• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.01.2021

15:34

JOVIĆ PODIGAO MADRID NA NOGE! Nije im bilo dobro posle reči Srbina, potrčali su što pre da se jave!

Fudbal

JOVIĆ PODIGAO MADRID NA NOGE! Nije im bilo dobro posle reči Srbina, potrčali su što pre da se jave!

Podeli vest

Srpski napadač Luka Jović otišao je iz Real Madrida na pozajmicu u Ajntraht i odmah postao noćna mora golmana u Bundesligi

Postigao je već tri gola u Nemačkoj, a Španci tek sad s pažnom prate svaki korak i svaku reč Srbina u Nemačkoj. 

Jović je pre nekoliko dana rekao  "nije imao sreće u Real Madridu  i da mu je malo lakše u Nemačkoj zbog nemačkog jezika koji poznaje. Drugačije bilo je u Madridu gde mu se Zidan obraćao na španskom.

- Za Zidana sam već rekao da je vrlo iskren i fenomenalan čovek. Sa Adijem imam bolju komunikaciju zato što obojica pričamo engleski. U Španiji nisam mogao da napravim tu komunikaciju sa Zidanom. On ne priča engleski, ja ne pričam španski... Ali obojica su sjajni treneri i odlične osobe!- rekao je tada Luka Jović.

Foto: reuters

 

Ako pitate ljude u Real Madridu jetik nije bio problem. Bar tako kaže pomoćni trener David Betoni, koji trenutno menja Zizua pošto je Francuz zaražen koronavirusom.

- Razgovor o fudbalu nije komplikovan, a imamo i trenere koji pričaju sve jezike. Mislim da jezik nije bio problem u Lukinoj adaptaciji u Madridu - rekao je Betoni.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija