• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.02.2021

13:28

IBRA JURI REKORD! Hoće li ga ostvariti protiv Krotonea, Specije ili ZVEZDE?

Fudbal

IBRA JURI REKORD! Hoće li ga ostvariti protiv Krotonea, Specije ili ZVEZDE?

Podeli vest

Milan u nedelju protiv Krotonea želi pobedu kojom bi ostao na liderskoj poziciji, a ako bar jedan gol postigne Zlatan Ibrahimović - biće mu to 500 u karijeri! Ukoliko mu to ne pođe za nogom na ovom i sledećem meču, svakako će mu biti primaran cilj na Marakani

Švedskom napadaču, Zlatanu Ibrahimoviću,  nedostaje još samo samo jedan gol kako bi se pohvalio činjenicom da je postigao bar 500 golova na klupskom nivou! Podatak vredan poštovanja!

Foto: Tanjug/AP

Sjajni napadač nema nameru da stane...

Popularni Ibra je za  Malme bio precizan 18 puta, nakon čega je u dresu Ajaksa tresao mrežu  48 puta!

Za dve sezone u Juventusu dao 26 golova, posle čega je kao član Intera postigao još 66!

Igrajući za Barselonu, matirao je protivničke golmane 22puta, a za PSŽ je dao neverovatnih 156 golova! U Mančester junajtedu  29, Los Anđeles Galaksiju 53, a u  Milanu 81 u dva navrata! 

Računaju se sva takmičenja u kojima je nastupao za ove klubove.

Ako ne pogodi protiv Krotonea, odnosno idućeg vikenda protiv Specije, onda bi Ibrahimović mogao da juri rekord protiv Crvene zvezde na "Marakani" (18. februar).

Inače brojku od 500. golova u karijeri Ibra je odavno dostigao. To se desilo 2018. godine, kao član kluba iz MLS-a.

Ove sezone je u dresu Milana postigao 10 golova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija