saradnju sa Francuzom do leta 2022. godine, ali pošto je Pogbin menadžer Mino Rajola nedavno izjavio da je njegov klijent završio sa Junajtedom, u klubu su odlučili da ga prodaju, jer žele da vrate bar deo novca koji su uložili u njegov dolazak.

Foto: Tanjug/AP

Junajted bi da vrati makar deo uložen u Pogbu



11.27 - Napoli je poslao zvaničnu ponudu Veroni za ofanzivca Matiju Zakanjija, piše Korijere delo Sport. Pored Napolija, Lacio i Inter su zaintereovani za ovog Italijana.

11. 26 - Trabzon je zainteresovan Gvida Pizara. Turski klub je navodno već kontaktirao argentinskog fudbalera preko njegovih agenata i prvi odgovor bio je pozitivan. Pizaro sa Tigresom ima ugovor do leta 2022. 

11.25 - El Šaravi je sve bliže povratku u Romu. Korijere delo Sport piše da je u poslednjim satima došlo do kontakta između El Šaravija i Paola Fonseke, koji je dao predlog novom sportskom direktoru kluba Tijagu Pintu da ga vrati u Rim. 

11.20 - Španska Marka je  donela vest kako je Real Madrid ponudio Davidu Alabi četvorogodišnji ugovor vredan nešto više od 10.000.000 evra po sezoni. Nemački Bild je ovo demantovao. Real Madrid jeste zainteresovan, ali do pregovora još uvek nije došlo.

11.08 - Očekuju se pregovori čelnika Juventusa sa Paulom Dibalom oko nastavka saradnje. Uprava italijanskog velikana je spremna da Argentincu ponudi ugovor do 2025. godine, pošto mu aktuelni ističe naredne. Biće mu ponuđena godišnja plata od 10.000.000 evra koja bi sa bonusima mogla da naraste na 12.000.000, piše Tutosport. 

11.06 Švajcarski napadač Darijan Maleš je letos stigao u Inter, ali je istog trena prosleđen na pozajmicu u Đenovu. Međutim, 19-godišnjak nije odigrao ni minut u dresu Đenove i pozajmica bi u januaru mogla da bude prekinuta. Inter će mu najverovatnije potražiti novu sredinu.

11.05 - Francuski defanzivac Vilijam Saliba bi u januaru mogao da napusti Arsenal. Saliba nije uspeo da se nametne Mikelu Arteti i još uvek čeka na debi u prvenstvu. Verovanto će na novu pozajmicu, a Lekip je krajem decembra pisao o interesovanju PSV-a.

11.02 -Trener Bolonje Siniša Mihajlović kaže da trenutno razmišljaju samo o utakmicama. Dodaje da o tržištu razgovara sa upravom, ne sa štampom. Kaže da će pokušati da dovedu igrače koje će u budućnosti moći da otkupe. Sigurno ih nećemo dovoditi samo na šest meseci -rekao je Mihajlović.

11.00 - Lacio i dalje ne odustaje od levog beka Čukaričkog Dimitrija Kamenovića, a stigla je i zvanična ponuda. Kako prenosi "Sportski žurnal"  mladi reprezentativac Srbije bi mogao ove zime da promeni  sredinu i Čukarički zameni Laciom.

10.20 - Belgijski vezista Kevin De Brujne uskoro bi trebalo da potpiše novi ugovor sa Mančester sitijem. Pregovori idu u dobrom smeru, a De Brujne je voljan da ostane na Etihadu.

Foto: Tanjug

Kevin de Brujne ne bi da mrda iz Sitija

10.03 - Na Old Trafordu i dalje razmišljaju o Maksu Aronsu i Mojzesu Kaisedu. Sa bekom Noriča je situacija je nepromenjena: u klubu veruju da 20-godišnji Englez poseduje kvalitete, ali još uvek nisu konkretizovali svoje interesovanje. U Kaisedovom slučaju, pregovori su u toku već nedeljama, uslovi kluba i igrača ne predstavljaju problem, pa ostaje da se vidi šta će biti krajnja odluka.

10.00 - Nici je dovođenje štopera prioritet u januarskom prelaznom roku. Kako piše L'Ekip želja su dvojica Barseloninih defanzivaca - Samjuel Umtiti i Žan-Kler Todibo. Pored njih, spominju se još dvojica štopera: Pape Sise (Olimpijakos) i  Isa Diopa (Vest Hem).

09.55 - Kako piše britanski  Miror, u Mančester junajtedu veruju kako su ipak dobro prošli što nisu uspeli da dovedu fudbalera Dortmunda. Sančo je celog leta bio na meti čelnika "crvenih đavola", ali su Milioneri uspeli da ga zadrže na Vestfalenu. Engleski fudbaler je ove sezone u padu forme, igra daleko slabije u odnosu na prethodnu sezonu, pa na Old Trafordu ne žale mnogo.

09.25 - Fiorentina će u januaru nastavi potragu za napadačem. Prema pisanju pomenutog lista Viola je već naciljala dva potencijalna pojačanja: Felipea Kaiseda iz Lacija i Žan-Pjera Nsamea iz Jang Bojsa.

09.22 - Nekadašnji napadač Partizana Marko Šćepović potpisao je ugovor sa kiparskom Omonijom. Srpski fudbaler je sa timom iz Nikozije sklopio saradnju na godinu i po dana. Šćepović je stigao bez obeštećenja, pošto je prethodno raskinuo ugovor sa Buriram Junajtedom sa Tajlanda.

 

 

09.20 - Svetozar Marković igraće u Partizanu još šest meseci, pošto igraču Olimpijakosa pozajmica u Humskoj ističe poslednjeg dana juna. Parni valjak, kako prenosi Žurnal, nije početkom oktobra u dogovoru s grčkim velikanom dogovorio i klauzulu o otkupu ugovora. Po isteku pozajmice Marković će se vratiti u Atinu. Ali, u Partizanu ostavljaju prostor za novi, letnji dogovor!

09.18 - Dobro jutro i dobrodošli na blog našeg portala posvećen transferima na fudbalskoj "pijaci". Pogledajte šta se dešavalo prethodnog dana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija