• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.01.2021

09:52 >> 23:42

TRANSFERI UŽIVO /23. JANUAR/! Dembele dobija ultimatum od Barse, Zidan odlazi na leto!

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO /23. JANUAR/! Dembele dobija ultimatum od Barse, Zidan odlazi na leto!

Podeli vest

Novi dan i nova uzbuđena na fudbalskoj pijaci, koja možete pratiti uz Informer.rs

23:36 - Sokratis Papastatopulos ipak neće stići u Lacio. Kako javlja Đanluka Dimarko, Grk bi trebao da pojača Olimpijakos u narednim danima. 

23:12 - Uprava Herte nije mogla da pređe preko večerašnjeg debakla Herte u sudaru sa Verderom (1:4), "Bild" javlja kako će Brunu Labadiji već ujutru biti uručen otkaz.

22.50 - Kako pišu italijanski mediji, Fernando Ljorente bi u ponedeljak trebalo da stigne u Udine. Zebre ga silno žele i dogovor je sve bliži...

22.45 - Iskusni norveški vezista Stefan Johansen kako trenutno stvari stoje pojačaće Kvins Park Rendžers.

22.02 - Trener Bajerna iz Minhena kaže da je Džerom Boateng  važan igrač za nas klub, ali da ne zna hoće li produžavati  ugovor...

21.30 - Iskusni vezista Mehmet Ehiči uskoro bi trebalo da potpiše ugovor sa Hanoverom. Inače, on već  trenira sa nemačkim drugoligašem...

21.00 - Francuski La Provence piše kako Marsej pomno prati vezistu Sampdorije Medija Lerisa, koji je nezadovoljan minutažom ove sezone.

20.50 - Nekadašnja želja Crvene zvezde Ilija Nestorovski, napadač Udinezea, sve manje dobija šansu. Makedonca žele SPAL i Breša i najverovatnije će uskoro napustiti Udineze... 

20. 00 - Super Deporte piše kako je Valensija zainteresovana za Nikolu De Previla (30) iz Bordoa, kome na leto ističe ugovor! .

19.45 -  Mediji sve više pišu da će Zinedin Zidan na leto sigurno biti bivši trener Reala! Može se sve glasnije čuti da je Julijan Nagelsman prva meta madridskog kluba. Uoči utakmice sa Majncom novinari su ga pitali za mogućnost da preuzme Real...

- Novine pišu... Ima i gorih stvari za čitanje- kroz osmeh je komentarisao mladi stručnjak. -Nije baš  uvek  istina ono što novine objave! 

Foto: Tanjug/AP

Ako je verovati pojedinim medijima, sve je izvesniji Zidanov odlazak na leto...

19.03 - U Milanu se očekuju pregovori po pitanju novog ugovora za Franka Kesija! Ako do dogovora dođe, fudbaler iz Obale Slonovače ostaće u italijanskom gigantu do 2024. godine.

19.00 - Ofanzivac Genta, Džordan Botaka, otišao je na pozajmicu u Šarlroa do kraja sezone.

 

 

18:40 - Pojedini španski mediji prenose da Rafael Varan želi  novo iskustvo i da bi mogao da ode na leto iz Reala. Njemu ugovor ističe 2022. i Madriđani bi morali da ga prodaju kako ga ne bi izgubili besplatno godinu dana kasnije!

18.00 - Izgleda da Atalanta na leto neće otkupiti ugovor Matije Kaldare od Milana! Na početku pozajmice pre godinu dana ugovorena je mogućnost kupovine za 15.000.000 evra, međutim Atalanta za sada nije zainteresovana!

17.45 - Usman Dembele dobiće ultimatum od Barselone - ili će prihvatiti novi ugovor, ili će morati da ide na leto! Juventus se poslednjih meseci pominjao kao zainteresovan za njegove usluge.

Foto: Tanjug/AP Photo

Dembele i Barsa na raskršću...

17.10 - Napadač Embal Enzol kog je Specija dovela bez obeštećenja iz Trapanija pre nekoliko meseci, na meti je engleskog Fulama koji je spreman da za njega plati italijnaskom klubu 12.000.000 evra!

16.50 - Na zimu ipak ne, ali predstojećeg leta počeće sezona lova na igrača Vest Hema, Deklana Rajsa, a klub zahteva oko 55.000.000 evra, a nadmetaće se Siti, Junajted i Čelsi.

16.30 - Jakob Brun Larsen se nije naigrao u Hofenhajmu u prvom delu sezone, ali će u nastavku imati priliku to da učini u Anderlehtu. Krilni fudbaler kojeg je pre godinu dana Hof kupio od Dortmunda za 9.000.000 evra stigao je u Brisel gde će biti do kraja sezone.

 

 

16.00 - Talentovani mladi fudbaler Crvene zvezde Andrija Radulović, zbog odbijanja da igra za Grafičar na proleće, prekomandovan je u omladince Zvezde. To je dalo nadu mnogim superligašima da pokušaju da ga dovedu u svoje redove, a prvi je beogradski Rad poslao zvanični zahtev šampionu Srbije! Ostaje da se vidi hoće li čelni ljudi Zvezde malo popustiti i dopustiti da se Radulović nametne u elitnom rangu, umesto u Grafičaru! 

Foto: Starsportphoto

Velika prašina se digla oko Radulovića! Hoće li naći zajednički jezik sa klubom, ostaje da se vidi...

 

 

 

15.26 - PAOK bi bi trebalo da dovede mladog krilnog fudbalera Radnika iz Bijeljine Vladimira Bradonjića. On je ove sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine zabeležio 16 nastupa i pet golova.

15.02 - Pao je dogovor, Morgan Sanson će karijeru nastaviti u Astin Vili. Posle dve odbijene ponude, Marsej i Astin Vila su iz trećeg pokušaja uspeli da dogovore transfer u kom će Aston Vila uplatiti čak 18.000.000 evra i to bez bonusa.

14.22 - Štoper Rome Federiko Facio na korak od prelaska u Parmu, od koje ga dele samo lekarski pregledli. Iskusni, 33-godišnji Argentinac je pod ugovorom sa “vučicom” do leta 2022, ali je ove sezone odigrao samo pet utakmica.

14.27 -  Posle Portlanda i Nešvil planira da angažuje Radamela Falkaa, tvrdi španski AS. Sa Galatom ima ugovor do leta 2022. godine, a u aktuelnoj sezoni je zabeležio pet golova i dve asistencije u Superligi.

13.51 - Bivši igrač Partizana Armin Đerlek karijeru nastavlja u Sloveniji, što je objavio turski Sivaspor. Đerlek je avgusta 2019. godine otišao iz tabora crno-belih kao slobodan igrač i nije se nametnuo ni u Sivasu, pa je prosleden Aluminiju.

Igrač rođen 2000. je u Partizan stigao iz OFK Beograda 2017, da bi manje od godinu kasnije bio prekomandovan iz u19 tima u prvi tim.

 

 

13.31 - Nove informacije iz Turske. Fenerbahče se nada da će ugovor sa Mesutom Ozilom biti potpisan u ponedeljak, a zvanično predstavljanje biti održano u utorak, najkasnije sredu.

Foto: Reuters

 

13.15 - Kristal Palas je voljan da sluša ponude zainteresovanih strana za Kristijana Bentekea nakon što je londonski klub pojačao Žan-Filip Mateta.

12.51 - Rafael Varan želi da ode iz  Real Madrida, piše danas katalonski Sport, koji tvrdi da je štoper nezadovoljan u Madridu- 

12.26 - Liverpul je u veliko problemu,  Eurosport navodi da "crveni" moraju da biraju između  Van Dajka i Mohameda Salaha.

Foto: Reuters

Mohamed Salah

12.10 - Sokratis Papastatopulos je raskinuo saradnju sa Arsenalom, a karijeru će nastaviti u Laciju. Italijanski mediji pominju godišnju platu od 2.000.000 evra i ugovor do juna 2022. godine.

11.37 -  Sevilja će prvo pozajmiti  Papua Gomeza  a onda sledi otkup Argentinca za 8.000.000 evra. 

11.05  Milan i Barselona nisu uspeli da se dogovore  oko Žuniora Firpa, a "rosoneri" nastavljaju potragu za levim bekom. U fokusu su četiri fudbalera - Matijas Vinja iz Palmeirasa, Augzburgov Jago, Džordan Amavi iz Marseja, kao i Sportingov Nuno Mendeš.

 

10.55 - Vulverhempton je ozvaničio transfer doskorašnjeg fudbalera Real Sosijedada Vilijama Žozea. Stigao je na pozajmicu sa pravom otkupa od oko 20.000.000 evra.

 

 

 

10.30 - Nekadašnji fudbaler Juventusa Stefano Sturaro stigao je na pozajmicu u Helas Veronu koja na kraju sezone ima opciju da ga otkupi od Đenove. 

10.06 - Epilog sukoba između trenera Rome Paula Fonseke i kapitena Edina Džeka najverovatnije će rezultirati prodajom iskusnog napadača. 

09.52 - O odlasku Kilijana Mbapea iz Pari Sen Žermena u Real Madrid dugo se priča, a Parižani se svim silama trude da ga zadrže. Oglasio se i fudbaler. 
- Razgovaram sa klubom o novom projektu. Razmišljam dosta o tome, jer ako potpišem, ostaću u Parizu na duži period. Veoma sam srećan ovde. Uvek sam bio srećan. Navijači, klub... Svi su mi uvek pomagali i zato ću uvek biti zahvalan ovom klubu. Ali, sada želim dobro da razmislim šta želim i gde želim da budem narednih godina. Odluku ću morati da donesem uskoro. Ne želim da 'kupujem vreme', već samo da sve dobro sagledam. Ne želim da potpišem ugovor i onda odem posle godinu dana. Ne! Ako potpišem, onda onda je da bih bio tu, a to zahteva dobro razmišljanje - objasnio je 22-godišnji Mbape.

Foto: Reuters

Kilijan Mbape

 

09.51 - Minulih nedelja pričalo se o povratku Duška Tošića u Crvenu zvezdu, ali nakon poslednje izjave sportskog direktora Mitra Mrkele, male su šanse. Mrkela je za TV Arena otkrio da crveno-beli imaju dovoljno defanzivaca u ovom trenutku, čak i ako bude odlazaka.
- Mi u ovom trenutku imamo četiri štopera, jako smo zadovoljni njima, mali Eraković je pokazao kvalitet i imao minutažu na jesen. Ima interesovanja za Degeneka. Ako Degenek ode, imamo tri štopera, imamo i nekoliko igrača koji mogu da odgovore na toj poziciji, Rodić, Odada su među njima, tako da mislim da nećemo dovoditi nikoga - kazao je Mrkela.

09.51 - Fudbaler kineskog kluba Šangaj Šenhua Stefan El Šaravi obaviće u subotu lekarske preglede uoči transfera u Romu, preneli su italijanski mediji. On je u julu 2019. godine otišao iz Rome, a u ugovoru ima klauzulu koja mu omogućava da napusti kineski klub pre isteka ugovora u junu 2022. godine

09.50 - Dobro jutro i dobro došli na blog posvećen dešavanjima na fudbalskoj pijaci. Sva dešavanja možete pratiti uživo uz portal Informer.rs, a pogledajte kako je protekao jučerašnji dan kada su transferi u pitanju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija