• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

17.02.2021

21:24

POZNATA SUDBINA POGBE! Mančsteru će faliti sjajni Francuz!

Fudbal

POZNATA SUDBINA POGBE! Mančsteru će faliti sjajni Francuz!

Podeli vest

Fudbaler Mančester junajteda Pol Pogba najverovatnije će pauzirati do marta, rekao je trener Ole Gunar Solskjer

Mančester Junajted neće moći još neko vreme da računa na jednog od najboljih igrača!

- Pol je počeo lečenje, trajaće još nekoliko nedelja. Neće igrati u februaru, to je sigurno, rekao je Solšer na konferenciji za novinare.

Pogba je povredu desne butine zadobio 6. februara na meču protiv Evertona, a teren je napustio u 39. minutu.

-Moraćemo da sačekamo još nekoliko nedelja pre nego što će Pol zaigrati, to je sigurno, dodao je Solkjer.

Mančester junajted će u četvrtak igrati prvi meč šesnaestine finala Lige Evropa protiv Real Sosijedada, na neutralnom terenu u Torinu, zbog odluke španske Vlade da zabrani dolazak putnicima iz zemalja gde je visok rizik od zaraze korona virusom.

Na meču protiv baskijaca Solskjer neće moći da računa na Edinsona Kavanija i Donija van de Beka, dok su Antoni Marsijal i Skot Mektomnej neizvesni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Srbija je jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji! Vulin nakon BRIKS-a poručio: To Moskva veoma ceni!
Politika

Srbija je jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji! Vulin nakon BRIKS-a poručio: To Moskva veoma ceni!

Srbija je jedina zemlja u Evropi, zahvaljujući predsedniku Vučiću na prvom mestu, koja nije uvela sankcije Rusiji. To ceni Moskva, naravno i u ekonomskom i političkom smislu, ali na prvom mestu u istorijskom smislu, da istorija nije samo mrtvo slovo, da bliskost naroda nije samo priča iz bajki nego da to zaista postoji, poručio je potpredsednik Vlade RS Aleksandar Vulin, koji je predvodio delegaciju Srbije na samitu BRIKS-a u Kazanju.

28.10.2024

11:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija