• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.01.2021

10:10

TRANSFERI UŽIVO /24. JANUAR/! Juve ne odustaje od Džeka! Modriću nov ugovor u Realu!

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO /24. JANUAR/! Juve ne odustaje od Džeka! Modriću nov ugovor u Realu!

Podeli vest

Novi dan i nova uzbuđena na fudbalskoj pijaci, koja možete pratiti uz Informer.rs

23:24 - Italijanski mediji pišu da Leće nije dobio bankarske garancije Crvene zvezde da će klub sa Marakane isplatiti obeštećenje od 1.500.000 evra za Filipa Falka u dve rate i da je Sasuolo sada bliži igraču. 

22.00 - Milan je počeo pregovore sa Otavijom! Brazilski vezista iz Porta je slobodan na kraju sezone i žele ga brojni klubovi među kojima se najveće šanse daju upravo Milanu!

21:40 - Juventus ne odustaje od Edina Džeka! Letos je Bosanac bio na korak od prelaska u redove Stare dame, ali je transfer propao! Sada će Juve opet pokušati i nudi Romi Federika Bernardeskija u zamenu!

Foto: Tanjug/AP

Juve ne odustaje od Bosanca

21.15 - Nema dogovora između Intera i Lautara Martineza o novom ugovoru!  Inter ostaje pri ponudi od 5.000.000 evra godišnje, Lautarovi menadžeri traže mnogo više, jer je Barselona pre godinu dana nudila igraču 10.000.000 evra godišnje!

Foto: REUTERS/Alberto Lingria

Martinez se još uvek nije dogovorio sa Interom!

21.00 - Ruski napadač Aleksandar Kokorin stiže u Firencu. Fiorentina će platiti Spartaku 4.000.000 evra plus bonuse, a on će potpisati ugovor vredan 1.700.000 evra godišnje! To je duplo manje od plate koju je imao u Moskvi!

Foto: Reuters

Kokorin stiže u Fiorentinu!

20:45 - Turski velikan Galatasaraj je u pregovorima sa štoperom Ferom iz Benfike kojeg je želela i Valensija!

20:30 - Lukas Toreira bi uskoro trebalo da raskine pozajmicu u Ateltiku i vrati se u Arsenal sa kojim je pod ugovorom! Ne zna se hoće li tu i ostati pošto Monako želi da mu da ugovor na tri godine!

20.00 - U Liverpul stiže 16-godišnji ofanzivni vezista Kajd Gordon iz Derbi Kauntija. Obeštećenje iznosi 1.000.000 funti, a sa bonusima bi na kraju moglo da se dođe do 3.000.000 funti!

19.30 - Galatasaraj je počeo pregovore sa Sasuolom oko turskog reprezentativca Kana Ajhana koji igra na pozicijama štopera i zadnjeg veznog!

19.00 - Ahmed Musa bi mogao da se vrati u englesku Premijer ligu gde je nekada igrao za Lester. Musu želi VBA, a on je trenutno slobodan igrač posle raskida ugovora sa saudijskim Al Nasrom.

18. 40 - Moskovski CSKA  želi brazilskog vezistu Danila Barbosu iz Nice. Njegova cena je oko 8.000.000 evra.

18.00 - Iz argentinskog Rasinga je u Seltu u transferu vrednom 500.000 evra stigao Augusto Solari. Potpisao je do 2023. On je bio želja trenera Čača Kudeta koji ga je trenirao u Rasingu. 

17.30 - Italijanska Parma dovela je pojačanje iz Grčke. Levi bek Vasilios Zagaritis (19) iz Panatinaikosa potpisao je ugovor na tri i po godine, a transfer iznosi 380.000 evra!

17.00 - Neće biti ništa od pozajmice veziste Bilija Gilmora iz Čelsija. To je danas posle meča u FA Kupu potvrdio trener Frenk Lampard. Mnogi žele mladog Škota u svojim redovima...

16.50 - Kako stvari stoje, Torino će po završetku zimskog prelaznog roka započeti zvanične pregovore oko obnavljanja ugovora Andree Belotija. Aktuelni ugovor robusnog napadača ističe u junu 2022. godine.

16.20 - Italijanski mediji pišu da su nekoliko klubova iz Serije B zainteresovana za napadača Verone, Samuela di Karminea! Između ostalih, pominje se Monca, Kremoneze i Kjevo...

16.00 -  Direktor Real Madrida Emilio Butragenjo nagovestio je da će iskusni hrvatski vezista Luka Modrić uskoro produžiti ugovor sa  klubom. Tamošnji mediju kažu da će hrvatski as potpisati  jednogodišnji ugovor.

 -Dao nam je mnogo toga, još uvek nam daje toliko i to će nastaviti i dalje da čini- rekao je Butragenjo.

Foto: Reuters

Modrića cene u Realu i žele da mu produže ugovor

15.30 - Lacio je zainteresovan za Žan Klera Todiboa, koji je u drugom planu u Lisabonu, iako ga je Benfika dovela na dvogodišnju pozajmicu. Benfika je za dvogodišnju pozajmicu Todiboa prošlog leta platila 2.000.000 evra, uz opciju otpupa za 20.000.000.

 

15.15 - Gazeta delo Sport otkriva da je Sinsinati ponudio Papuu Gomezu 8.000.000 evra po sezoni, ali je on to dobio jer želi da nastavi karijeru u Evropi. 

14.51 - Mesut Ozil je zvanično novi igrač Fenerbahčea. On je potpisao ugovor na tri i po godine. Zvanična potvrda stigla je iz oba kluba.

 

 

14.20 - Transfer Kvinsija Promesa u Spartak je završen tvrde meidji u Rusiji. Moskovljani će platiti 12.000.000 evra Ajaksu, Samo dve godine nakon što su ga prodali Sevilji za 21.000.000 evra.

13.51 - Trampa na pomolu! Gazeta delo Sport piše da se u Rimu pojavila ideja oko eventualne razmene Edina Džeka i Kristijana Eriksena. U pitanju bi bile pozajmice dvojice igrača, ali se za sada tome protive gazde Nerazura, kojima ne odgovaraju visoka primanja iskusnog napadača.

13.34 -  Najozbiljniji kandidat za novog trenera Seltika je Rafa Benitez. 

Foto: AP/Photo

Rafael Benitez

13.00 - Srpski defazivac Neven Subotić ne razmišlja o prekidu karijere nakon rastanka sa turskim Denizlijem, već želi da bude bliže Nemačkoj i u ovom trenutku iščekuje ponude. 

12.11 - El Šaravij je završio sve sa Šangaj Šenhuom oko raskida saradnje i bio je srpeman da u Rimu odradi medicinske preglede, ali je popularni Faraon bio pozitivan na kovid testu. Kompletna procedura odložena je do trenutka kada test bude negativan.

12.05Bešiktaš je krenuo u ozbiljan napad na Brazilca Hulka, koji se vraća iz Kine u Evropu. Prvobitna ponuda kluba iz Istanbula glasila je 3.000.000 evra za godinu i po dana ugovora, ali su predstavnici nekadašnjeg napadača Zenita tražili 4.500.000.

11.23 - Odnos između Paula Fonseke i Edina Džeka je izgleda trajno poljuljan, pa bi prema pisanju Korijerea moglo da se dogodi da iskusni napadač do kraja sezone ostane van tima. Naravno, ukoliko do kraja zime ne napusti Večni grad.

Foto: Tanjug/AP

Edin Džeko

11.07 - Španski mediji pišu da je Milan krenuo po Samira Nasrija. Direktor Maldini je navodno već kontaktirao iskusnog vezistu, kojeg "rosoneri" vide kao alternativu za Hakana Čalhanoglua. Nasri nema klub od raskida sa Anderlehtom prošlog leta.

11.05 - Fernando Ljorente uskoro će postati novi igrač Udinezea. Napoli je pristao da pusti igrača bez obeštećenja, a Zebre će morati da plate 500.000 evra bonusa ukoliko Ljorente postigne najmanje pet golova do kraja sezone.

10.57 - Sokratis Papastatopulos po svemu sudeći ne dolazi u Seriju A. Di marcio javlja da će iskusni štoper nazad u Grčku, konkretno - u Olimpijakos.

10.33 - Rafael Leao privukao je pažnju mnogih klubova dobrim igrama u dresu Milana. Rosoneri su dobili nekoliko ponuda, među njima je bila i jedna od Evertona od 30.000.000 evra, koja je odbijena bez razmišljanja.

10.15- Najbolji igrač i strelac Gorice Kristijan Lovrić na meti je Bolonje i trenera Siniše Mihajlovića. Gorica traži 3.000.000 evra obešetećenja, ali je Bolonja prvo želela da plati pozajmicu 500.000 evra, uz opciju otkupa na kraju sezone.Hrvatski klub je to odbio.

10.05 - Dobro jutro i dobro došli na blog posvećen dešavanjima na fudbalskoj pijaci. Sva dešavanja možete pratiti uživo uz portal Informer.rs, a pogledajte kako je protekao jučerašnji dan kada su transferi u pitanju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija