• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.02.2021

16:20

ZVANIČNO! DRAGAN STOJKOVIĆ JE SELEKTOR ORLOVA!

Fudbal

ZVANIČNO! DRAGAN STOJKOVIĆ JE SELEKTOR ORLOVA!

Podeli vest

Sve je gotovo! Dragan Stojković Piksi je novi selektor fudbalske reprezentacije Srbije

Zasedao je Izvršni odbor Fudbalskog saveza i prihvatio predlog čelnika koji su prethodna dva meseca pregovarali sa Stojkovićem oko njegovog dolaska na klupu Orlova. Očekuje se da tokom nedelje bude i promocija novog selektora.

Ugovor je potpisan do kraja kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024, a ako se Srbija plasira, onda će se automatski produžiti do kraja šampionata.

FSS i Stojković tek treba da utanače kolika će biti njegova plata, a to će zavisiti od njegovog definitivnog dogovora sa kineskim Guangdžuom. Raskid ugovora sa klubom iz Azije je dogovoren, ali...

Piksi još uvek nije dogovorio finansijske detalje raskida ugovora. Kako je Informer već pisao, FSS će morati da nadomesti novom selektoru onoliko novca koliko on bude oprostio Gvangžuu. Zbog toga je visina plate i dalje nepoznata. 

Foto: Starsportphoto

Srbija je napokon dobila selektora! Dragan Stojković će predvoditi Orlove

U stručnom štabu Dragana Stojkovića će biti Stevan Stojanović, Bratislav Živković, Žarko Đurović, Marko Perović, Aleksandar Kocić i japanski stručnjak za fizičku pripremu igrača, Katšuhito Kinoši.

Pregovori su trajali dva meseca , ali najviše Stojkovića i kluba za koji je vezan ugovorom, Guangdžo R&F, napokon je i taj posao doveden do kraja!

U FSS su ubeđeni da su izabrali najbolje rešenje, čoveka koji je snagom autoriteta napraviti od "orlova" bolji tim, sposoban da se izbori za plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022 godine.

Reprezentaciju za mesec dana čeka start kvalifikacija za Svetsko prvenstvo i to odmah okršaji sa dva najveća rivala za prva dva mesta: prvo će Republika Irska gostovati u Beogradu 24. marta, već 27. dolazi Portugalija, dok tri dana kasnije "orlovi" gostuju Azerbejdžanu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MDS2007

pre 3 godine

Нека ти је срећно Пикси, легендо. Надам се да ћеш моћи лично да обликујеш једну побједничку екипу, без утицаја менаџера и паразита из врха ФСС-а.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija