• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.03.2021

14:18

LALATOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU PORUČIO! Otićiću za nekoliko minuta iz Vojvodine i dinar im neću tražiti!

Fudbal

LALATOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU PORUČIO! Otićiću za nekoliko minuta iz Vojvodine i dinar im neću tražiti!

Podeli vest

Vojvodina u utorak igra derbi kola sa Partizanom u Humskoj (16:00), a tenzija u novosadskom klubu već dugo ne prestaje

Nenad Lalatović je definitivno jedan od najboljih fudbalskih trenera koje Srbija ima.

Gde god da je došao napravio je pravi bum, a u Vojvodini je njegovo ime već ispisano zlatnim slovima. Upusao se u istoriju mladi stručnjak posle fenomenalnih rezultata, osvajanja Kupa... 

Nakon što je predsednik novosadsog kluba  Dragoljub Samardžić, rekao nema ničeg strašnog u tome što je klub pokrenuo disciplinski postupak protiv Lalatovića, konkretno zbog tvrdnji da bi Voša imala četiri boda više da je sudije nisu oštetile “na pravdi boga“, Lalatović je uzvratio. 

Foto: Starsportphoto

Lalatović ne da na sebe...

- Vojvodina ispred mene, ispred gospodina Samradžića. MI smo ovde prolazni. A Vojvodina ostaje. Uvek tu gde jeste. Ostaće uvek meni u srcu, kao i svakom iskrenom navijaču. Ja je iskreno volim. I voleću je i kad odem, jer me tri ili četiri čoveka iz Uprave ne žele. Trojica ili četvorica žele, trojica ili četvorica ne žele. Otići ću da njima olakšam da mogu da rade posao kako misle da treba. Znam da sam velika smetnja, ali uvek što radim za dobrobit srpskog fudbala, za moju Vojvodinu. A moja Vojvodina dok nisam ja bio tu nije postojala. Zato što su možda neke moje kolege dopuštale da im se svako meša u posao. I onda dođe Nenad Lalatović, kome ne može niko da priđe, ne sme niko da pomisli da mi nešto kaže. Ja samo radim da Vojvodini bude dobro. Ne zanimaju me ničiji lični interesi. Zanima me samo Vojvodina. Radio sam pošteno. Očigledno to nekome smeta“- rekao je Lalatović i dodao:

Foto: Starsportphoto

Lalatović je jedan od najuspešnijih trenera u istoriji Vojvodine

- Bitno je samo da moji igrači i zaposleni shvate da ne treba da brinu zbog mene. Ja im sad kažem: Ne brinite o meni, to je sve kako treba. Ako žele da odem, mogu ja i ranije. Nek me zovu, raskinuću ugovor za nekoliko minuta. Zovi Samardžiću da raskinemo ugovor, ja ću ga raskinuti. Dinar ti neću tražiti. I svaki dinar ću oprostiti Vojvodini. A spreman sam i na to da zajedno obojica raskinemo ugovor i odemo obojica iz Vojvodine. Ja imam klubove gde ću moći da radim. Moje rezultate ovde moraju da cene. A igrači nek razmišljaju samo o Partizanu. Ne želim ni ja da ulazim u neku svađu. Želim samo da moja Vojvodina opet, treći put sa Nenadom Lalatovićem, izbori Evropu, da odbrani trofej u kupu- završio je Lalatović.       

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija