• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.02.2021

11:51

SRPSKI I BOSANSKI FUDBALER SE UKLJUČILI U SJAJNU AKCIJU! Mitar i Džeko za zdraviju zajednicu!

Fudbal

SRPSKI I BOSANSKI FUDBALER SE UKLJUČILI U SJAJNU AKCIJU! Mitar i Džeko za zdraviju zajednicu!

Podeli vest

Fudbaleri Aleksandar Mitrović, Edin Džeko i Goran Pandev lansirali su regionalni fudbalski projekat "Zajedno za zdraviju i sigurniju zajednicu"

Proslavljeni fudbalski reprezentativci, koji su sa kapitenskom trakom predvodili i predvode reprezentacije Srbije, Bosne i Hercegovine i Severne Makedonije ambasadori su projekta u saradnji sa omladinskom organizacijom "Razvojni centar za mlade".

Foto: Reuters

Džeko se rado uključio u projekat


Dvogodišnja aktivnost biće realizovana kroz Erasmus+ program Evropske unije, a podršku su pružili i mnogi sadašnji i bivši fudbaleri iz regiona: Milan Borjan, Zora Tošić, Savo Milošević, Saša Zdjelar, Milan Rodić, Nemanja Milunović, Nemanja Mitrović, Milan Biševac, Boško Janković, Dejan Boske Damjanović i Nikola Gulan.

Foto: APphoto

Legenda makedonskog fudbala Goran Pandev se takođe nije dvoumio kada je reč o zdravlju


Zajednicu projekta čine akteri iz oblasti sporta, omladinskog i obrazovnog sektora iz šest zemalja!

U pitanju su Srbija, BiH, Hrvatska, Slovenija, Severne Makedonija i Turska, među kojima su i klubovi  Gorica, Maribor i Pelister, kao i beogradski Grafičar i Sloga iz Doboja. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija