• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.02.2021

23:43

MAKEDONSKO FUDBALSKO BOŽANSTVO! Goran Pandev dobio ZVEZDU u Strumici!

Fudbal

MAKEDONSKO FUDBALSKO BOŽANSTVO! Goran Pandev dobio ZVEZDU u Strumici!

Podeli vest

Na gradskom trgu u Strumici danas je ponovo postavljena "zvezda" najboljem makedonskom fudbaleru Goranu Pandevu, koja je otkinuta i ukradena 2018

Kako je prenela MIA, strumički grasdonačelnik Kosta Janevski je izrazio uverenje da ovaj put "zvezda" Gorana Pandeva nikom neće smetati i da će ostati na gradskom trgu.

- Čuvaćemo je isto kao što se radujemo uspesima Pandeva i promociji naše opštine i države - rekao je Janevski.

Foto: AP/Photo

Pandevu, koji je rođen u Strumici 1983, sugrađani su počasnu "zvezdu" postavili 2010. kao simbol osvojenu titulu klupskog evropskog i svetskog šampiona sa italijanskim Interom u kojem je tada igrao sadašnji fudbaler Đenove.  

Vandali koji su otkinuli i ukrali "zvezdu" Goranu Pandevu u novembru 2018. godine do sada nisu pronađeni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija