• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.01.2021

10:11 >> 23:50

TRANSFERI UŽIVO /21. JANUAR/! Lampard ostaje do leta, Radonjić dobio strašnog saigrača

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO /21. JANUAR/! Lampard ostaje do leta, Radonjić dobio strašnog saigrača

Podeli vest

Novi dan i nova uzbuđena na fudbalskoj "pijaci", a uz Informer.rs pratite najnovija dešavanja

 

23.50 - ZVANIČNO! Bomba za kraj dana! Arkadijuš Milik je konačno stigao u Marsej i zadužio je dres sa brojem 19. On će do kraja sezone na "Velodromu" igrati kao pozajmljeni igrač Napolija, a u junu sledi obavezan otkup od osam miliona evra odmah i oddatnih 5.000.000 kroz bonuse. Osim toga, Napoliju će pripasti i 30 odsto od naredne prodaje Poljaka.

 

23.26 - Roman Abramovič vaga šta mu je činiti. Frenk Lampard ima loše rezultate i opasno mu se ljulja klupa, a ukoliko bi odmah dobio otkaz na njegovo mesto bi došli Masimilijano Alegri ili Tomas Tuhel. Međutim, vlasnik Čelsija želi Julijana Nagelsmana koji bi u London mogao da stigne tek na leto, pa će Lampard možda imati priliku da završi sezonu na "Stamford Bridžu".

22.58 - Kako prenose italijanski mediji, Fikajo Tomori bi sutra trebalo da stigne u Milano na lekarske preglede i potpisivanje ugovora sa "rosonerima".

22.22 - ZVANIČNO! Krepan Dijata je novi fudbaler Monaka! On je u Kneževinu stigao iz Klub Briža za 20 miliona evra.

21.53 - Torino je zainteresovan za Žedsona Fernandeša, fudbalera Benfike koji je na pozajmici u Totenhemu, ali nije u planovima Žozea Murinja.

21.29 - Britanski "Dejli Mejl" prenosi informaciju da je Totenhem zainteresovan za Džesija Lingarda, a da na tome lično insistira Žoze Murinjo koji ga je trenirao u Mančester junajtedu.

Foto: Reuters

Džesi Lingard

21.11 - Bivši levi bek Juventusa Federiko Peluso će karijeru nastaviti u Kaljariju. Njemu je ugovor sa Sasuolom isticao na kraju sezone, a kako bi se transfer završio već u januaru, Sasuolo će dobiti 20-godišnjeg Rikarda Ladinetija.

20.39 - Desni bek Valensije Kristijano Pićini se vratio na "Mestalju" šest meseci pre isteka pozajmice u Atalanti.

20.17 - Švedski fudbaler Albin Ekdal produžio je ugovor sa Sampdorijom. Saradnja koja je isticala na kraju ove sezone je produžena za još godinu dana.

19.51 - Nije tajna da Inter želi da se otarasi Kristijana Eriksena, a to je pokušao da iskoristi Lester. Međutim, kada su "lisice" saznale za uslove koji se od njih zahtevaju, povukle su se iz priče.

Foto: Starsportphoto

Kristijan Eriksen

19.28 - Milan daje sve od sebe kako bi produžio ugovor sa desnim bekom Davidom Kalabrijom. "Rosoneri" nude produžetak saradnje do 2024. godine, a aktuelni ugovor ističe za 18 meseci.

19.00 - Izvršni direktor minhenskog Bajerna Karl-Hajnc Rumenige potvrdio je da su Bavarci zainteresovani za štopera Lajpciga:

Želimo Dajoa Upamekana - kratko je poručio.

18.27 - ZVANIČNO! Strahinja Pavlović je stigao na pozajmicu u Serkl Briž.

 

18.05 - Mladi Italijan rođen na Novom Zelandu Liberat Kakaće (20) je na meti Juventusa. "Bjankoneri" su već poslali prvu ponudu Sent Trojdenu.

17.43 - Njegoš Petrović je na meti Torina! Italijani nude dva i po miliona evra, a Zvezda traži tri...

17.11 - Ruski napadač Aleksandar Kokorin pojačao je Fjorentinu, a "viola" će Spartaku iz Moskve na ime obeštećenja uplatiti 4.500.000 evra.

16.37 - Novi selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine je Ivajlo Petev!

16.13 - Brazilski napadač Žuninjo je novi fudbaler Boaviste. On je u klub stigao kao slobodan igrač, a potpisao je ugovor do 2024. godine.

 

15.45 - Patrik Vijera dobio je otkaz u Nici u decembru, a pojavila se informacija da je katarski Al Kor zainteresovan da ga angažuje.

15.44 - Di Marcio kaže da je Aleksandar Kokorin novi igrač Fiorentine i da u ponedeljak dolazi u Firencu na lekarske preglede. 

15.13 - Kristijano Picini vraća se na Mestalju. Atalanta i Valensija nadomak su dogovora o prekidu pozajmice. Italijan je iz Valensije u Atalantu stigao prošlog leta, a u tekućoj sezoni je upisao samo jedan nastup u Seriji A

15.00 -  Edegard je interesantan Arsenalu koji je već počeo pregovore sa Real Madridom oko pozajmice. Ali, u trku se uključio i Real Sosijedad u kojem je Edegard minule sezone blistao. Javila se i Sevilja, ali i neki engleski klubovi.

14.31 - Stefan Čolović uskoro će kako prenosi Mozzartsport potpisati dvogodišnji ugovor sa Čukaričkim i pridružiti se novim saigračima na pripremama u Antaliji.

14.04 -Stefan Tiges ostaje u Borusiji Dortmund do 2024. godine. Ugovor je potpisan.

 

13.53 - Počeli su pregovori Intera i Alesandra Bastonija oko obnove ugovora. Kako tvrde italijanski mediji  plata bi sa 1.500.000 evra trebalo da mu skoči na 3.000.000.

13.30 - PSŽ je zainteresovan za Alvara Odriozolu, ofanzivnog beka Real Madrida. 

12.50 -  Italijani pišu da bi čelsijev defanzivac Tomori trebalo da stigne večeras u Milan, te da će do pčetka popodne sva papirologija biti završena. Dogovorena je pozajmica, pa opcioni otkup na kraju sezone za 30.000.000, a radi se na poslednjim detaljima. 

12.33 - Srpski reprezentativac Strahinja Pavlović igraće do kraja sezone na pozajmici u Serkl Brižu. Hrvatski trener Niko Kovač ne računa na njega u Monaku, pa će bivši štoper Partizana igrati narednih šest meseci u Belgiji. Odlazak defanzivca u Serkl Briž potvrdio je upravo Kovač.

Foto: Starsportphoto

 

12.15 - Zinedin Zidan je pod pritiskom u Realu, najvećim od kako se vratio na klupu tima sa Santjago Bernabeua. Ispadanje od trećeligaša u Kupu kralja od Alkojana bilo je kap koja je prelila čašu u Madridu. Zidan ne želi da da ostavku i time se odrekne još godinu i po dana ugovora, a samim tim i višemilionskog novca, a sa druge strane, ni Madriđani ne žele da mu uručuju otkaz dok nemaju adekvatno rešenje kao zamenu.

11.51 - Žan Filip Mateta, jedan od najboljih napadača mlađe karder u Bundesligi potpisao je za Kristal Palas. U pitanju je pozajmica na 18 mesci teška 3.000.000 evra, dok otkup postaje obavezan (za 15.000.000) kada Francuz odigra 15 utakmica u Premijer ligi.

11.30 - Mediji sa Apenina tvrde da je želja Dejana Stankovića Huan Iturbe, nekadašnji fudbal Rome. 

Foto: Reuters

Huan Iturbe želja Dejana Stankovića



11.08 - Korijere delo Sport piše da će Fiorentina  Spartaku iz Moskve na ime obeštećenja za Aleksandra Kokorina uplatiti 5.000.000 evra. 

11.06 - Torino pokušava da trampi Simonea Zazu. Ponudiće ga Kaljariju za Leonarda Pavoletija, odnosno Betisu za Sanabriju.

11.00 - Arkadijuš Milik stiže u Francusku i potpisuje za Olimpik Marselj. Konačan dogovor dva kluba glasi: 8+4 miliona kroz bonuse, plus 20 odsto od naredne prodaje.

10.49Filipo Falko uskoro bi trebalo da obuče dres Crvene zvezde, kako porenose italijanski mediji pao je dogovor Šampion Srbije je navodno pristao Lećeu da platiti koliko je klub tražio - 1.500.000 evra za Falka u dve rate. "Gazete" piše da su se timovi dogovorili i da će Crvena zvezda platiti dve rate po 750.000 evra za 28-godišnjeg napadača.

Foto: ap photo

Filipo Falko

 

10.15 - Daglas Kosta jedna od meta Vulverhemptona već ove zime. U Bajernu su veoma nezadovoljni Brazilcem i očito ne bi imali ništa protiv da ga se reše

10.05 - Takuma Asano je na meti Alanije i Alanje, čiji predstavnici su u sredu čak i dolazili u hotel crno-belih na pripremama, ne bi li saznali detalje o eventualnom poslovanju, prenosi Telegraf. Turcima je poručeno da Asano ne može iz Partizana ispod 5.000.000 evra obeštećenja, jer je trenutno jedan od najstandardnijih fudbalera crno-belih.

Foto: Starsportphoto

 

10.00 - Dobro jutro i dobro došli na blog posvećen dešavanjima na fudbalskoj pijaci. Sva dešavanja možete pratiti uživo uz portal Informer.rs, a pogledajte kako je protekao jučerašnji dan kada su transferi u pitanju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija