• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.01.2021

10:00 >> 23:55

TRANSFERI UŽIVO /22. JANUAR/! Zvezda Juventusa se seli u Englesku, Papu Gomez pred transferom u Španiju! Milan ostaje bez napadača

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO /22. JANUAR/! Zvezda Juventusa se seli u Englesku, Papu Gomez pred transferom u Španiju! Milan ostaje bez napadača

Podeli vest

Novi dan i nova uzbuđena na fudbalskoj pijaci

 

23.55 - Napadač Milana Lorenco Kolombo dobio je dozvolu da napusti klub i ode negde na kaljenje, pošto je na "Meacu" stigao Mario Mandžukić. Za njega su zainteresovani Breša i Kremoneze.

23.23 - Daglas Kosta bi mogao da se preseli iz Juventusa na šestomesečnu pozajmicu u Vulverhempton, prenose italijanski mediji. Brazilac nije bio sjajan ove sezone u "staroj dami", pa Andrea Pirlo ne bi imao ništa protiv ovog posla.

22.46 - Kako javlja italijanski transfer guru Đanluka Di Marcio, kapiten Atalante Papu Gomez je na korak od transfera u Sevilju.

22.13 - ZVANIČNO! Artur Kalabreze je stigao iz Bolonje u Kaljari. On je na Sardiniju stigao kao pozajmljeni igrač s opcijom otkupa.

 

21.54 - ZVANIČNO! Filip Krovinović je stigao u Notingem Forest. On dolazi kao pozajmljeni igrač Benfike, nakon što mu je gotova pozajmica u Vest Bromvič Albionu.

 

21.27 - BOMBA! Edin Džeko napušta Romu! Posle svađe sa trenerom Paulom Fonsekom, kapiten "vučice" će biti prodat ove zime.

20.49 - Stefan El Šaravi bi sutra trebalo da se vrati u Romu. On će obaviti lekarske preglede i sa "vučicom" će potpisati ugovor.

20.05 - Bivši igrač Partizana Armin Đerlek je igrač Sivaspora, ali će do kraja sezone igrati na pozajmici u slovenačkom Aluminiju.

19.28 - Totenhem ne želi Danija Ingsa, a to je potvrdio i Žoze Murinjo.

Mi nismo tim kome su potrebna tri napadača u rotaciji. Ings? Ne želim da govorim o njemu jer je igrač Sautemptona i jako ga poštujem - rekao je "Posebni".

18.53 - ZVANIČNO! Fikajo Tomori je prošao lekarske preglede i postao je član Milana! U pitanju je pozajmica sa opcijom otkupa za 30 miliona evra.

18.11 - Napadač Real Sosijedada Vilijan Žoze se seli u Vulverhempton, a smao se čekaju još neke sitnice, pa da dogovor bude zaključen.

17.37 - Arsenal traži levog beka, a Mikel Arteta želi da to bude Rajan Bertrand, fudbaler Sautemptona.

17.04 - Hrvatski vezista Kristijan Bistrović poslat je na pozajmicu u Kasimpašu iz moskovskog CSKA. Turci će na kraju sezone imati priliku da otkupe njegov ugovor.

16.43 - Lacio je 27-godišnjeg beka Rizu Durmisija poslao na pozajmicu u Salerintanu.

16.12 - Bivši reprezentativac Srbije Neven Subotić raskinuo je ugovor sa turskim Denizlisporom.

15.31 - Brazilski napadač Hulk je slobodan igrač, a u trku za njega se sada uključio Atletiko Mineiro. Podsetimo, za njega su interesovanje već pokazali Porto, Zenit, Al Hilal, Flamengo i Palmeiras.

14:36 - Štoper Juventusa na pozajmici u Renu nije zanimljiv samo Parmi, na njega pažljivo motri i Lacio. U Rimu ga vide kao zalog za budućnost. 

14:08 - Japanac iz Koma Rjosuke Iguči na meti je Crvene zvezde javljaju crnogorski mediji. 

13:58 - Štoper RB Lajcpiga Dajo Upamekano jedan je od najtraženijih igrača na svetu u ovom trenutku. Za stamenog francuza zainteresovani su Mančester junajted, Mančester siti, Čelsi i Bajern. Ipak, kako "Goal" piše Bajern jako zainteresovan, ali da će i Junajted i Siti voditi borbu sa Bavarcima!

Foto: Tanjug/AP

13:39 - Juventus i Sasuolo ušli su u završne pregovore sa Đenovom oko transfera napadača Đanluke Skamake! "Stara dama" želi alternativu za Alvara Moratu i Kristijana Ronalda, dok je Sasuolo spreman da ga dovede na pozajmicu uz pravo otkupa. 

Foto: Tanjug/AP

13:22 - Ukoliko Marko Roze na kraju sezone preuzme Borusiju iz Dortmunda, o čemu se sve glasnije govori, Mehengladbah već ima spremnu zamenu u vidu Erika Ten Haga iz Ajaksa. Prvi kontakti su uspostavljeni...

12:57 - "Bild" javlja da je Luka Jović pre nego što je potpisao za Ajntraht odbio ponudu Milana jer se plašio da će sedeti na klupi pored Zlatana Ibrahimovića!

12:46 - Australijski golman Metju Rajan stigao je na šestomesečnu pozajmicu u Arsenal. Rajan je bio prva opcija Grema Potera do sredine decembra, ali od tada nije bio ni u protokolu. Sa druge strane Arteta je doveo konkurenciju Berndu Lenu, te su svi na dobitku. 

 

 

12:13 - Srpski napadač igraće do kraja sezone na pozajmici u Kadizu.

 

 

11:53 - Fudbalski klub Napredak i Mladen Zeljković sporazumno su raskinuli ugovor potvrdio je kruševački tim.

 

 

11:34 - BOMBA! Arsenal je završio najveće zimsko pojačanje pošto iz Real Madrida na pozajmicu stiže Martin Odegard javlja "As"! Norvežanin ne igra u "kraljevskom klubu", želeo ga je i Real Sosijedad gde je igrao i prošle sezone, ali su njegovi menadžeri rešili da je London bolja opcija!

Foto: Reuters

11:16 - Kristijan Eriksen gotovo sigurno napušta Inter tokom januara, samo je pitanje gde će Danac nastaviti karijeru! Neroazuri komplikuju posao sa velikim prohtevima, a od kreativnog veziste već je odustao Lester. 

 

 

10:59 - Milan je registovao Fikaja Tomorija u Seriji A! To bi značilo da je pozajmica engleskog štopera gotova stvar i da se samo čeka zvanična potvrda "rosonera" i slika Tomorija u crno-crvenom dresu!

 

 

10:26 - Kapiten Atalante Alehandro Papu Gomez nalazi se na izlaznim vratima tima iz Bergama. Spisak timova koji su zainteresovani za Argentinca je sve duži, a poslednja se u trku za njegov potpis uključila Sevilja.

Foto: ap photo

10:10 - Crvena zvezda završava postao oko Filipa Falka, a Lečeov vezista je sve bliži dolasku na "Marakanu". Opšrinije OVDE!

10.00 - Dobro jutro i dobro došli na blog posvećen zimskom prelaznom roku. Sva dešavanja sa fudbalske pijace možete pratiti uživo uz portal Informer.rs! OVDE možete videti šta se dašavalo tokom prethodnog dana! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija