• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.03.2021

10:36

KOD IBRE NA ZIDU "KOSOVKA DEVOJKA"! Zlatan ne prestaje da šokira! Ovo je za sve misterija! /VIDEO/

Fudbal

KOD IBRE NA ZIDU "KOSOVKA DEVOJKA"! Zlatan ne prestaje da šokira! Ovo je za sve misterija! /VIDEO/

Podeli vest

Zlatan Ibrahimović je poslednjih dana u centru pažnje, posebno u Srbiji

Prvo je bio na meti huligana na meču između Crvene zvezde i Milana na "Marakani" (2:2), pa je đuskao uz hit Nade Topčagić "Jutro je", koji je "promovisao" i na Sanremu, pa je na festivalu zapevao sa Sinišom MIhajlovićem.

A sada je dospeo u centar pažnje zbog još jedne stvari. Ibra je godinama u braku sa švedskom manekenkom Helenom Seger. a pojavio se poseban snimak iz Zlatanovog doma.

Na tom snimku se vidi kako, dok razgovara sa suprugom Helenom Seger, na zidu stoji kopija slike "Kosovka devojka", koju je 1919. naslikao čuveni Uroš Predić.

 

 

Otkud "Kosovka devojka" na Zlatanovom zidu ostala je misterija, ali nema sumnje da će zbog ovog detalja Ibra biti posebno drag ovdašnjim ljubiteljima fudbala.

Podsetimo, Predić je, na osnovu slike Ferda Kikerca iz 1879, svoj rad posvetio stihovima srpske epske poezije, u kojima je opisano kako "kosovka devojka vida rane Orlovića Pavla" posle boja na Kosovu, 1389. godine.

Zlatan Ibrahimović je rođen 3. oktobra 1981. godine u porodici emigranata iz SFR Jugoslavije - otac Šefik je iz Bijeljine, a majka Jurka, devojačkog prezimena Gravić, iz Zadra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sumadinac

pre 3 godine

Sta tu ima čudno covek potiče sa ovih prostora. Samo onaj koji poznaje istoriju nasih naroda zna da ju nasi ljudi sa Zapadnog Balkana stali pred osmanljije. Kao drugo svi ti Muslimani su pre bili Hrišćani . Kao trece Ibra je stvarno legenda kao i mnogi sportisti sa naših prostora.

Ivan

pre 3 godine

Ibrahimović je naš brat, zato sledeći put kada dodje u Srbiju ima da ga nose na rukama ko pravog šampiona koji je pokazao pre svega da je veliki čovek, poliglota, legenda.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija