• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.01.2021

09:41

SRPSKI NAPADAČ HVALI SUDIJU NA SVA USTA! Mažić je gospodin čovek!

Fudbal

SRPSKI NAPADAČ HVALI SUDIJU NA SVA USTA! Mažić je gospodin čovek!

Podeli vest

Srpski napadač Uroš Đurđević briljira u Hihonu, a prisetio se dana provedenih u Srbiji i nije propustio priliku da pohvali najboljeg srpskog sudiju ikada - Miroslava Mažića

Srpski napadač Uroš Đurđević igra odlično za španski Hihon i u ovoj sezoni postigao je već 10 golova. Rado se "grobari" prisećaju Đuđrđevića koji je bio sjajan u crno - belom  dresu, a on je u intervjuu za "Večernje novosti"  istakao da mu je najdraži gol u protiv Vojvodine, na dan kada je saznao da će postati otac.

Prisetio se ubojiti napadač  i jedne anegdote sa Miloradom Mažićem koji ga je upozorio pred derbi sa Zvezdom.

- Mažić je pozvao Leonarda i mene u svoju svlačionicu pre susreta - kazao je Đurđević i dodao :

Foto: Reuters

Đurđević ima samo reči hvale za Mažića

- Rekao nam je da pripazimo na ponašanje, ružne gestikulacije i slično, jer smo obojica imali kartone i pretila je suspenzija, koja bi značila izostanak sa duela sa Zvezdom. Tokom utakmice su mi u ušima odzvanjale Mažićeve reči.

Foto: printscreen

Đurđević blista u Španiji, ali ne zaboravlja najlepše trenutke iz Srbije

-Bilo je teško, ali smo Leo i ja emocije uspeli u sebi da zadržimo. A Mažić je potvrdio da je veliki gospodin i čovek-  zaključio je Uroš Đurđević.

Srpski napadač ističe da se bez obzira što igra dobro u Segundi ne nada pozivu u "A" reprezentaciju Srbije, iako je njegov staž u mladoj selekciji sjajan

- Ako su me do sada selektori zaobilazili, nema razloga da se tako ne nastavi. Verovatno ne posedujem kvalitet vredan poziva. Mitrović je naš najbolji igrač, Jović je nadolazeći, a sve više se nameće Vlahović... Gde je tu moje mesto? Ja sam realan čovek i ne želim nikome da se namećem. U životu sam sve stvorio radom, bez bilo čije pomoći. Jedino je moja porodica bila uvek uz mene, i to mi je sasvim dovoljno. Reprezentaciji želim sve najbolje. Ja imam druge planove - zaključio je Đurđević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija