• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.01.2021

09:01

KOMEDIJA! Stolica tvrdi da Srbija nije pobedila nižerazrednu Dominikanu iz ovih BANALNIH razloga

Fudbal

KOMEDIJA! Stolica tvrdi da Srbija nije pobedila nižerazrednu Dominikanu iz ovih BANALNIH razloga

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije sačinjena od igrača iz Superlige će u noći između četvrtka i petka (1 sat iza ponoći) igrati meč protiv Paname, a pre tri dana su "orlovi" bez golova odigrali sa Dominikanskom Republikom. Ilija Stolica koji na ovoj turneji obavlja selektorsku funkciju se sada osvrnuo na prethodni meč

Stolica je, između ostalog, istakao da je problem za njegovu ekipu bila visoka trava?!

- Nismo uspeli da ubedimo domaćine da ošišaju travu na terenu. A onakav teren kakav je bio više je odgovarao ekipi koja se brani - izjavio je Stolica za "Sportski žurnal".

Natsavio je u dahu.

- Drugi faktor je fizička pripremljenost, jer većina igrača nije bilo spremna za napor i ovo je bila prva utakmica. Treći nepovoljan uslov je temperatura od gotovo 40 stepeni razlike - sa minus 4 u Beogradu, došli smo ovde na plus 32-33 stepena.

Foto: Starsportphoto

Ilija Stolica

Na kraju se osvrnuo i na suđenje.

- Gol Vukadinovića je bio regularan, a poništili su ga mahači iz Dominikanske Republike... Na snimku smo videli da Lukić nije bio na putanji lopte i da je to bio pasivni ofsajd, pa je to po pravilima bio gol - zaključio je Stolica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vuki

pre 3 godine

Zelena boja smiruje. Možda je to razlog? Kada su igrači istrčali na teren, opila ih zelena boja trave pa su zato bili manje agresivni...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17