• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.03.2021

08:22

SA PIKSIJEM NEMA ŠALE! Selektor otkrio šta će gračima biti zabranjeno, a šta ne!

Fudbal

SA PIKSIJEM NEMA ŠALE! Selektor otkrio šta će gračima biti zabranjeno, a šta ne!

Podeli vest

Dragan Stojković "Piksi" je potvrdio da će u njegovoj reprezentaciji Srbije morati da se zna red, ali je istakao da neće biti "tiranin"

Pominjale su se drastične mere, zabrane, gvozdana disciolina, a  Piksi ističe u intervjuu za TV Arena da je sve na igračima.

To zavisi od igrača, isključivo od njih. To što oni žive, ja sam to prošao već. Imao sam mnogo trenera i znam kako treba da se ponašam i da radim. Što se tiče nekih zabrana, kad kažete "zabraniti", to je gruba reč. Neke stvari će u svakom slučaju biti zabranjene. Negativno komentarisanje u javnosti, ponašanje u javnosti mora da bude adekvatno, ima tu dosta stvari. Moram da imam koncentraciju za ono šta radim i neće biti problema - jasan je selektor Srbije.

Foto: fss

Piksi zavodi red u reprezentaciji

Imaće slobodu, ali red mora da se poštuje.

- Sada je modernije, živimo u visokoj tehnoligiji. Ne mogu ja da zabranim igračima da koriste telefone. To nije dobro. Svaka vrsta zabrane na tu temu može da ima kontraefekat. I ja ga koristim na način kako ga i oni koriste. Mi to moramo poštovati. Postoje rituali, u smislu da se čuju sa suprugom ili vide dete pred meč. Zašto bi to neko branio? Ja nisam neki tiranin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija