• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.01.2021

09:30 >> 23:18

TRANSFERI UŽIVO /15. JANUAR/! Francuz stigao u Ivanjicu, Junajted i Čelsi u ratu

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO /15. JANUAR/! Francuz stigao u Ivanjicu, Junajted i Čelsi u ratu

Podeli vest

Novi dan i nova uzbuđena na fudbalskoj "pijaci", a uz Informer.rs pratite najnovija dešavanja

23.46 - Parma ima velikih problema sa defanzivom, a italijanski velikan naciljao je potencijalno pojačanje u odbrani! Meta je Medi Benatija nekadašnji štoper Juventusa. 

23.18 - ZVANIČNO! Milan je završio prvo zimsko pojačanje. U pitanju je vezista Torina Sualiho Meite koji na "San Siro" stiže na pozajmicu koju će "rosoneri" platiti milion evra, a na kraju sezone će moći da ga otkupe za dodatnih 7.000.000.

22.57 - ZVANIČNO! Lukas Verisimo je novi fudbaler Benfike! Dosadašnji štoper Santosa stiže u Lisabon za 6.500.000 evra.

22.22 - ZVANIČNO! Javor je potvrdio da je Bubakari Dukure novi fudbaler Ivanjičana.

 

21.50 - Napadač Intera Sebastijano Espozito (18) je završio sa pozajmicom u SPAL-u, ali je odmah prosleđen na kaljenje u Veneciju.

21.26 - "ESPN" navodi da su Mančester junajted i Čelsi žestoko zagrizli za vezistu Vest Hema Deklana Rajsa.

20.54 - Napadač Čelsija Olivije Žiru je na meti Juventusa, ali prema navodima "Tutosporta", dogovor se ni ne nazire jer Francuz traži mnogo veću platu od one koju "stara dama" želi da mu ponudi.

Foto: Reuters

Olivije Žiru

20.23 - Italijanska "Stampa" prenosi da je Milan ponudio trogodišnji ugovor Đanluiđiju Donarumi kome aktuelni ističe na kraju sezone. Nije poznato koliku platu su mu "rosoneri" dali, ali se zna da golmanov agent Mino Rajola zahteva više od sedam miliona evra po sezoni.

19.51 - Nekadašnji fudbaler Real Madrida Hese Rodrigez je otpušten od strane Pari Sen Žermena jer je bio isključivo opterećenje za budžet, a za njegove usluge je zainteresovana Ueska.

19.23 - Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola potvrdio je da će Erik Garsija verovatno napustiti Siti i da će preći u Barselonu.

Nadam se da neće otići, ali ljudi iz Barselone znaju o tome mnogo više od mene. Ne znam šta će se desiti do kraja, ali moguće je da će otići ove zime - rekao je Gvardiola.

19.06 - Kristijan Klemens je napustio Keln i potpisao je ugovor do kraja sezone sa nemačkim drugoligašem Darmštatom.

18.43 - Olimpik iz Marseja je dogovorio sve uslove sa Arkadijušem Milikom, prenosi "Radio Monte Karlo". Jedina stvar koja koči transfer je što klub sa "Velodroma" još nije našao zajednički jezik sa Napolijem oko obeštećenja.

18.15 - ZVANIČNO! Famalikao je doveo krilnog napadača Antverpena, Iva Rodrigeša. On je sa portugalskim timom potpisao ugovor na tri i po godine.

 

17.52 - Italijanski mediji prenose da generalni direktor Rome Tijago Pinto sutra stiže u Bergamo kako bi sa čelnicima Atalante pregovarao o transferu Papua Gomeza.

17.26 - Džošua Zirkze ove zime želi da napusti Bajern i ode negde na pozajmicu kako bi igrao, a za njega su zainteresovani Everton i Parma.

16.57 - Mladi napadač Atletika Borha Garses (21) će u nastavku sezone igrati za Fuenlabradu kao pozajmljeni igrač.

16.23 - Legendarni fudbaler Jaja Ture (37) nije uspeo da pronađe angažman, pa bi mogao da pređe u trenerske vode. Kako prenose ukrajinski mediji, on će se priključiti stručnom štabu Olimpika iz Donjecka.

 

15.42 - Engleski fudbaler Vejn Runi završi je igračku karijeru. On je do sada u Derbi kauntiju obavljao dva posla – bio je trener-igrač. Odlučio je da se posveti menadžerskoj poziciji i okači kopačke o klin u 35. godini Runi je najveći trag ostavio u Mančester junajtedu, gde je postao najbolji strelac u istoriji kluba. Postigao je 253 gola na 559 utakmica. Osvojio je pet Premijer liga, jednu Ligu šampiona i Ligu Evrope. Posle Junajteda nastupao je još za Everton, DC Junajted i Derbi, u kojem je završio karijeru.

 

15.27 - Fudbaler Napolija Arkadijuš Milik bliži je nego ikada ranije da posle nepune pole decenije napusti klub i potpiše za Olimpik iz Marseja.  Kako prenosi Gazeta delo Sport, klub iz najveće francuske luke ponudio je Napoliju 10 miliona evra plus još upola od toga na ime bonusa kako bi ubedio Italijane da puste poljskog golgetera. Napoli je zahtevao 18 miliona evra za raskid ugovora, dok je namera bivšeg fudbalera Ajaksa bila da na leto izdejstvuje odlazak bez obeštećenja.

15.24 - Engleski mediji prenose da je menadžer Evertona Karlo  Anćeloti kontaktirao Bajern Minhen - meta je mladi Džošua Zrkze.  Radi se o Holanđaninu sa velikim potencijalom, "karamele" bi htele pozajmicu sa opcijom otkupa po kraju sezone. Džošua je ove sezone odigrao tek 91 minut u Bundesligi. 

15.21Gomez je na izlaznim vratima Atalante, a želi da ode u klub koji  Ligu šampiona. Čelnici kluba ne žele jeftino da ga prodaju rivalima u Seriji A, a konkretna ponuda iz drugih liga još nije stigla.

15.15 - Golman srpske reprezentacije Marko Dmitrović odbio je Betis, Atletiko Madrid, Valensiju, Viljareal i Sosijedad, kao i ponude iz Engleske i Nemačke kako bi se pridružio Sevilji, piše na naslovnoj strani Estadio Deportivo.

Foto: Tanjug/AP

Marko Dmitrović

 

14.49 - Liverpul nije odustao od Nikole Maksimovića, 29-godišnjeg stopera Napolija. Napolitanci traže za Srbina 15 miliona evra. Napoli ga je pre tri godine platio 21 milion Torinu. Ove sezone je odigrao samo sedam utakmica u Seriji A.

Foto: ap photo

Nikola Maksimović

 

14.30 - Mario Mandžukić navodno je odbio Spartak, Lokomotivu, CSKA, Seltu i turski Bešiktaš kako bi potpisao za Milan. Cilj mu je da se vrati Seriju A. Dogovor fudbalera i rosonera očekuje se do kraja nedelje. 

14.00 - Mesut Ozil traći od Arsenala 7.000.000 evra da ode odmah), a Fenerbahče čeka dogovor dve strane, pošto je pripremio  dvogodišnji ugovor s još jednom opcionom godinom. Po sezoni bi trebalo da zarašuje  5.000.000 evra.

13.00 Nekadašnji Partizanov prvotimac Marko Janković je slobodan igrač. Italijanski drugoligaš SPAL je danas objavio da je raskinuo ugovor sa crnogorskim vezistom.

 

Foto: Starsportphoto©

Nekadašnji igrač Partizana raskinuo je ugovor sa SPAL-om

12.30 - Bivši bek Vojvodine Ivan Laićević raskinuo je ugovor sa Đenovom, a za njega se poslednjih dana interesuje Ređina, član Serije B.

12.00 - Osim Juventusa i Intera za igrača Udinezea Rodriga De Paula, zainteresovan je i Liverpul...

11.55 - Ofanzivni vezista Benfike Filip Krovinović (25) blizu je potpisa sa splistkim Hajdukom! U pitanju je pozajmica 

11.40 - Novinar Bilda, Kristijan Falk, je jedan od najobaveštenijih ljudi u Nemačkoj kada je reč o transferima. On je potvrdio ozbiljno interesovanje Čelsija za Dajoa Upamekana, zbog kojeg je Liverpul odustao od Davida Alabe! Inače Bajern Minhen prati Upamekana, čija otkupna klauzula od 1. juna iznosi svega 42.000.000 evra! Biće čupavo...

 

 

 

11.30 - Hansi Flik nije zadovoljan Daglasom Kostom i Bavarci ga, kako trenutno stvari stoje, neće otkupiti. Glavni problem je svakako plata. Brazilac godišnje zarađuje 6.000.000 evra.

11.11 - Arsenal pokušava da dovede Neta iz Barselone, ali na pozajmicu do kraja sezone. Brazilskog golmana u Londonu vide kao rezervu, jer Bernd Leno ostaje na golu.

10.43 - Zlatan Ibrahimović je progovorio o novom ugovoru sa Milanom.

- Sve dok sam fizički dobro - igraću. U junu mi ističe ugovor, sešćemo i razgovaraćemo. Nisam želeo da sebe dovodim u ćorsokak ili da napravim problem klubu, zato sam potpisao na šest meseci, pa produžio. Neki su to komentarisali na pogrešan način... Da li ću dovesti porodicu u Milano? Videćemo, ništa ne isključujem - kazao je Ibra.

Foto: Tanjug/AP Photo

Zlatan Ibrahimović

10.30 - Ričmond Boaći i Crvena zvezda završili su saradnju, ali bi napadač ipak mogao da ostane u Srbiji. Kako prenosi portal "Ghanaweb.com"  Vojvodina je navodno zainteresovana za 27-godišnjeg centarfora. Novosađani su ponudili Boaćiju skromnu platu od 250.000 evra, što je daleko ispod uslova koje on očekuje, pa je malo verovatno da se Boaći preseli u Novi Sad.

10.10 - Vest Bromvič Albion bi mogao da dobije Denija Rouza bez obeštećenja, pošto će iskusni bek uskoro raskinuti ugovor sa Totenhemom šest meseci pre isteka istog.

10.00 - U Milanu su u toku lekarski pregledi Sualiho Meitea veziste Torina koji dolazi na zajmicu  s pravom otkupa u junu. "Rosonere" će zajam koštati 1.000.000 evra, a eventualni otkup još 10.000.000.

09.27 - Žoze Murinjo nije zadovoljan Geretom Bejlom koji sigurno neće ostati u Totenhemu u kom igra na pozajmici iz Reala. Ove sezone je postigao  tri gola u 12 mečeva, a na kraju sezone će se vratiti u Real.

Foto: reuters

Geret Bejl

 

09.26 - Milan želi da dovede Tomorija iz Česlija ali su plabci zacepili cenu od 30 miliona evra.

09.23 - U prethodnih mesec i po dana spekulisalo se o povratku Marka Marina na Marakanu, ali delije ga ipak neće ponovo videti u crveno-belom dresu, prenosi Žurnal. Takođe, i Vukašin Jovanović ostaje u Bordou, mada se pominjalo da bi ponovo mogao da zaigra u Zvezdi.

09.22 - Dobro jutro i dobro došli na blog posvećen dešavanjima na fudbalskoj pijaci. Sva dešavanja možete pratiti uživo uz portal Informer.rs, a ukoliko ste propustili, pogledajte kako je protekao jučerašnji dan kada su transferi u pitanju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17