• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.03.2021

12:16

FATALNE, ZGODNE, MOĆNE... Ovo su najbogatije žene fudbalera! /FOTO/

Fudbal

FATALNE, ZGODNE, MOĆNE... Ovo su najbogatije žene fudbalera! /FOTO/

Podeli vest

Iza bogatih fudbalera su njihove takođe bogate i vrlo uspešne lepše polovine poput Viktorije Bekam, Vande Ikardi, Georgine Rodrigez…

Bilo da je reč o pop zvezdama, manekankema, TV licima, glumicama, pevačicama… dok su njihovi muževi gradili karijeru na terenu, nisi samo trošile novac u tržnim centrima nego i zarađivale.

Na prvom mestu je naravno Viktorija Bekam koji je "teška" 360 miliona funti. Bila je jedan od članica grupe Spajs Grls, a potom se fokusirala na modnu industriju, koja je navodno u krizi zbog koronavirusa. Ima gubitke od 15.9 miliona finti.

Foto: Reuters

Najuspešnija - Viktorija Bekam, puna kao brod



Druga je Šakira, supruga Đerara Pikea. Vatrena Kolumbijka vredi 220 miiona funti. Prodala je 80 miliona ploča i Šakira je najprodavanija latino umentica u istoriji. 

Foto: reuters

 



Kolin Runi supruga Vejna Runija čije se bogatstvo procenjuje na 14 miliona funti, pametni potezima je lepo zaradila.Pisala je modne rubrike u prestižnim časopisima, prodaje i DVD sa vežbama i piše knjige za decu.

Georgina Rodrigez, devojka Kristijana Ronalda vredna je 7 miliona funti. Zahvaljujući Instagram nalogu koji ima 24 miliona pratilaca ona je trenutno najprodavanija “vagsica” pa nema sumnje da će Georgina tek da profitira. Ima ugovore sa mnogim modnim brendovima, ali i svoj modni brend “OM by G".

Foto: Action Images via Reuters/Carl Recine

Georgina Rodrigez

Na listi najbogratiji žena fudbalera je i pop Zvezda Peri Edvards je lepša polovina Aleks Okslejd Čemberlejna i vredi 6 miliona funti.

 

 

 

 

 


Među uticajnim i bogatim ženama fudbalera je i Kristin Lampard, TV lice, supruga Frenka Lampareda čije se bogatstvo procenjuje na 5 miliona funti. 

 

 

 

 


Oriana Sabatini izlazi sa zvezdom Juventusa Paolom Dibalom. Pop pevačica je u januaru otkrila da je biseksualka ali da planira da se uda za Dibalu. Teška je 4 miliona funti I ona je rođaka Garijele Sabatini, bivše teniske lepotice. 

 

 

 

 

 

 

 


Vanda Ikardi, supruga Maura Ikardija, ali i njegov agent, model, TV zvezda…Vanda svakodnevno obraduje 7.4 miliona fanova na Instagramu nekom provokativnoim fotografijom. Vredna je 3 miiona funti, a ima i svoju liniju kozmetike.

 

Foto: Printscreen

Vanda Ikardi


Supruga Pitera Krauča Ebi je model, pojavljuje se i sa suprugom u jednom reklami, a modna industrija donela joj je 2,5 miliona funti. Helen Flanagan je glumica, supruga Skota Sinklera, a do sada je od filmske industrije zaradila 2 miliona funti.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleksandar

pre 3 godine

Ništa sladje i lepše od moćnih žena nema na svetu...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija