• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.01.2021

13:10

VELEOBRT! Milioni su u igri, ništa još nije gotovo! FSS čeka legendu...

Fudbal

VELEOBRT! Milioni su u igri, ništa još nije gotovo! FSS čeka legendu...

Podeli vest

Preokret! Posle najava da bi Savo Milošević trebalo da bude novi selektor Srbije, FSS izgleda nije definitivno odustao od Dragana Stojkovića Piksija

Bivši trener Partizana do sada nije postigao nikakav dogovor sa Fudbalskim savezom Srbije, te je prvi kandidat za mesto selektora i dalje Dragan Stojković Piksi.

Vremena je sve manje, pitanje selektora mora što pre da se reši, jer je ostalo dve nedelje od prvog okupljanja reprezentacije koja će, sastavljena od igrača iz Superlige Srbije, igrati protiv SAD i Dominikanske republike na turneji u SAD od 21. do 31. januara.

Foto: tanjug

Dragan Stojković i dalje vaga

Prvi pik i dalje ostaje Dragan Stojković Piksi, kome su čelnici FSS dali rok do kraja nedelje da se izjasni nakon poslednje ponude. Piksi će do tada pokušati da reši situaciju oko raskida ugovora u Kini, gde i dalje prima ozbiljan novac od Gvangžua.

Ukoliko bi Piksi postigao dogovor sa Kinezima, on će najverovatnije sesti na klupu "orlova". 

Foto: Starsportphoto

Savo Milošević

Ako do 11. januara ne stigne konačan odgovor, FSS će se okrenuti drugim mogućim rešenjima, a Savo Milošević bi u tom slučaju postao selektor Srbije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija