• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.02.2021

09:02

IBRA OPET NA KLUPI? Pioli ipak menja formaciju... Evo kako sada stoje stvari!

Fudbal

IBRA OPET NA KLUPI? Pioli ipak menja formaciju... Evo kako sada stoje stvari!

Podeli vest

Trener Milana Stefano Pioli kaže da italijanski tim mora da odigra kvalitetno ako želi prolaz dalje, a tamošnji mediju nastavili su da špekulišu o formaciji, navodeći da Ibrahimović gotovo sigurno neće biti starter

Milanu ne cvetaju ruže u poslednje vreme, a to bi možda mogla da bude šansa za Crvenu zvezdu! 

Sve je spremno za revanš utakmicu šesnaestine finala Lige Evrope između Crvene zvezde i Milana (21.00, RTS 1), a italijanski mediji veruju da se prva zvezda tima, Zlatan Ibrahimović, ponovo neće nači u startnih 11. 

Primera radi, Tutosport tvrdi da će Pioli  promeniti formaciju posle ČAK tri meča u kojima Milan nije zabeležio pobedu (upisali su dva poraza u prvenstvu i remi protiv Zvezde).

Foto: reuters

Hoće li ponovo ostaviti Ibru na klupi i promeniti formaciju, ostaje da se vidi...

Takođe, najavljuje se da će Milan igrati u postavci 4-3-3 ili 4-4-2, što znači da će biti promena u veznom redu.

Većina medija na Čizmi smatra da će se italijanski tim suprotsvatiti Zvezdi sa sledećim sastavom: Donaruma, Kalabria, Tomori, Romanjoli, Ernandez, Meite, Kesi, Kastiljeho, Krunić, Čalhanoglu, Leao.

Da li će Pioli iznenaditi sve, pa i njih, ostaje da se vidi... 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija