• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.01.2021

10:12 >> 23:00

TRANSFERI UŽIVO /25. JANUAR/! Atalanta dovela legendarnog napadača. Milan ostao bez levog beka

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO /25. JANUAR/! Atalanta dovela legendarnog napadača. Milan ostao bez levog beka

Podeli vest

Novi dan i nova uzbuđena na fudbalskoj pijaci, koja možete pratiti uz Informer.rs

 

23.50 - Štoper Milana Mateo Musakio bi mogao da napusti "Meacu", pošto ga u svojim redovima žele Parma i Viljareal.

23.23 - Gambijski štoper Omar Koli koji je nedavno produžio ugovor sa Sampdorijom bi mogao da se preseli u Englesku, pošto je za njega zainteresovan Njukasl.

22.58 - Nekadašnja velika želja Crvene zvezde, Kristijan Kueva, je novi fudbaler Al Fateha.

22.21 - Vezista Fjorentine Erik Pulgar je na korak od odlaska na pozajmicu u Kaljari.

21.46 - Olimpik iz Marseja je prodao Morgana Sansona u Aston Vilu, a sada sa Sampdorijom pregovara oko dovođenja mladog francuskog veziste Mehdija Lerija za kog smatraju da bi bio idealna zamena.

21.19 - Kako pišu italijanski mediji, sve je gotovo što se tiče prelaska Papua Gomeza u Sevilju. Navodno, Atalanta je pristala na ponudu od 5.000.000 evra odmah i tri miliona kroz bonuse.

20.54 - ZVANIČNO! Legendarni argentinski napadač Lisandro Lopez je novi fudbaler Atalante!

20.28 - Levi bek Barselone Žunior Firpo je ostao pusta želja Milana. Klubovi su se dogovorili oko pozajmice, ali je posao propao zbog visine potencijalnog otkupa koju su tražili Katalonci.

20.06 - Ole Gunar Solskjer je dao dozvolu Džesiju Lingardu da do kraja nedelje pređe na pozajmicu u Vest Hem.

19.33 - Nemački drugoligaš Nirnberg se pojačao iz Belgije. Na pozajmicu do kraja sezone uz pravo otkupa je stigao norveški vezista Mats Meler Deli.

19. 00 -  Kilijan Mbape će  uskoro prelomiti gde će nastaviti karijeru, pa je na Florentinu Perezu sada da dostavi konkretnu ponudu ako želi Francuza u Realu. Ako je verovati medijima, želi ga i te kako...

Foto: Reuters

Hoćemo li Mbapea gledati u Realu, saznaćemo uskoro...

18.40 - Selta je u pregovorima sa Benfikom oko pozajmice argentinskog ofanzivca Franka Servija koji je odbio transfer u MLS ligu.

18.20 - Na pozajmicu je do kraja sezone u Galatasaraj stigao Henri Onjekuru iz Monaka. Ovo mu je treći put u karijeri da dolazi u Galatu na pozajmicu.

 

 

18.00 -  I dok su sve oči fudbalske javnosti u Srbiji uprte ka Italiji, jer se čeka finalizacija transfera veziste Lećea Filipa Falka u redove srpskog šampiona, na pomolu je verovatno još veća bomba! Iako su se mnogi pomirili sa činjenicom da je Aleksandar Dragović samo pusta želja, izgleda da je igrač Bajer Leverkuzena sve bliže Beogradu! Dragović će vrlo verovatno potpisati ugovor sa Crvenom zvezdom, ali će u redove srpskog šampiona stići u junu kao slobodan igrač i biti ogromno pojačanje u najkritičnijem delu sezone, kvalifikacijama za evropska takmičenja -saznaje MOZZART sport.

Foto: reuters

Dragović sve bliži Marakani!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

16:30 - U problemima je Patrik Kutrone koji je ponovo u Vulverhemptonu posle neuspešne pozajmice u Fiorentini. Izgleda da Englezi nisu baš oduševljeni sa njim, želi ga Parma ali ima jedan problem. Ogorman! Italijan je u toku sezone već igrao za dva kluba i ne može za treći!

16.00 - Italijanski napadač  Stefan El Šaravi još uvek čeka na lekarske preglede pred potpis za Romu. On je dobio pozitivan korona test, trenutno je u izolaciji, a u utorak treba da napravi novi pregled kako bi se znalo da li je i dalje zaražen! Povratak u Romu je gotovo siguran kako javljaju mediji u Italiji i čim bude ozdravio završiće transfer!

Foto: Reuters

El Šaravi ponovo u dresu Rome?

15:30 - Najnovija vest je da je francuski PSŽ spremio unosan ugovor za kapitena Real Madrida Serhia Ramosa! Uskoro će se znati više, ali prema prvim informacijama klub iz Pariza želi da mu da trogodišnji ugovor!

Foto: Reuters

Da li je posle gotovo 16 godina vreme za razlaz Reala i Ramosa?

15.00 Zvanično je! Srđan Spiridonović je u ponedeljak odradio i uspešno prošao kompletne lekarske preglede, posle čega je potpisao ugovor do leta sa turskim Genčlerbirligijem! Ovaj brzonogi  igraće na pozajmici do kraja sezone! Ako Genčler bude odlučio da ga otkupi moraće da plati 350.000 evra. 

 

 

14.39 - Kevin Lazanja doputovao je u Veronu kako bi odradio završne lekarske preglede pred transfer u redove Đaloblua. Udineze za obeštećenje dobija sumu od 10.000.000 evra!

14.19 - Italijanski ofanzivni vezista Filipo Falko demonstrativno odbija da igra za Leće jer želi da ode već ove zime! 

 

13.48 - Tomas Tuhel pristao je da postane novi trener Čelsija, javlja pouzdani novinar Skaj Sporta Fabricio. Frenk Lampard dobio je otkaz.

13.45 - Aleksandar Kokorin je novi fudbaler Fiorentine koja će Spartaku platiti 4.000.000 evra na ime obeštećenja. Ruski reprezentativac je pristao čak na smanjenje plate kako bi prešao na Artemio Franki.

 

 

13.10 - Mačvu čeka žestoka borba kako bi sačuvala mesto u eliti, stigla su pojačanja, fudbaleri koji su nekada nosili dres Dinama iz Zagreba. Za Šapčane će u drugom delu sezone nastupati Slovenac 19-godišnji Omar Kočar i Hrvat Mario Nikolić (20),  prenosi "Ftbl.Serbia".

12.50 - Frenk Lampard više nije trener Čelsija, saopšteno je na zvaničnom klupskom sajtu! Jedna od dve najveće legende kluba iz Zapadnog Londona platila je ceh užasnoj formi u Premijer ligi, koja je Čelsi izbacila ne samo iz šampionske trke, nego trenutno i iz zone evrokupova. Kako navode ostrvski mediji ceo prvi tim dobio je danas slobodan dan i s vrha kluba stiglo je obaveštenje da niko danas ne dolazi u trening centar.

 

 

Foto: reuters

 

12.06 - Srpska kolonija u Firenci mogla bi da se poveća, jer je Fiorentina baš zagrizla za  Darka Lazovića. Lokalni mediji u Italiji pišu da je Ćezare Prandeli jako zainteresovan za srpskog ofanzivnog beka, a klub je spreman da Veroni ponudi dve mogućnosti za realizaciju transfera. Prva je da Lazović bude otkupljen sada, ali da ostane narednih šest meseci na pozajmici u Veroni i onda se na leto preseli na Artemio Franki. Druga i mnogo primamljivija opcija Prandeliju, ne i Veroni je da Lazović bude doveden u Toskanu odmah. I tu je Fjorentina spremna za razgovore i o direktnom transferu i o pozajmici s obaveznim otkupom na letom.

Foto: Reuters

Darko Lazović, desno

11.28 - Totenhem će do  kraja prelaznog roka pokušati da dovede Eriksena na pozajmicu. Murinjo želi da vrati vezistu, pa će do kraja meseca poslati ponudu za pozajmicu do kraja sezone na adresu Intera. Neroazuri su ga navodno i ponudili Romi u zamenu za Edina Džeka.

11.04 - Frenk Lampard više neće biti menadžer Čelsija! Legenda kluba sa "Stamford Bridža" će svakog trenutka dobiti otkaz! Kako prenosi britanski "Telegraf", Frenk Lampard bi već u ponedeljak trebalo da i zvanično dobije otkaz, manje od 24 sata nakon pobede Čelsija u FA kupu protiv Luton Tauna.

 

 

10.31 - Moskovski Spartak je želeo Promesa, pa je delovalo da su Rusi odustali, aili izgleda da nije sve gotovo. Moskovljani su i dalje zainteresovani, kao i da će do kraja nedelje biti poznato da li bivši fudbaler Sevilje karijeru nastavlja u glavnom gradu Rusije ili Holandije.

10.29 - Sokratis Papastatopulos ne želi u Seriju A i Premijer ligu, nego i klub koji mrzi. Iskusni štoper će se posle 12 i po godina inostrane karijere vratiti u grčki fudbal, ali ne u tabor za koji mu je navijala porodica Panatinaikos, niti u onaj za koji je igrao AEK, već u Olimpijakos. Sokratis je dogovorio saradnju sa Olimpijakosom i ukoliko tokom ponedeljka prođe lekarske preglede postaće član Pirejaca.  Ugovor će važiti do leta 2023, godišnje će Papa zarađivati 1.500.000 evra, a dodatnih 500.000 je dobio u vidu bonusa za potpis ugovora, s obzirom na to da je kao slobodni agent.

10.19 - VBA i Kristal Palas su počeli pregovore oko Kristijana Bentekea. On ima ugovor sa Palasom do kraja sezone i klub je spreman da ga pozajmi. Ali još nema dogovora sa VBA u kojoj proporciji bi dva kluba delili Bentekeovu visoku platu koja iznosi preko 3.000.000 evra bruto za šest meseci.

10.10 - Italijanski mediji pišu da Leće nije dobio bankarske garancije Crvene zvezde da će klub sa Marakane isplatiti obeštećenje od 1.500.000 evra za Filipa Falka u dve rate i da je Sasuolo sada bliži igraču. 

10.09 - Dobro jutro i dobro došli na blog posvećen dešavanjima na fudbalskoj pijaci. Sva dešavanja možete pratiti uživo uz portal Informer.rs, a pogledajte kako je protekao jučerašnji dan kada su transferi u pitanju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija